HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 psiulka napisał(a):Ale superowy Downek! Ja go chcę poznać :loveu: Jak tu zaraz nie będzie zdjęć, to wstawię zdjęcia Syrenek! :mad: musze sie pochwalic: ja tego downka widze codziennie :multi::multi::evil_lol::evil_lol::multi::multi::oops::loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale superowy Downek! Ja go chcę poznać :loveu: Jak tu zaraz nie będzie zdjęć, to wstawię zdjęcia Syrenek! :mad: Quote
Moniek193 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Jak dzień minął ? :eviltong: Nawet nawet:loveu: Ale wieczorem byla taka zla ze nozyczkami po pokoju rzucalam:roll: Bo sie z niczym wyrobic nie moglam:shake::placz: Przez te szkole:placz: A ja Basterka znam i Sara tez:cool3:I mam zamiar go jeszcze lepiej znac:lol: Bedziemy se chodzic na spacerki:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Nawet nawet:loveu: Ale wieczorem byla taka zla ze nozyczkami po pokoju rzucalam:roll: Bo sie z niczym wyrobic nie moglam:shake::placz: Przez te szkole:placz: A ja Basterka znam i Sara tez:cool3:I mam zamiar go jeszcze lepiej znac:lol: Bedziemy se chodzic na spacerki:multi: i nastepny spacerek chyba jest jutro:multi::multi::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 zgadnij kto jedzie w srode tez do schroniska ;/ mamy wycieczke na lody z okazji dnia dziecka ale idziemy tez do kundelka wiec nie wiem czy isc z nimi bo troche zbłazn z moja klasa :cool3: ale na szczescie ich juz nie bedzie po szkole w schronisku tylko w trakcie takze mam nadzieje ze ich nie spotkamy:multi::lol: Quote
Kaya93 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Hejlo:loveu: Mój Moniuś dziś nie w humorku :-( nie smutaj :buzi: babcia kupi kredki woskowe ^^:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Hejo:multi::multi: Czy ja Was tu pierwszy raz widze :hmmmm: Czy moze niet:razz::loveu: No ja tez nie wiem czy bym sie chciala z klasa blaznic:evil_lol: A ja sie jeszcze nie zapislam bo nie wiem czy jechac xD Mam zajecia dodatkowe o 18.00 a pozatym pogoda jest beee wiec sie zastanowie:evil_lol: Jak cos to planuje tez p[iatek bo pogoda ma byc lepsza:loveu::multi: Ale taka brzydka pogoda:placz:Ze chyba Sara z Basterem nie poszaleja, za to Baster sie doltelnic NA CHODNIKU:D moze:evil_lol: jezeli chodzi o pogode to dopiero w przyszlym tygodniu ma byc ladnie:diabloti: wiec piatek tez bedziesz miec paskudny jak z nami nie pojedziesz bede plakac:-(:-(:roll::lol: moze jutro bedzie ladna pogoda mam nadzieje:angryy: i w srode tez ma byc ladna bo jak nie to zabije chmure <lol>:cool3::lol::evil_lol::diabloti::mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Moniek193']Tadam:loveu: To ja:cool3: Przyszlam Wam opowiedzieć jakiego mam ogrodnika:evil_lol: A wiec dzis na spacerku (jakies 10 min temu) Sara obwachala caly dom dookola, dokladnie sprawdzajac wszytskie zakamarki:loveu:Poczym stwierdzila ze 2 miejsca sa podejrzane, i w tym deszczeu i blocie zaczela kopac; nie wiem dlaczego ale jej nie przerwalam tylko patrzylam jak sie tapla w tym blocie:evil_lol::roll: I przerywala kopac w jednym miejscu, biegla cos sprawdzic do drugiego i wracala:evil_lol:Zajelo jej to z 10min, po czym byla tak brudna ze prace musialy zostac przerwane i tak oto swiezo zasiany trawnik skoczyl swoj zywot:loveu: tadam KONIEC:loveu::evil_lol: myslalam ze wynalazla skarb moglas do kolorowac koncowke nikt by sie nie kapnal :lol::lol::diabloti: niezle musialas ja szorowac pozniej:cool3: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Shappy napisał(a):Bry wpadłam sie przywitać :D Hejo:multi::multi: Czy ja Was tu pierwszy raz widze :hmmmm: Czy moze niet:razz::loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):zgadnij kto jedzie w srode tez do schroniska ;/ mamy wycieczke na lody z okazji dnia dziecka ale idziemy tez do kundelka wiec nie wiem czy isc z nimi bo troche zbłazn z moja klasa :cool3: ale na szczescie ich juz nie bedzie po szkole w schronisku tylko w trakcie takze mam nadzieje ze ich nie spotkamy:multi::lol: No ja tez nie wiem czy bym sie chciala z klasa blaznic:evil_lol: A ja sie jeszcze nie zapislam bo nie wiem czy jechac xD Mam zajecia dodatkowe o 18.00 a pozatym pogoda jest beee wiec sie zastanowie:evil_lol: Jak cos to planuje tez p[iatek bo pogoda ma byc lepsza:loveu::multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):i nastepny spacerek chyba jest jutro:multi::multi::loveu::loveu: Ale taka brzydka pogoda:placz:Ze chyba Sara z Basterem nie poszaleja, za to Baster sie doltelnic NA CHODNIKU:D moze:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejlo:loveu: Mój Moniuś dziś nie w humorku :-( nie smutaj :buzi: babcia kupi kredki woskowe ^^:eviltong: Nie cem kredek:placz: Ce blyszczyk mooooj:placz: A ty ic sie uczyc ale juz:mad: Quote
Izuuus Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Moniek193']Tadam:loveu: To ja:cool3: Przyszlam Wam opowiedzieć jakiego mam ogrodnika:evil_lol: A wiec dzis na spacerku (jakies 10 min temu) Sara obwachala caly dom dookola, dokladnie sprawdzajac wszytskie zakamarki:loveu:Poczym stwierdzila ze 2 miejsca sa podejrzane, i w tym deszczeu i blocie zaczela kopac; nie wiem dlaczego ale jej nie przerwalam tylko patrzylam jak sie tapla w tym blocie:evil_lol::roll: I przerywala kopac w jednym miejscu, biegla cos sprawdzic do drugiego i wracala:evil_lol:Zajelo jej to z 10min, po czym byla tak brudna ze prace musialy zostac przerwane i tak oto swiezo zasiany trawnik skoczyl swoj zywot:loveu: tadam KONIEC:loveu::evil_lol: Hah genialne, moja Sarulka :loveu: A wynalazła coś w tym błocku? :cool3: Witaj Słoneczko :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Tadam:loveu: To ja:cool3: Przyszlam Wam opowiedzieć jakiego mam ogrodnika:evil_lol: A wiec dzis na spacerku (jakies 10 min temu) Sara obwachala caly dom dookola, dokladnie sprawdzajac wszytskie zakamarki:loveu:Poczym stwierdzila ze 2 miejsca sa podejrzane, i w tym deszczeu i blocie zaczela kopac; nie wiem dlaczego ale jej nie przerwalam tylko patrzylam jak sie tapla w tym blocie:evil_lol::roll: I przerywala kopac w jednym miejscu, biegla cos sprawdzic do drugiego i wracala:evil_lol:Zajelo jej to z 10min, po czym byla tak brudna ze prace musialy zostac przerwane i tak oto swiezo zasiany trawnik skoczyl swoj zywot:loveu: tadam KONIEC:loveu::evil_lol: Quote
Kisses Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Też się przyszłam przywitać :diabloti: Fajnego masz ogrodnika :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Izuuus napisał(a):Hah genialne, moja Sarulka :loveu: A wynalazła coś w tym błocku? :cool3: Witaj Słoneczko :loveu: Hej dzidzi:multi::multi: Nic:cool1: Kisses napisał(a):Też się przyszłam przywitać :diabloti: Fajnego masz ogrodnika :loveu: Hejka:multi: Moze Twoj tez bedzie ogrodnikiem :hmmmm: :D Sara da mu kilka lekcji jak cos:cool3::evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Heeej :loveu: i jak minął Dzień dziecka ?:cool3: Quote
Moniek193 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Heeej :loveu: i jak minął Dzień dziecka ?:cool3: Heeej:evil_lol: Fajnie:cool3: Dostalam jakies cos tam i kase:evil_lol: I zarcie chinskie z dostawa do domu :cool3::eviltong: Lubie takie:diabloti: Quote
Kaya93 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Hahahaha:evil_lol::roflt: 1. podejrzewam... dmuchawiec:evil_lol: 2. Moja lapa:p a 3.:roflt: Twoje girki:loveu::evil_lol: ustawie sobie je na tapete, jeśli pozwolisz:loveu: Mój Moniuszek :* Quote
Moniek193 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 A wiec wiem iz mam wielki talent i jestem wszechstronna:evil_lol: Daltego teraz moje nieco lepsze osiagniecia niz tamte:eviltong: Ślimaczek, a wlaściwie piaskowa skorupka ślimaczka:loveu:( Izulek i tak ma piekniejsze:eviltong:) Stokrotka:loveu: Kocha, nie kocha... A teraz inne kffiatuszki:loveu: Quote
Moniek193 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Monisia podlewa trawnik:eviltong::evil_lol: A to kwitnący, czy tam przekwitający szczypiorek:p I zachód słońca:loveu:Zdjecie niestety bardzo przecietne gdyz iz robione przeze mnie:eviltong: Zaraz fotki Sarci:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 och jaki talent a czyja to chata ??;>:loveu::loveu::loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts