Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiulka napisał(a):
Ale superowy Downek! Ja go chcę poznać :loveu: Jak tu zaraz nie będzie zdjęć, to wstawię zdjęcia Syrenek! :mad:

musze sie pochwalic:
ja tego downka widze codziennie :multi::multi::evil_lol::evil_lol::multi::multi::oops::loveu::loveu::loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Jak dzień minął ? :eviltong:

Nawet nawet:loveu:
Ale wieczorem byla taka zla ze nozyczkami po pokoju rzucalam:roll: Bo sie z niczym wyrobic nie moglam:shake::placz: Przez te szkole:placz:

A ja Basterka znam i Sara tez:cool3:I mam zamiar go jeszcze lepiej znac:lol:
Bedziemy se chodzic na spacerki:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nawet nawet:loveu:
Ale wieczorem byla taka zla ze nozyczkami po pokoju rzucalam:roll: Bo sie z niczym wyrobic nie moglam:shake::placz: Przez te szkole:placz:

A ja Basterka znam i Sara tez:cool3:I mam zamiar go jeszcze lepiej znac:lol:
Bedziemy se chodzic na spacerki:multi:

i nastepny spacerek chyba jest jutro:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

zgadnij kto jedzie w srode tez do schroniska ;/ mamy wycieczke na lody z okazji dnia dziecka ale idziemy tez do kundelka wiec nie wiem czy isc z nimi bo troche zbłazn z moja klasa :cool3: ale na szczescie ich juz nie bedzie po szkole w schronisku tylko w trakcie takze mam nadzieje ze ich nie spotkamy:multi::lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Hejo:multi::multi: Czy ja Was tu pierwszy raz widze :hmmmm: Czy moze niet:razz::loveu:

No ja tez nie wiem czy bym sie chciala z klasa blaznic:evil_lol: A ja sie jeszcze nie zapislam bo nie wiem czy jechac xD Mam zajecia dodatkowe o 18.00 a pozatym pogoda jest beee wiec sie zastanowie:evil_lol: Jak cos to planuje tez p[iatek bo pogoda ma byc lepsza:loveu::multi:

Ale taka brzydka pogoda:placz:Ze chyba Sara z Basterem nie poszaleja, za to Baster sie doltelnic NA CHODNIKU:D moze:evil_lol:

jezeli chodzi o pogode to dopiero w przyszlym tygodniu ma byc ladnie:diabloti: wiec piatek tez bedziesz miec paskudny jak z nami nie pojedziesz bede plakac:-(:-(:roll::lol:
moze jutro bedzie ladna pogoda mam nadzieje:angryy: i w srode tez ma byc ladna bo jak nie to zabije chmure <lol>:cool3::lol::evil_lol::diabloti::mad:

Posted

[quote name='Moniek193']Tadam:loveu: To ja:cool3:

Przyszlam Wam opowiedzieć jakiego mam ogrodnika:evil_lol:
A wiec dzis na spacerku (jakies 10 min temu) Sara obwachala caly dom dookola, dokladnie sprawdzajac wszytskie zakamarki:loveu:Poczym stwierdzila ze 2 miejsca sa podejrzane, i w tym deszczeu i blocie zaczela kopac; nie wiem dlaczego ale jej nie przerwalam tylko patrzylam jak sie tapla w tym blocie:evil_lol::roll: I przerywala kopac w jednym miejscu, biegla cos sprawdzic do drugiego i wracala:evil_lol:Zajelo jej to z 10min, po czym byla tak brudna ze prace musialy zostac przerwane i tak oto swiezo zasiany trawnik skoczyl swoj zywot:loveu: tadam KONIEC:loveu::evil_lol:

myslalam ze wynalazla skarb moglas do kolorowac koncowke nikt by sie nie kapnal :lol::lol::diabloti: niezle musialas ja szorowac pozniej:cool3:

Posted

Shappy napisał(a):
Bry wpadłam sie przywitać :D

Hejo:multi::multi: Czy ja Was tu pierwszy raz widze :hmmmm: Czy moze niet:razz::loveu:

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
zgadnij kto jedzie w srode tez do schroniska ;/ mamy wycieczke na lody z okazji dnia dziecka ale idziemy tez do kundelka wiec nie wiem czy isc z nimi bo troche zbłazn z moja klasa :cool3: ale na szczescie ich juz nie bedzie po szkole w schronisku tylko w trakcie takze mam nadzieje ze ich nie spotkamy:multi::lol:

No ja tez nie wiem czy bym sie chciala z klasa blaznic:evil_lol: A ja sie jeszcze nie zapislam bo nie wiem czy jechac xD Mam zajecia dodatkowe o 18.00 a pozatym pogoda jest beee wiec sie zastanowie:evil_lol: Jak cos to planuje tez p[iatek bo pogoda ma byc lepsza:loveu::multi:

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
i nastepny spacerek chyba jest jutro:multi::multi::loveu::loveu:

Ale taka brzydka pogoda:placz:Ze chyba Sara z Basterem nie poszaleja, za to Baster sie doltelnic NA CHODNIKU:D moze:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejlo:loveu:
Mój Moniuś dziś nie w humorku :-(
nie smutaj :buzi: babcia kupi kredki woskowe ^^:eviltong:

Nie cem kredek:placz: Ce blyszczyk mooooj:placz:
A ty ic sie uczyc ale juz:mad:

Posted

[quote name='Moniek193']Tadam:loveu: To ja:cool3:

A wiec dzis na spacerku (jakies 10 min temu) Sara obwachala caly dom dookola, dokladnie sprawdzajac wszytskie zakamarki:loveu:Poczym stwierdzila ze 2 miejsca sa podejrzane, i w tym deszczeu i blocie zaczela kopac; nie wiem dlaczego ale jej nie przerwalam tylko patrzylam jak sie tapla w tym blocie:evil_lol::roll: I przerywala kopac w jednym miejscu, biegla cos sprawdzic do drugiego i wracala:evil_lol:Zajelo jej to z 10min, po czym byla tak brudna ze prace musialy zostac przerwane i tak oto swiezo zasiany trawnik skoczyl swoj zywot:loveu: tadam KONIEC:loveu::evil_lol:

Hah genialne, moja Sarulka :loveu:
A wynalazła coś w tym błocku? :cool3:

Witaj Słoneczko :loveu:

Posted

Tadam:loveu: To ja:cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Hah genialne, moja Sarulka :loveu:
A wynalazła coś w tym błocku? :cool3:

Witaj Słoneczko :loveu:

Hej dzidzi:multi::multi:
Nic:cool1:
Kisses napisał(a):
Też się przyszłam przywitać :diabloti:
Fajnego masz ogrodnika :loveu:

Hejka:multi:
Moze Twoj tez bedzie ogrodnikiem :hmmmm: :D
Sara da mu kilka lekcji jak cos:cool3::evil_lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Heeej :loveu:
i jak minął Dzień dziecka ?:cool3:

Heeej:evil_lol:
Fajnie:cool3: Dostalam jakies cos tam i kase:evil_lol: I zarcie chinskie z dostawa do domu :cool3::eviltong: Lubie takie:diabloti:

Posted

Hahahaha:evil_lol::roflt:

1. podejrzewam... dmuchawiec:evil_lol:
2. Moja lapa:p
a 3.:roflt: Twoje girki:loveu::evil_lol: ustawie sobie je na tapete, jeśli pozwolisz:loveu:

Mój Moniuszek :*

Posted

A wiec wiem iz mam wielki talent i jestem wszechstronna:evil_lol: Daltego teraz moje nieco lepsze osiagniecia niz tamte:eviltong:

Ślimaczek, a wlaściwie piaskowa skorupka ślimaczka:loveu:( Izulek i tak ma piekniejsze:eviltong:)

Stokrotka:loveu:

Kocha, nie kocha...

A teraz inne kffiatuszki:loveu:

Posted

Monisia podlewa trawnik:eviltong::evil_lol:

A to kwitnący, czy tam przekwitający szczypiorek:p

I zachód słońca:loveu:Zdjecie niestety bardzo przecietne gdyz iz robione przeze mnie:eviltong:

Zaraz fotki Sarci:multi: