Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mqrtynq']http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF7_0CGHKI/AAAAAAAAAsk/6ZCf88Ulxpw/s400/P1110269.JPG atak downa ? :cool3:
No ja wiem:evil_lol:Moze i tak:evil_lol:, ale ja bym to bardziej nazwala ciaglym atakiem glodu:evil_lol::D

[quote name='Izuuus']Jakie krejzi fotki :evil_lol::loveu:

Hej :cool1:
No hej:multi: Krejzi :hmmmm: U nas to normalka:roll::evil_lol:
[quote name='Karolina&Lucky']http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF8TcJ758I/AAAAAAAAAsw/ZYCDoYnwd10/s512/P1110273.JPG

Śpiąca królewna :loveu:
:loveu::loveu:

Albo zabita królewna po zabawie z Basterem:D

Posted

gosiulaa napisał(a):
:angryy::angryy: nie śmiej się szatanie! Narazie jest w praniu... nawet nie wiem czy się spierze :shake: łełełe:placz: głupia jestem i tyle że mu dałam tą bluze :oops: no ale cóż mam za swoje :oops: Baster to down więc mu wybaczam :loveu:

Ale ja sie nie smieje:roll:(:diabloti:)
Baster chcial sie tylko pobawic zreszta sama mu dalas:evil_lol:
Mydlem, pierz mydlem:multi::loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale ja sie nie smieje:roll:(:diabloti:)
Baster chcial sie tylko pobawic zreszta sama mu dalas:evil_lol:
Mydlem, pierz mydlem:multi::loveu:

A tam... może pralka wypierze :p nie chce mi się tego mydłem prać xD A dałam mu bluze dlatego że nie chcialo mi się jej nosić... a on ją wrzucił w błoto :placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A jak wkoncu ja ja wychowalam haha:D:evil_lol:

Hejka wogole ja juz na Waszej galeryjce bylam:razz:Trzecia:razz:

Twoja szkoła :diabloti:
Widziałam :razz: Zapraszam ponownie :diabloti:

Posted

[quote name='gosiulaa']A tam... może pralka wypierze :p nie chce mi się tego mydłem prać xD A dałam mu bluze dlatego że nie chcialo mi się jej nosić... a on ją wrzucił w błoto :placz:
Wypierze napewno:loveu:
Trzeba mu bylo na szyi zawiazac a nie dawac do pyska:evil_lol:

[quote name='Kisses']http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF7x_ztZkI/AAAAAAAAAsU/euY9B0g4umk/s400/P1110266.JPG

Pełna kultura :loveu::diabloti:
A jak wkoncu ja ja wychowalam haha:D:evil_lol:

Hejka wogole ja juz na Waszej galeryjce bylam:razz:Trzecia:razz:

Posted

gosiulaa napisał(a):
A tam... może pralka wypierze :p nie chce mi się tego mydłem prać xD A dałam mu bluze dlatego że nie chcialo mi się jej nosić... a on ją wrzucił w błoto :placz:

nie chcialo ci sie jej nosic ?? sorry ale zamiast rzucac nia po ziemi moglas polozyc na laweczce:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']:angryy::angryy: nie śmiej się szatanie! Narazie jest w praniu... nawet nie wiem czy się spierze :shake: łełełe:placz: głupia jestem i tyle że mu dałam tą bluze :oops: no ale cóż mam za swoje :oops: Baster to down więc mu wybaczam :loveu:

z takiego małego "downa"

przerodzil sie w takiego duzego downka :loveu:

ale ten czas leci:roll::roll:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie chcialo ci sie jej nosic ?? sorry ale zamiast rzucac nia po ziemi moglas polozyc na laweczce:evil_lol::evil_lol:

no bo... no bo... Baster nie miał zabaweczki więc mu dałam mą bluzę gdyż on tak mnie prosił:modla:a ja głupia mu uległam:oops::splat: nie mogłam pozwolić by się nudził:loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jedyne co pamietam z tego jak byl maly to jak sikal jak przychodzilam:loveu::roll::oops:;):loveu:

Sikał na widok wszystkich tylko nie na mój :oops:pewnie mylił innych ze stajnią :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ależ nagadane :mad:
Ledwo się tych pięknych fot doszukałam...:mad::loveu:

Sarrrciu - zagryź te gaduły :diabloti:
Ahh i przy okazji powiem Ci, że jestes bardzo, ale to bardzo cudnym pieskiem i wspaniale pozujesz! ;)

Posted

[quote name='Justy$ka']Ależ nagadane :mad:
Ledwo się tych pięknych fot doszukałam...:mad::loveu:

Sarrrciu - zagryź te gaduły :diabloti:
Ahh i przy okazji powiem Ci, że jestes bardzo, ale to bardzo cudnym pieskiem i wspaniale pozujesz! ;)
Hejka:multi:No ja tu tego nie nagadalam:evil_lol::roll:
Dziekowac, a u Was kiedy foteczki hmm:cool3:

[quote name='Agata_Roki']Heloł :cool3:

http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF8TcJ758I/AAAAAAAAAsw/ZYCDoYnwd10/s512/P1110273.JPG łojojojś :loveu::loveu:

Rozkoszny z niej mordzielek :loveu:
Hejka:multi:

Dziekowac:loveu::loveu: