Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
bo mi sie nudzi hahaha xD

No gópek :evil_lol:

Justy$ka napisał(a):
Definitywnie czas na foty cudnej Saruni :diabloti:

Patisa napisał(a):
A foty?:cool3:

Jak mowilam pogoda dzis beznadziejna:shake:Ale postaram sie jakies domowe fotki strzelic i dzis wstawic;)

Posted

[quote name='ageralion']Uwaaaaaaaaaaaaaaaaga wrocilam!

Teraz mozesz zaczac szlochac z rozpaczy :diabloti:
Ohohoh kogo ja tu widze:eviltong: No juz zaczynam plakac:placz::diabloti:

A macie tu fotek pare, ale pogoda beznadziejna wiec i fotki domowe:shake:

Amu amu:evil_lol:

Potwór:evil_lol:

Mmmmm mniam:eviltong:

Posted

Yana napisał(a):
he, he... miska widzę tak samo ufafluniona jak u nas przy jedzeniu :evil_lol: ach te boksery :diabloti:

ach te skaczące posty :diabloti:

Posted

[quote name='gosiulaa']ale wcina http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF77QtbNuI/AAAAAAAAAsg/gusZIl0-2Wk/s512/P1110268.JPG aż po całym domu się sypie:evil_lol::loveu:

http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiF7_0CGHKI/AAAAAAAAAsk/6ZCf88Ulxpw/s400/P1110269.JPG jak ona to robi :shake: sprawny języczek dziecko ma:evil_lol::loveu:
Zebys wiedziala ze po calym domu:evil_lol:
No jak ma kawalek mieska na faflu to ona zrobi wszytsko tym jezykiem zeby go siegnac:evil_lol:

Hej hej 10 raz dzisiaj:loveu::multi:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ohhh jaka Sarcia :loveu::loveu::loveu::loveu: wkoncu ja poznalam na zywca :multi::multi: ostrzegam ludzie Sarcia jest ladniejsza jeszcze w rzeczywistosci niz na fotkach i ciemniejsza jak murzynka:loveu::loveu:
No Sarcia teraz padla i spi jak zabita po spotkaniu z Basterem:evil_lol: Faktycznie teraz patrze na foty i jest na nich jasniejsza:roll::loveu: Ale i tak sliczna nie:cool3:Wy juz wiecie a kiedy reszta doomianiakow do nas przyjdzie hę:evil_lol::multi::multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Zebys wiedziala ze po calym domu:evil_lol:
No jak ma kawalek mieska na faflu to ona zrobi wszytsko tym jezykiem zeby go siegnac:evil_lol:

hehe... te fafle to ma kochane :loveu:

Moniek193 napisał(a):
No Sarcia teraz padla i spi jak zabita po spotkaniu z Basterem:evil_lol: Faktycznie teraz patrze na foty i jest na nich jasniejsza:roll::loveu: Ale i tak sliczna nie:cool3:Wy juz wiecie a kiedy reszta doomianiakow do nas przyjdzie hę:evil_lol::multi::multi:

Baster też padł biedny... ledwo żyje :evil_lol: Sarcia bidula też pewnie wymęczona :diabloti::loveu: ahhh szaleli jak downy to się nie dziwie :loveu: mówiłam ci że mój ma ADHD xD jeszcze chwila i naprawde zamiast trawy u ciebie w ogrodzie zostałaby sama ziemia :shake::diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A widzisz Baster padl:multi::evil_lol:
No Baster niezla formula 1:evil_lol: Ale Sara to dziewczynka miala prawo biegac wolniej:loveu:

Zasialoby sie nowa :D:D

Już widzę jak ty siejesz trawę :evil_lol::diabloti: szkoda tylko że nie nagrałyśmy filmików z nimi xD bo fajnie biegali :multi: następnym razem musimy coś nagrać :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
hehe... te fafle to ma kochane :loveu:

Baster też padł biedny... ledwo żyje :evil_lol: Sarcia bidula też pewnie wymęczona :diabloti::loveu: ahhh szaleli jak downy to się nie dziwie :loveu: mówiłam ci że mój ma ADHD xD jeszcze chwila i naprawde zamiast trawy u ciebie w ogrodzie zostałaby sama ziemia :shake::diabloti:

A widzisz Baster padl:multi::evil_lol:
No Baster niezla formula 1:evil_lol: Ale Sara to dziewczynka miala prawo biegac wolniej:loveu:

Zasialoby sie nowa :D:D

Posted

Yana napisał(a):
he, he... miska widzę tak samo ufafluniona jak u nas przy jedzeniu :evil_lol: ach te boksery :diabloti:

Faktycznie niezle mu sie skoczylo:evil_lol:

No miska po jej jedzeniu wyglada jak po wojnie :D Trza ja myc codziennie i to najlepiej kilka razy:evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Już widzę jak ty siejesz trawę :evil_lol::diabloti: szkoda tylko że nie nagrałyśmy filmików z nimi xD bo fajnie biegali :multi: następnym razem musimy coś nagrać :loveu:

Wlasnie ze bede siala wiesz :D:diabloti: Bo ja jestem wiesniak ze wsi i tam na roli robie to i trawe posiac umiem ot co!:evil_lol:

No to bylo extra, takie dzikusy 2 jak konie tupaly normalnie:loveu::evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
PS Gocha a jak Twoja bluza:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:angryy::angryy: nie śmiej się szatanie! Narazie jest w praniu... nawet nie wiem czy się spierze :shake: łełełe:placz: głupia jestem i tyle że mu dałam tą bluze :oops: no ale cóż mam za swoje :oops: Baster to down więc mu wybaczam :loveu: