Moniek193 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Mqrtynq napisał(a):haii . :loveu: Co tam ? :p U mnie dobrze :D Mam kotka Amfe [ AmfetaMinka ] jest aktualnie chora na angine, ale wet mówi, że to młoda i silna kotka wiec prędko wyzdrowieje . Biedna moja :-( Jak ją dostałam była chudaaa . Hej:multi: U nas dobrze tylko deszcz pada:roll:Ale w sumie to tez fajnie ja tam czasem lubie dzeszcz:lol: A skad masz tego kotka i wogole co to za kotek?? Onomato-Peja napisał(a):haj :loveu: pusto :placz: Hejo:loveu: No bo ni mam aparata:roll: Izuuus napisał(a):Ok, ja wkuwam właśnie z bioli 20 pojęć :placz: Dotarłam :cool3: O biedaku, a ja mam jutro kart z hydrolizy i tego nie kumam:placz::placz::shake: PS Śliczny bannerek:loveu: Quote
Tequila1017 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Hej:multi: U nas dobrze tylko deszcz pada:roll:Ale w sumie to tez fajnie ja tam czasem lubie dzeszcz:lol: A skad masz tego kotka i wogole co to za kotek?? U mnie w nocy była burza :shake: taka, że Fionka się bała pierwszy raz w życiu :-o Mam kotka od takiego pana Kaczmarka, bo on dokramia bezdomne kotki, a Amfła była w mojej wsi od dwóch dni i mówi, że możemy sobie wziąźć i tak miałam od jego kotki mieć kota, ale wszystkie porozdawał i wziełam Amfule. Dachowiec :p Quote
Tequila1017 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Moniek193 napisał(a):U mnie burze tez teraz sa dosc czesto:loveu: Aha, a jak sie psiaki z kicia dogaduja:cool3: Fionka włączyła na nią ignora :eviltong: Tequila zachowuje się jak matka :loveu: Akurat teraz Amfa ma anginę, bo i tak do nas przeziębiona przyjechała i jest bardzo słaba, a Tekla się nią opiekuje. Kurcze ; / . Teraz mam Opere i emotikony musze wpisywać ; /// wrr ! Quote
Onomato-Peja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kupaaa :multi: a ja bd truskawki zbierać xDD żeby na wystawę zarobić :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Mqrtynq napisał(a):U mnie w nocy była burza :shake: taka, że Fionka się bała pierwszy raz w życiu :-o Mam kotka od takiego pana Kaczmarka, bo on dokramia bezdomne kotki, a Amfła była w mojej wsi od dwóch dni i mówi, że możemy sobie wziąźć i tak miałam od jego kotki mieć kota, ale wszystkie porozdawał i wziełam Amfule. Dachowiec :p U mnie burze tez teraz sa dosc czesto:loveu: Aha, a jak sie psiaki z kicia dogaduja:cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 czo tam ??;> :loveu::loveu: jaka pogoda w Rzeszowie bardzo pada deszcz czy troche slonca jest ??:loveu: Quote
groszek83 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ucz sie na kartkóweczke pilnie wstydu nam nie przynieś:evil_lol::eviltong: Quote
Moniek193 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):czo tam ??;> :loveu::loveu: jaka pogoda w Rzeszowie bardzo pada deszcz czy troche slonca jest ??:loveu: A Ty gdzie sie podziewasz ze Cie w Rzeszowie nie ma :mad::diabloti: Pada deszcz:loveu: groszek83 napisał(a):Ucz sie na kartkóweczke pilnie wstydu nam nie przynieś:evil_lol::eviltong: Aaaaa nie moge obiecac:placz::diabloti:Ale bede sie strac:roll::evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Kupaaa :multi: a ja bd truskawki zbierać xDD żeby na wystawę zarobić :evil_lol: Mi tez by sie kasiora przydala:roll:moge zbierac z Toba:lol: Mqrtynq napisał(a):Fionka włączyła na nią ignora :eviltong: Tequila zachowuje się jak matka :loveu: Akurat teraz Amfa ma anginę, bo i tak do nas przeziębiona przyjechała i jest bardzo słaba, a Tekla się nią opiekuje. Kurcze ; / . Teraz mam Opere i emotikony musze wpisywać ; /// wrr ! To fajnie ze ja tak polubily, mala ma spokuj to szybko wyzdrowieje;) Trzymam za nia kciuki;) Quote
Onomato-Peja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 no dobra :lol: no to o 4.30 u mnie a potem o 17 ok ?:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Moniek193 napisał(a):A Ty gdzie sie podziewasz ze Cie w Rzeszowie nie ma :mad::diabloti: Pada deszcz:loveu: Aaaaa nie moge obiecac:placz::diabloti:Ale bede sie strac:roll::evil_lol: Mi tez by sie kasiora przydala:roll:moge zbierac z Toba:lol: To fajnie ze ja tak polubily, mala ma spokuj to szybko wyzdrowieje;) Trzymam za nia kciuki;) haha ja jestem W Rzeszowie xD:loveu: Quote
Karolina. Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT="Century Gothic"]Hejka :lol: Co u was? :loveu:[/FONT] Quote
Moniek193 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha ja jestem W Rzeszowie xD:loveu: To co sie gópio pytasz:mad::evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):no dobra :lol: no to o 4.30 u mnie a potem o 17 ok ?:evil_lol: ohohooh ale wczesnie:crazyeye:Ale oki:evil_lol::multi: Izuuus napisał(a):Mońku spokój przez Ó :evil_lol::loveu: Isss no przecie tak tam pisze:evil_lol: Tak to jest jak sie czlowiek spieszy:diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 majoka napisał(a):jakie piękne rudości:loveu: Witamy nowego goscia:multi::loveu: Dziekowac za komplemty:oops::loveu::evil_lol: Karolina&Lucky napisał(a):[FONT=Century Gothic]Hejka :lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Co u was? :loveu:[/FONT] Hejo:multi: U nas nawet dobrze, chociaz pogoda zla wiec i fot nie ma:placz: A Sara teraz spi, a wczesniej spalysmy se razem cale 3 godz:-o A potem zjadlam pierogi i jestem:multi:Tyle:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hej :loveu: smaczne pierogi były ?:cool3: No pyszne jak zwykle:loveu: Mniamuuu a teraz idem na film:multi: Tylko Wam jeszcze powiem bo chyba nie mowilam, ze jestem ostatnio taka zmeczona ze wczoraj zasnelam sobie na schodach przed domem bo nie mialam sily zadzwonic dzwonkiem:evil_lol: I dlatego muszem sie dzis wyspac:loveu::roll: To tyle chyba:lol: Papapappa:loveu::multi: Sara Was ciumki lizankowe przekazuje a ja musze z nia ic na spacer:crazyeye: o kurka leeeeeeeeceeeeeeeeee:scared: Quote
Onomato-Peja Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Moniek193 napisał(a):No pyszne jak zwykle:loveu: Mniamuuu a teraz idem na film:multi: Tylko Wam jeszcze powiem bo chyba nie mowilam, ze jestem ostatnio taka zmeczona ze wczoraj zasnelam sobie na schodach przed domem bo nie mialam sily zadzwonic dzwonkiem:evil_lol: I dlatego muszem sie dzis wyspac:loveu::roll: To tyle chyba:lol: Papapappa:loveu::multi: Sara Was ciumki lizankowe przekazuje a ja musze z nia ic na spacer:crazyeye: o kurka leeeeeeeeceeeeeeeeee:scared: buahahahhahahahaa świetne to ze schodami :lol: ić ić psa nie męcz mniem tutaj :mad: Quote
Izuuus Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wiesz co? Oglądając ten film stwierdziłam,że ile można oglądać to samo :evil_lol: Tak więc wróciłam :cool1: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A ja sie witam :loveu: z lsencjami ślicznymi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Patisa napisał(a):A foty?:cool3: Definitywnie czas na foty cudnej Saruni :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Moniek193']To co sie gópio pytasz:mad::evil_lol: ohohooh ale wczesnie:crazyeye:Ale oki:evil_lol::multi: Isss no przecie tak tam pisze:evil_lol: Tak to jest jak sie czlowiek spieszy:diabloti: bo mi sie nudzi hahaha xD Quote
Moniek193 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Kaya93 napisał(a):A ja sie witam :loveu: z lsencjami ślicznymi :loveu: :loveu: :loveu: Hejka:multi: Izuuus napisał(a):Wiesz co? Oglądając ten film stwierdziłam,że ile można oglądać to samo :evil_lol: Tak więc wróciłam :cool1: No ja tez go juz ogladalam:loveu:Ale zaraz byl inny i juz nie wrocilam:evil_lol::cool3: Onomato-Peja napisał(a):buahahahhahahahaa świetne to ze schodami :lol: ić ić psa nie męcz mniem tutaj :mad: Juz sie dzis wyspalam:evil_lol: Spalam do 13.10:oops::roll:I to mnie tata obudzil nie ja sama:oops: Pogoda jest beee:placz:Wiec ze spacerku pewnie nici znaczy nie z Sara rzecz jasna koopke musi zrobic:evil_lol: Quote
Recommended Posts