HuSkYy-Paulina-94 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Moniek193']U nas gicior:evil_lol:Wlasnie wrocilysmy ze spacerku i Sara zrobila koopke i siku:multi:Dzis nie bylo pana od ulotek:roll::evil_lol: No niestety:evil_lol: Jak ona pije to sciana i podloga wiedza o tym pierwsze:evil_lol: Onomato-Peja Na boksery takie trza:evil_lol: Dla niej taka wielka jest w sam raz i nie wyobrazam jej sobie w mniejszej:loveu::razz: Kurde myślałam że Sara okaże sie bohaterką i będzie pan od ulotek:loveu::loveu: Quote
Patisa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hejo! I ja przyszłam zabiadolić o foty :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gdzie się podziewasz dobra kobieto ? :lol: Quote
Moniek193 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Kurde myślałam że Sara okaże sie bohaterką i będzie pan od ulotek:loveu::loveu: Nic z tego:D:diabloti: ALe dzis jestem z sary taaaaka dumna:loveu::loveu: Dzis postanowilysmy sie pochwalic rodzince tym co wypracowalysmy i Sara zrobila wszytsko bezblednie, a rodzinka to jej nie poznala:diabloti::loveu: Ahh moj Saruszek:loveu: Patisa napisał(a):Hejo! I ja przyszłam zabiadolić o foty :evil_lol: :roll::siara: tak tak hej:evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Gdzie się podziewasz dobra kobieto ? :lol: Tu jestem:multi::evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):a no to trza było tak od razu, że Saruch w niej mieszka :D Haha :D No tak zapomnialam powiedziec:evil_lol: Nie no poprostu ona ma taki szeroki ten pyszczek i wszedzie chlapie wiec im wieksza tym lepsza:loveu:Zreszta ona takie Ilosci wody wypija ze szok:-o Szczegolnie po spacerach albo po spaniu:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 hehe :lol: ona m a fajne te fafelki :loveu: mój ma takie malutkie:placz: a ja tak fafluńki uwielbiam:loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hehe :lol: ona m a fajne te fafelki :loveu: mój ma takie malutkie:placz: a ja tak fafluńki uwielbiam:loveu::multi: :loveu::loveu:Wez mu dokup fafle:evil_lol: Na www.fafle.pl :D:D Albo mu zrob z ciasta:evil_lol::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Moniek193 napisał(a):No bo to jest Sara:evil_lol: Ona ma wszytsko na odwrót:evil_lol: du**** ja tez chce mieć wychowaną Sarcie :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ooo zawsze jak ktoś chce coś pokazać to pies tego nie robi na ogół dobrze a tu prosze Sarcia bezbłędna Gratulacje:multi::multi::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ooo zawsze jak ktoś chce coś pokazać to pies tego nie robi na ogół dobrze a tu prosze Sarcia bezbłędna Gratulacje:multi::multi::loveu::evil_lol::evil_lol: No bo to jest Sara:evil_lol: Ona ma wszytsko na odwrót:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 link nie działa... nie wiesz może czemu ? :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 prawdy nie ukryjesz :D fotki by się przydały :oops: Quote
Moniek193 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Onomato-Peja napisał(a):link nie działa... nie wiesz może czemu ? :diabloti: :siara: Nie wiem:diabloti::evil_lol: Izuuus napisał(a):Dzień Bry Ci Bejb :loveu: Izulek:multi:A jak Ty tam neta dopadlas:cool3::loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):du**** ja tez chce mieć wychowaną Sarcie :D A kiedy masz urodziny to Ci taką kupie:evil_lol::multi: Quote
Moniek193 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Onomato-Peja napisał(a):prawdy nie ukryjesz :D fotki by się przydały :oops: Z przykroscia stwierdzam iz fot nie bedzie bo moj aparat wraz z moim bratem wyjechal na pare dni do Pragi :D Mqrtynq napisał(a):Hej :eviltong: Dawno mnie tu nie było No dawno dawno:diabloti: Hejo:multi: Quote
Kaya93 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jak anioła głos,tra la lalala ładnie witam sie la lala la la :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: To do zobaczenia o 2.45 xD :diabloti: :loveu: :loveu: I nie zapomnij o jaśku :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A ja się witam moim Anielskim głosem :diabloti: i dzwiekiem mojej gitary, która naprawdę wydaje piękną muzykę, gdy na niej gram! :diabloti::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ja mam urodzinki 15 września ^^ :lol::lol::lol: Quote
Izuuus Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Izulek:multi:A jak Ty tam neta dopadlas:cool3::loveu: A miałam cały czas tzn. oni mają neta ale dużo osób i w ogóle to nie wchodziłam. Wtedy akurat sama z ciotką i kuzynką byłam w mieszkaniu to weszłam, a teraz jestem w domu :multi: I czekam aż wrócisz z wycieczki :loveu::cool1: Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Witam zatem:loveu: Bede na gg potem bo jeszcze mam troche nauki:placz::placz: Z chemi:placz::placz: No widzisz dotarlas do tego domka wreszcie:evil_lol::loveu: Ok, ja wkuwam właśnie z bioli 20 pojęć :placz: Dotarłam :cool3: Quote
Moniek193 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja mam urodzinki 15 września ^^ :lol::lol::lol: O to wszytskiego NAJ:multi::multi:Gdybym zapomniala:cool3: A jak nie zapomne to Cii tego boksa kupie:multi::evil_lol: Justy$ka napisał(a):A ja się witam moim Anielskim głosem :diabloti: i dzwiekiem mojej gitary, która naprawdę wydaje piękną muzykę, gdy na niej gram! :diabloti::loveu: Nie watpie:evil_lol::loveu: Hejoooooo:multi: Kaya93 napisał(a):Jak anioła głos,tra la lalala ładnie witam sie la lala la la :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: To do zobaczenia o 2.45 xD :diabloti: :loveu: :loveu: I nie zapomnij o jaśku :evil_lol: No i juz po wycieczce:placz:Jaska nie wzielm bo nie mialam fajnego:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Izuuus napisał(a):A miałam cały czas tzn. oni mają neta ale dużo osób i w ogóle to nie wchodziłam. Wtedy akurat sama z ciotką i kuzynką byłam w mieszkaniu to weszłam, a teraz jestem w domu :multi: I czekam aż wrócisz z wycieczki :loveu::cool1: Witam zatem:loveu: Bede na gg potem bo jeszcze mam troche nauki:placz::placz: Z chemi:placz::placz: No widzisz dotarlas do tego domka wreszcie:evil_lol::loveu: Quote
Tequila1017 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 haii . :loveu: Co tam ? :p U mnie dobrze :D Mam kotka Amfe [ AmfetaMinka ] jest aktualnie chora na angine, ale wet mówi, że to młoda i silna kotka wiec prędko wyzdrowieje . Biedna moja :-( Jak ją dostałam była chudaaa . Quote
Recommended Posts