Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a)::eviltong:wstawiaj nie gadaj ! Nie krzykaj:placz: Juz sa zgrane na kompa jeszcze tylko zlinkuje:roll: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Moniek193']Nie krzykaj:placz: Juz sa zgrane na kompa jeszcze tylko zlinkuje:roll: ja Cię tu zaraz zlinczuje !:mad: fotki dawaj :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Ostatnio kupiłam Sarence nową miske z Yarro kolorek Kiwi:loveu: No i ze pańcia sobie paste kupiła to i Sara musi miec:evil_lol: Wiec kupilam jej trixie ziołową:loveu: Ładnie pachnie:loveu: A oto i nasza Sarenka:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ja bym nie ufała trixie :p to taka firma 'od wszystkiego' Karmy i smakole robi nędznej jakości więc o pastę bym się nie łudziła :evil_lol: fajna micha, ale ja zdecydowanie wolę wielo kolorkowe :P Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ja bym nie ufała trixie :p to taka firma 'od wszystkiego' Karmy i smakole robi nędznej jakości więc o pastę bym się nie łudziła :evil_lol: fajna micha, ale ja zdecydowanie wolę wielo kolorkowe :P Ja na paste nie narzekam:shake: Sara jak to Sara podcxzas mycia zebow zjada jej duze ilosci i nic, nie ma sraczuszki:evil_lol:ani nie wymiotuje, do tego oddech po mysciu ma sliczny:loveu:Pasta jej smakuje a i ząbki ładniejsze;) Wiec nie mam jej nic do zarzucenia:roll: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja na paste nie narzekam:shake: Sara jak to Sara podcxzas mycia zebow zjada jej duze ilosci i nic, nie ma sraczuszki:evil_lol:ani nie wymiotuje, do tego oddech po mysciu ma sliczny:loveu:Pasta jej smakuje a i ząbki ładniejsze;) Wiec nie mam jej nic do zarzucenia:roll: no prosz :cool3: jakby na tej misce były jakieś obrazki, znaczki to Atos by już ją miał XD bo uwielbiam kiwi :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Onomato-Peja']no prosz :cool3: jakby na tej misce były jakieś obrazki, znaczki to Atos by już ją miał XD bo uwielbiam kiwi :evil_lol: Zawsze mozna sobie nakleic:evil_lol: Ja chcialam wziac Sarze taka miseczke, ale jednak wzielam Yarro:roll::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ładne są :loveu: ale drogie jak na plastik :roll: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ładne są :loveu: ale drogie jak na plastik :roll: Eeeee tam ale śliczne:loveu: I z wyjmowanym wkładem:eviltong::cool3: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Eeeee tam ale śliczne:loveu: I z wyjmowanym wkładem:eviltong::cool3: ja póki co na ceramiczna poluję :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ja ci dzięki za taki plastik ... kurde nawet 1l nie pomieści a 50 zł:shake: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ja póki co na ceramiczna poluję :eviltong: Jak juz u Cie pisalam moja by ja stukla:evil_lol: Bo jak chce jej sie pic albo jesc to suwa miska po calym domu i dla takiej ceramicznej to by sie zle skonczylo:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak juz u Cie pisalam moja by ja stukla:evil_lol: Bo jak chce jej sie pic albo jesc to suwa miska po calym domu i dla takiej ceramicznej to by sie zle skonczylo:evil_lol: XD mój je na dywanie i miska nie jeżdzi :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moniek też miałam kupić małej takie miseczki :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Moniek - zrozum, że ja muszę powstrzymywać coraz to nowsze, szalone pomysły mojego psa! Oprócz tego, że bardzo urosła wielkościowo, urosła jej również pomysłowość... Dzisiaj kupiłam sukienkę na bal, a mój maluch uznał, że to nowy podarek dla niej.. Na szczęście szybko wkroczyłam i sukienka nawet tknieta nie została... Odgrywam rolę SUPERHERO!!! Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Justy$ka napisał(a):Moniek też miałam kupić małej takie miseczki :loveu: :loveu::loveu: No koniec tego dobrego:mad:Czemu u Cie nie ma fot:diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Justy$ka napisał(a):Moniek - zrozum, że ja muszę powstrzymywać coraz to nowsze, szalone pomysły mojego psa! Oprócz tego, że bardzo urosła wielkościowo, urosła jej również pomysłowość... Dzisiaj kupiłam sukienkę na bal, a mój maluch uznał, że to nowy podarek dla niej.. Na szczęście szybko wkroczyłam i sukienka nawet tknieta nie została... Odgrywam rolę SUPERHERO!!! Nie zrozumiem:evil_lol: Foty majom byc:diabloti: Pobawcie sie w modelki:evil_lol: Ona bedzie pozowac, Ty focic i juz:multi::loveu: Quote
.Agata. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Prześlicznie jej w tej obroży :loveu: Mój się spasł i ma pogardle,tzn.wałki tłuszczu pod brodą i nie fajnie się komponuje :evil_lol: A miska śliczna ;) Ja niestety zadowalam się naszą kwadratową z Puriny i zwykłą z zoologa - mam ważniejsze dla niego wydatki niż fajna micha,on to i z podłogi zje :lol: Quote
.Agata. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak mu zafunduję kennela ew.nowe legowisko to też do kompletu walniem jakieś ładne obróżki :evil_lol: tfu.miski :eviltong: A Twoja przy jedzeniu czy piciu też chlapie po ścianach czy podłodze ? Bo mi się już znudziło to ciągle sprzątanie po tym jak zje mimo iż ma podstawkę to świni strasznie :lol: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Agata_Roki napisał(a):Prześlicznie jej w tej obroży :loveu: Mój się spasł i ma pogardle,tzn.wałki tłuszczu pod brodą i nie fajnie się komponuje :evil_lol: A miska śliczna ;) Ja niestety zadowalam się naszą kwadratową z Puriny i zwykłą z zoologa - mam ważniejsze dla niego wydatki niż fajna micha,on to i z podłogi zje :lol: Tez mieleismy wczesniej zwykla z zoo taka jak WY tylko inny kolorek, ale juz sie na niej osad zebral i taka byla syfska:evil_lol: A ta nie byla az taka bardzo droga (chociaz i nie njatansza) dalam za nia 17zl a ma 2,5l:loveu: No i ten kolorek:loveu: Twojemu tez w tej obrozce slicznie:loveu:Widzialam foty:evil_lol::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 http://i41.tinypic.com/6sf7k9.jpg pełna powaga xDno dobra miska-miską, obroża-obrożą, Ja-sobą :D:D:D ale co tam u Cie !? :D:D i u Sarci:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 wow 2,5 l ? :-o po co taka wielka ? :P mojemu wystarczy 1,4 l :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i41.tinypic.com/6sf7k9.jpg pełna powaga xDno dobra miska-miską, obroża-obrożą, Ja-sobą :D:D:D ale co tam u Cie !? :D:D i u Sarci:evil_lol: U nas gicior:evil_lol:Wlasnie wrocilysmy ze spacerku i Sara zrobila koopke i siku:multi:Dzis nie bylo pana od ulotek:roll::evil_lol: [quote name='Agata_Roki']Jak mu zafunduję kennela ew.nowe legowisko to też do kompletu walniem jakieś ładne obróżki :evil_lol: tfu.miski :eviltong: A Twoja przy jedzeniu czy piciu też chlapie po ścianach czy podłodze ? Bo mi się już znudziło to ciągle sprzątanie po tym jak zje mimo iż ma podstawkę to świni strasznie :lol: No niestety:evil_lol: Jak ona pije to sciana i podloga wiedza o tym pierwsze:evil_lol: Onomato-Peja Na boksery takie trza:evil_lol: Dla niej taka wielka jest w sam raz i nie wyobrazam jej sobie w mniejszej:loveu::razz: Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Moniek193'] Onomato-Peja Na boksery takie trza:evil_lol: Dla niej taka wielka jest w sam raz i nie wyobrazam jej sobie w mniejszej:loveu::razz: a no to trza było tak od razu, że Saruch w niej mieszka :D Quote
Recommended Posts