Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio kupiłam Sarence nową miske z Yarro kolorek Kiwi:loveu:

No i ze pańcia sobie paste kupiła to i Sara musi miec:evil_lol: Wiec kupilam jej trixie ziołową:loveu: Ładnie pachnie:loveu:

A oto i nasza Sarenka:evil_lol:

Posted

ja bym nie ufała trixie :p to taka firma 'od wszystkiego' Karmy i smakole robi nędznej jakości więc o pastę bym się nie łudziła :evil_lol:

fajna micha, ale ja zdecydowanie wolę wielo kolorkowe :P

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja bym nie ufała trixie :p to taka firma 'od wszystkiego' Karmy i smakole robi nędznej jakości więc o pastę bym się nie łudziła :evil_lol:

fajna micha, ale ja zdecydowanie wolę wielo kolorkowe :P

Ja na paste nie narzekam:shake: Sara jak to Sara podcxzas mycia zebow zjada jej duze ilosci i nic, nie ma sraczuszki:evil_lol:ani nie wymiotuje, do tego oddech po mysciu ma sliczny:loveu:Pasta jej smakuje a i ząbki ładniejsze;) Wiec nie mam jej nic do zarzucenia:roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja na paste nie narzekam:shake: Sara jak to Sara podcxzas mycia zebow zjada jej duze ilosci i nic, nie ma sraczuszki:evil_lol:ani nie wymiotuje, do tego oddech po mysciu ma sliczny:loveu:Pasta jej smakuje a i ząbki ładniejsze;) Wiec nie mam jej nic do zarzucenia:roll:

no prosz :cool3:

jakby na tej misce były jakieś obrazki, znaczki to Atos by już ją miał XD bo uwielbiam kiwi :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']no prosz :cool3:

jakby na tej misce były jakieś obrazki, znaczki to Atos by już ją miał XD bo uwielbiam kiwi :evil_lol:
Zawsze mozna sobie nakleic:evil_lol: Ja chcialam wziac Sarze taka miseczke, ale jednak wzielam Yarro:roll::loveu:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja póki co na ceramiczna poluję :eviltong:

Jak juz u Cie pisalam moja by ja stukla:evil_lol: Bo jak chce jej sie pic albo jesc to suwa miska po calym domu i dla takiej ceramicznej to by sie zle skonczylo:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak juz u Cie pisalam moja by ja stukla:evil_lol: Bo jak chce jej sie pic albo jesc to suwa miska po calym domu i dla takiej ceramicznej to by sie zle skonczylo:evil_lol:

XD mój je na dywanie i miska nie jeżdzi :eviltong:

Posted

Moniek - zrozum, że ja muszę powstrzymywać coraz to nowsze, szalone pomysły mojego psa! Oprócz tego, że bardzo urosła wielkościowo, urosła jej również pomysłowość...
Dzisiaj kupiłam sukienkę na bal, a mój maluch uznał, że to nowy podarek dla niej.. Na szczęście szybko wkroczyłam i sukienka nawet tknieta nie została... Odgrywam rolę SUPERHERO!!!

Posted

Justy$ka napisał(a):
Moniek - zrozum, że ja muszę powstrzymywać coraz to nowsze, szalone pomysły mojego psa! Oprócz tego, że bardzo urosła wielkościowo, urosła jej również pomysłowość...
Dzisiaj kupiłam sukienkę na bal, a mój maluch uznał, że to nowy podarek dla niej.. Na szczęście szybko wkroczyłam i sukienka nawet tknieta nie została... Odgrywam rolę SUPERHERO!!!

Nie zrozumiem:evil_lol: Foty majom byc:diabloti: Pobawcie sie w modelki:evil_lol: Ona bedzie pozowac, Ty focic i juz:multi::loveu:

Posted

Prześlicznie jej w tej obroży :loveu:
Mój się spasł i ma pogardle,tzn.wałki tłuszczu pod brodą i nie fajnie się komponuje :evil_lol:

A miska śliczna ;) Ja niestety zadowalam się naszą kwadratową z Puriny i zwykłą z zoologa - mam ważniejsze dla niego wydatki niż fajna micha,on to i z podłogi zje :lol:

Posted

Jak mu zafunduję kennela ew.nowe legowisko to też do kompletu walniem jakieś ładne obróżki :evil_lol: tfu.miski :eviltong:

A Twoja przy jedzeniu czy piciu też chlapie po ścianach czy podłodze ?
Bo mi się już znudziło to ciągle sprzątanie po tym jak zje mimo iż ma podstawkę to świni strasznie :lol:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Prześlicznie jej w tej obroży :loveu:
Mój się spasł i ma pogardle,tzn.wałki tłuszczu pod brodą i nie fajnie się komponuje :evil_lol:

A miska śliczna ;) Ja niestety zadowalam się naszą kwadratową z Puriny i zwykłą z zoologa - mam ważniejsze dla niego wydatki niż fajna micha,on to i z podłogi zje :lol:

Tez mieleismy wczesniej zwykla z zoo taka jak WY tylko inny kolorek, ale juz sie na niej osad zebral i taka byla syfska:evil_lol: A ta nie byla az taka bardzo droga (chociaz i nie njatansza) dalam za nia 17zl a ma 2,5l:loveu:
No i ten kolorek:loveu:

Twojemu tez w tej obrozce slicznie:loveu:Widzialam foty:evil_lol::multi:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i41.tinypic.com/6sf7k9.jpg pełna powaga xDno dobra miska-miską, obroża-obrożą, Ja-sobą :D:D:D ale co tam u Cie !? :D:D i u Sarci:evil_lol:
U nas gicior:evil_lol:Wlasnie wrocilysmy ze spacerku i Sara zrobila koopke i siku:multi:Dzis nie bylo pana od ulotek:roll::evil_lol:

[quote name='Agata_Roki']Jak mu zafunduję kennela ew.nowe legowisko to też do kompletu walniem jakieś ładne obróżki :evil_lol: tfu.miski :eviltong:

A Twoja przy jedzeniu czy piciu też chlapie po ścianach czy podłodze ?
Bo mi się już znudziło to ciągle sprzątanie po tym jak zje mimo iż ma podstawkę to świni strasznie :lol:
No niestety:evil_lol: Jak ona pije to sciana i podloga wiedza o tym pierwsze:evil_lol:

Onomato-Peja Na boksery takie trza:evil_lol: Dla niej taka wielka jest w sam raz i nie wyobrazam jej sobie w mniejszej:loveu::razz:

Posted

[quote name='Moniek193']

Onomato-Peja Na boksery takie trza:evil_lol: Dla niej taka wielka jest w sam raz i nie wyobrazam jej sobie w mniejszej:loveu::razz:

a no to trza było tak od razu, że Saruch w niej mieszka :D