Moniek193 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Yana']ze śmiechu się popłakałam :roflt::roflt::roflt: ale Z Sary możesz być dumna, zuch dziewczyna :happy1: No jak to czytam tez sie smieje, ale co bedzie jak juz nigdy nam ulotek nie przyniesie:-o:roll::evil_lol: No jasne ze jestem z niej dumna i z tej racji musze zamowic w koncu tego "strachopsa" i cwiczyc z nia, bo na ogol to ona jednak tchorz jest:roll: Onomato-Peja Witanko:multi::multi: Quote
.Agata. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ile boskich zdjęć :loveu::loveu: Jestem zdania że najlepszy dla boksia jest jamniczy kolega,też mamy takiego u babci i Rońcia kocha go nad życie :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Moniek193']A teraz Wam cos opowiem:evil_lol: Wczoraj, godzina około 23.00 wychodze z Sara na spacer. I nagle slysze ze ktos chodzi po ulicy:-o U nas uliczka ślepa spokojna, rzadko kiedy kogos o tej porze tu widze. I se mysle pewnie sasiad, ale ten gosc (taki troche stary) lazi od domu do domu z jakas walizka i cos zaglada, szuka nie wiem:roll: I sie przestraszylam:look3: Wiec wolam Sare zeby wracac do doma albo cos a ona nic, nie dala sie ruszyc:shake: Wiec co mialam zrobic no zostalam tam z nia i sikalam juz w majty:nerwy:Az tu nagle moj maly tchorz zaczal tak donosnie szczekac, warczec (jeszcze ja mowilam do niej "bierz go" zeby to uslyszal i sie przestraszyl) , ze ten gosc nawet do naszej furtki nie podszedl:loveu:I ja taka dumna z Sary bylam i wogole wrocilam do domu i opowiadam to mamie. A ona mowi ze moze ulotki roznosil :eek: Ja se mysle kto normalny o tej porze ulotki roznosi:confused: A dzis rano wychodze do szkoly i co widze:oops::eek2: Ze wszyscy sasiedzi maja nawtykane do skrzynki pelno przeroznych ulotek. A u nas ani jednej:oops: Chyba nic juz nie musze dodawac:oops::evil_lol: tez bym sie bala bo ja taki tchorzek xD ale koniec mnie rozwalil:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::bigcool::mdleje: a tam ulotka bedziesz miala jednego smiecia mniej przynajmniej :D ale koleś o 23 z ulotkami to chyba jakis upośledzony żeby twarzy mu nie było widać:eviltong::eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Moniek193']No jak to czytam tez sie smieje, ale co bedzie jak juz nigdy nam ulotek nie przyniesie:-o:roll::evil_lol: No jasne ze jestem z niej dumna i z tej racji musze zamowic w koncu tego "strachopsa" i cwiczyc z nia, bo na ogol to ona jednak tchorz jest:roll: Onomato-Peja Witanko:multi::multi: e tam ulotek nie przyniesie sie przejmujesz i tak pewnie dzisiaj przyjdzie inna osoba a wczoraj reklamował szmateks dlatego w nocy chodził a po co ci taka ulotka :D:evil_lol::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pikneee zdjątka:loveu::loveu::loveu: Kurcze Monika musimy się jak najszybciej ustawić z psami bo ja chcę ujrzeć Sarcie na żywoooo!!!:diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Moniek - uwielbiam Twą galeryjkę! :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):e tam ulotek nie przyniesie sie przejmujesz i tak pewnie dzisiaj przyjdzie inna osoba a wczoraj reklamował szmateks dlatego w nocy chodził a po co ci taka ulotka :D:evil_lol::loveu: Ale moja mama strasznie lubi te *******y ogladac, potem zawsze cos kupuje:evil_lol: No a teraz niestety nie wiem jak jej to powiem ohhh:evil_lol::diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tez bym sie bala bo ja taki tchorzek xD ale koniec mnie rozwalil:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::bigcool::mdleje: a tam ulotka bedziesz miala jednego smiecia mniej przynajmniej :D ale koleś o 23 z ulotkami to chyba jakis upośledzony żeby twarzy mu nie było widać:eviltong::eviltong: :oops::oops: No w sumie brzydki był:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Justy$ka napisał(a):Moniek - uwielbiam Twą galeryjkę! :evil_lol: :oops:Takiego fajnego komplementa chyba jeszcze nie slyszalam:oops::loveu: gosiulaa napisał(a):Pikneee zdjątka:loveu::loveu::loveu: Kurcze Monika musimy się jak najszybciej ustawić z psami bo ja chcę ujrzeć Sarcie na żywoooo!!!:diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: No koniecznie!!:multi: Ja tez ce Twojego pysia juz dopasc i wymiziac:loveu::loveu: Zaloz mu galerie, zaloz:loveu: Onomato-Peja napisał(a):Hahhahaha !! :D świetne to z ulotkami XDD Haha i wszysycy sie smieja:evil_lol: A ja ledwo zywa tam bylam:oops::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ile boskich zdjęć :loveu::loveu: Jestem zdania że najlepszy dla boksia jest jamniczy kolega,też mamy takiego u babci i Rońcia kocha go nad życie :evil_lol: O widzisz:loveu: Ja tam bym chciala jeszcze dla niej jakiego doga do zabawy przynajmniej by sie raz zmeczyla:evil_lol: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moniek193 napisał(a):No koniecznie!!:multi: Ja tez ce Twojego pysia juz dopasc i wymiziac:loveu::loveu: Zaloz mu galerie, zaloz:loveu: Ohhh... już niedługo :cool3: Nie mam aparatu :placz: Jak założe mu galerie to na początek będą zdjęcia z komórki którą mam nadzieje już niedługo dostane:loveu: Bo w starej mam zły wyświetlacz i nic nie widze :-( Także musisz jeszcze poczekać :roll::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Moniek193 napisał(a):No niech bedzie ze poczekam:roll: To moze jak sie spotkamy to mu porobie swoim aparatem jakies fotki i zalozysz galeryje:multi::loveu: ooo hihi... niezły plan :evil_lol: Paulina ma tu jeszcze jego zdjęcia takie ładne :loveu::loveu: jakoś to będzie ;) Ale i tak musisz poczekać :diabloti::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 gosiulaa napisał(a):Ohhh... już niedługo :cool3: Nie mam aparatu :placz: Jak założe mu galerie to na początek będą zdjęcia z komórki którą mam nadzieje już niedługo dostane:loveu: Bo w starej mam zły wyświetlacz i nic nie widze :-( Także musisz jeszcze poczekać :roll::loveu: No niech bedzie ze poczekam:roll: To moze jak sie spotkamy to mu porobie swoim aparatem jakies fotki i zalozysz galeryje:multi::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ONA PRAKTYCZNIE JUŻ MOŻE ZAŁOŻYĆ GALERYJE BO MAM BASTERKA DUŻO FOTENCJI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 na oklaski :loveu::loveu::loveu: nie no nie wiem na co:roll: ja chce ale Gośka czeka aż będzie miała swój aparat Quote
Moniek193 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ONA PRAKTYCZNIE JUŻ MOŻE ZAŁOŻYĆ GALERYJE BO MAM BASTERKA DUŻO FOTENCJI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to na co czekacie:mad::diabloti: Quote
cockermaister Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hej dziewczynki :cool3::cool3::cool3::cool3: co tam u was słychać ??? pozdrówka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Moniek193 napisał(a):No to na co czekacie:mad::diabloti: Pundzia mi chyba wiecznie nie będzie fotek Bastera dodawać:roll: nie martwcie się już niedługo :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hejoł, Hejoł joł joł joł joł :loveu::multi: co tam słychować ;> ? bo nie chce mi się zaległego czytać:lol: Quote
gosiulaa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hejoł, Hejoł joł joł joł joł :loveu::multi: co tam słychować ;> ? bo nie chce mi się zaległego czytać:lol: hi ha ho!!:loveu: nie dziwie Ci się bo troszkę gaduły jesteśmy :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Onomato-Peja napisał(a):troszkę :diabloti: bardzo małe troszeczke :evil_lol::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 gosiulaa napisał(a):hi ha ho!!:loveu: nie dziwie Ci się bo troszkę gaduły jesteśmy :evil_lol: troszkę :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hejoł, Hejoł joł joł joł joł :loveu::multi: co tam słychować ;> ? bo nie chce mi się zaległego czytać:lol: cockermaister napisał(a):Hej dziewczynki :cool3::cool3::cool3::cool3: co tam u was słychać ??? pozdrówka :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas w porzadku:loveu: Bylam dzis ze 4 godz na miescie zeby kupic prezent na dzien matki i nic nie kupilam:placz:Ledwo sie na nogach trzymam:placz: A tak to oki:loveu:Zaraz wstawie foty nowej miseczki Sarci:loveu: Quote
Moniek193 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bardzo małe troszeczke :evil_lol::loveu: Nie no prawie nic:diabloti:Ledwo sie tu odnalazalam ale spoko:evil_lol: gosiulaa napisał(a):Pundzia mi chyba wiecznie nie będzie fotek Bastera dodawać:roll: nie martwcie się już niedługo :loveu: Mam nadzieje ze niedlugo:razz: Bo inaczej to nie wiem...wybuchne chyba:roll::evil_lol: No i wogole hejo wszytskim:multi: Quote
Recommended Posts