Moniek193 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ciamajda Sara wita! Miałam nazywać się Gero...bo pańcia od zawsze planowała pięknego, odważnego chłopczyka! Ale los lubi płatać figle :) I dlatego od 9.09.2006r. w jej życiu pojawiłam się ja:loveu: Klea, Kaja, Gera... , w pierwszym tygodniu pobytu w nowym domku miałam tysiące imion, ale w końcu staneło na Sara. Jestem bardzo towarzyska i nie lubię sama zostawać w domu:oops: Kiedy jednak po raz pierwszy moja pani zostawiła mnie samą na 5 minut, wygryzłam dziurę w ścianie:loveu: Dla zabicia czasu i nudy:loveu: Bardzo lubię bawić się z innymi psami, oczywiście na mój własny sposób, dlatego nie rozumiem czemu te psiaki się mnie boją:roll: Zapewniam nawet darmowy prysznic własną śliną:multi: Pańci jest za mnie nie raz wstyd, również nie rozumiem dlaczego:evil_lol:Przecież jestem taaka grzeczna:diabloti: Co lubię : jeść i spać:evil_lol: Za co pańcia się na mnie złości : Za to, że uciekam do sąsiada i kopię mu w ogrodze dołki:loveu: Czego nie lubię: Dezodorantów! Toczę z nimi odwieczną walkę:diabloti: Jak na mnie mówią: Księżniczka, Królewna, Ludwisia, Ciamajda, Piecha:evil_lol: Mój wiek: 21 lipca 2010r. skończyłam 4 latka:multi: A ja rosnę wciąż rosnę, niedługo skończę 5 lat, 6 itd. A pani wciąż się martwi moimi dziecinnymi zachowaniami:loveu: Moją głupotką i wariacjami:roll: A ja pytam: jaką głupotą, jakimi wariacjami:-o Przecież jestem bokserem, czyli wszystko w normie:evil_lol: Zapraszamy! Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zasłużony odpoczynek na świeżym powietrzu:loveu:: Juz mi spiochy wiszą:evil_lol:: I dalsze leżenie ze śpiochem:loveu:: Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 No i sesja juz w domku:loveu::loveu:: Spanko czyli to co uwielbiam:multi:: Moje ulubione zdjęcie :loveu:Marszuch:evil_lol:: Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Doczekała się wreszcie moja ślicznotka galerii:oops:Wreszcie siadłam i zrobiłam. Teraz w miare mozliwosci bede wklejala nowe fotki nawet postaram sie te z dziecinstwa choc nie byly robione cyfrówka ale zamierzam kupic skaner;) Wiec pozostaje cierpliwie czekac:loveu: Quote
polciuaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No śliczna jest,śliczna.:razz: Nowe foty prosze!:razz: Quote
tusia. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 boska! :multi: bd tu wpadac :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Dziekujemy dziekujemy:loveu: Quote
kwiatek82 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Śliczna sunia - bardzo podobna do Unki ! :) Jej zachowanie jest całkiem normalne jak dla boxia ! :D Nasza też uwielbia lezec w łóżka tak ze nikt inny już sie nie zmieści ( a łóżko mamy całkiem sporawe) na szczescie w nocy śpi u siebie obok łóżka :) Doczekaliśmy sie wreszcie galeryjki ! Pozdrowka dla ślicznotki ! Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 kwiatek82 napisał(a):Śliczna sunia - bardzo podobna do Unki ! :) Jej zachowanie jest całkiem normalne jak dla boxia ! :D Nasza też uwielbia lezec w łóżka tak ze nikt inny już sie nie zmieści ( a łóżko mamy całkiem sporawe) na szczescie w nocy śpi u siebie obok łóżka :) Doczekaliśmy sie wreszcie galeryjki ! Pozdrowka dla ślicznotki ! Moja w nocy śpi ale tylko na poczatku a gdzies o 2.00 cichutko sie wslizguje do lozka i nagle sie ciasno robi:evil_lol:A jak jej nie chcemy wpuscic to placze:loveu: Quote
psiulka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Łaaa, nareszcie się doczekałam galerii Sarci :loveu: Super! Mam nadzieję, że będziesz ty często wstwiać zdjęcia. :) Quote
Paulina_mickey Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Czekałam kiedy założysz galerie swojemu psiakowi :eviltong: No i proszę, mamy:loveu: Śliczna sunia:loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sarcia:loveu: jak ja ją kocham:loveu: PS Wkońcu leniu zrobiłaś tą galerie:evil_lol::loveu: Teraz jeszcze Cezarek, też cudowny pasiak mówie Wam:loveu: No i oczywiście będę tu częstym gościem:evil_lol::oops: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 psiulka napisał(a):Łaaa, nareszcie się doczekałam galerii Sarci :loveu: Super! Mam nadzieję, że będziesz ty często wstwiać zdjęcia. :) No postaram sie wstawiac jak najczesciej:loveu: Paulina_mickey napisał(a):Czekałam kiedy założysz galerie swojemu psiakowi :eviltong: No i proszę, mamy:loveu: Śliczna sunia:loveu::loveu: Dziekujemy dziekujemy:loveu::loveu: Kaya93 napisał(a):Sarcia:loveu: jak ja ją kocham:loveu: PS Wkońcu leniu zrobiłaś tą galerie:evil_lol::loveu: Teraz jeszcze Cezarek, też cudowny pasiak mówie Wam:loveu: No i oczywiście będę tu częstym gościem:evil_lol::oops: Leniuch:crazyeye:No wiesz co:evil_lol: Cezarka tez zrobie ale najpierw musze go zobaczyc zeby mu zdjecia porobic heh:oops: Quote
ewatr Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witam Sarunie na dogomanii :lol: śliczna sunia . Pozdrawiamy jej Pancie :loveu: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Herbatnik w nagrode dostałam:loveu: I prosze o wiecej: Nawet daje łape (juz cała ośliniona) I jak tu wejsc:roll:hmmm Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Odpoczynek: I znów nagroda I no zebym sie nie odwodnila:evil_lol: Bieganko: http://lh5.ggpht.com/Moniek193/SMQDHH30eRI/AAAAAAAAAGM/0k670Jvf0Lo/s576/P1040936.JPG maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Alez ja lubie biegac: Przystanek: I znów razem:evil_lol:: Ładna jestem nie?? I dzika:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Tym razem z piłeczką tez fajną: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Zawstydziłam A to moje śliczne łapofony:evil_lol: Dostane coś?? Dostałam :loveu: Ale pańcia nie chce oddać:mad: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Siedzenie też jest fajne Mówie Wam Zbliżenie: Trawa w nosie:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 A tak wygłada jej miska po opłukaniu fafli po spacerze:evil_lol: A to odbicie Sary w szybie drzwi:loveu: Quote
Recommended Posts