Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciamajda Sara wita!

Miałam nazywać się Gero...bo pańcia od zawsze planowała pięknego, odważnego chłopczyka! Ale los lubi płatać figle :) I dlatego od 9.09.2006r. w jej życiu pojawiłam się ja:loveu: Klea, Kaja, Gera... , w pierwszym tygodniu pobytu w nowym domku miałam tysiące imion, ale w końcu staneło na Sara. Jestem bardzo towarzyska i nie lubię sama zostawać w domu:oops: Kiedy jednak po raz pierwszy moja pani zostawiła mnie samą na 5 minut, wygryzłam dziurę w ścianie:loveu: Dla zabicia czasu i nudy:loveu: Bardzo lubię bawić się z innymi psami, oczywiście na mój własny sposób, dlatego nie rozumiem czemu te psiaki się mnie boją:roll: Zapewniam nawet darmowy prysznic własną śliną:multi: Pańci jest za mnie nie raz wstyd, również nie rozumiem dlaczego:evil_lol:Przecież jestem taaka grzeczna:diabloti:

Co lubię : jeść i spać:evil_lol:
Za co pańcia się na mnie złości : Za to, że uciekam do sąsiada i kopię mu w ogrodze dołki:loveu:
Czego nie lubię: Dezodorantów! Toczę z nimi odwieczną walkę:diabloti:
Jak na mnie mówią: Księżniczka, Królewna, Ludwisia, Ciamajda, Piecha:evil_lol:
Mój wiek: 21 lipca 2010r. skończyłam 4 latka:multi:

A ja rosnę wciąż rosnę, niedługo skończę 5 lat, 6 itd. A pani wciąż się martwi moimi dziecinnymi zachowaniami:loveu: Moją głupotką i wariacjami:roll:
A ja pytam: jaką głupotą, jakimi wariacjami:-o Przecież jestem bokserem, czyli wszystko w normie:evil_lol:

Zapraszamy!

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doczekała się wreszcie moja ślicznotka galerii:oops:Wreszcie siadłam i zrobiłam. Teraz w miare mozliwosci bede wklejala nowe fotki nawet postaram sie te z dziecinstwa choc nie byly robione cyfrówka ale zamierzam kupic skaner;) Wiec pozostaje cierpliwie czekac:loveu:

Posted

Śliczna sunia - bardzo podobna do Unki ! :)
Jej zachowanie jest całkiem normalne jak dla boxia ! :D
Nasza też uwielbia lezec w łóżka tak ze nikt inny już sie nie zmieści ( a łóżko mamy całkiem sporawe) na szczescie w nocy śpi u siebie obok łóżka :)
Doczekaliśmy sie wreszcie galeryjki !
Pozdrowka dla ślicznotki !

Posted

kwiatek82 napisał(a):
Śliczna sunia - bardzo podobna do Unki ! :)
Jej zachowanie jest całkiem normalne jak dla boxia ! :D
Nasza też uwielbia lezec w łóżka tak ze nikt inny już sie nie zmieści ( a łóżko mamy całkiem sporawe) na szczescie w nocy śpi u siebie obok łóżka :)
Doczekaliśmy sie wreszcie galeryjki !
Pozdrowka dla ślicznotki !

Moja w nocy śpi ale tylko na poczatku a gdzies o 2.00 cichutko sie wslizguje do lozka i nagle sie ciasno robi:evil_lol:A jak jej nie chcemy wpuscic to placze:loveu:

Posted

Sarcia:loveu: jak ja ją kocham:loveu:
PS Wkońcu leniu zrobiłaś tą galerie:evil_lol::loveu:
Teraz jeszcze Cezarek, też cudowny pasiak mówie Wam:loveu:
No i oczywiście będę tu częstym gościem:evil_lol::oops:

Posted

psiulka napisał(a):
Łaaa, nareszcie się doczekałam galerii Sarci :loveu: Super! Mam nadzieję, że będziesz ty często wstwiać zdjęcia. :)

No postaram sie wstawiac jak najczesciej:loveu:

Paulina_mickey napisał(a):
Czekałam kiedy założysz galerie swojemu psiakowi :eviltong:
No i proszę, mamy:loveu:
Śliczna sunia:loveu::loveu:

Dziekujemy dziekujemy:loveu::loveu:

Kaya93 napisał(a):
Sarcia:loveu: jak ja ją kocham:loveu:
PS Wkońcu leniu zrobiłaś tą galerie:evil_lol::loveu:
Teraz jeszcze Cezarek, też cudowny pasiak mówie Wam:loveu:
No i oczywiście będę tu częstym gościem:evil_lol::oops:

Leniuch:crazyeye:No wiesz co:evil_lol: Cezarka tez zrobie ale najpierw musze go zobaczyc zeby mu zdjecia porobic heh:oops: