ola&neo Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 jak Neo zdechnie (niech zyje jak najdłuzej) to na pewno jack russell terrier albo whippet,a potem ktorys z nich,czyli bede miala JRT i whippeta. uwielbiam patrzec na biegajace whippety,az mnie dreszcze przechodzą ;) Quote
zyxz Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 A ja w przyszłości, to chciałabym mieć 2 psy. Jednego ze schroniska i chihuahue długowłosą, ale to tylko marzenia ;) Dlatego myślę że będę miała 2 psiaki ze schroniska. ;)) Quote
Luzia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 zyxz napisał(a):A ja w przyszłości, to chciałabym mieć 2 psy. Jednego ze schroniska i chihuahue długowłosą, ale to tylko marzenia ;) Dlatego myślę że będę miała 2 psiaki ze schroniska. ;)) Mam tak samo. Moim marzeniem jest ONek ( nie musi być oczywiście z hodowli tylko raczej taki schroniskowy), ale pewnie prędzej zgarnę coś na mieście nie wiedzieć kiedy ( na razie mam dwa swoje + zawsze jakiś na dt). Quote
anka11 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jak miałam moją małą sunie kundelkę, zawsze marzyłam o jakimś rasowcu<i to dość dużym, bo marzenie o wielkim psie nigdy się nie zmieniło;) ). Co jakiś czas mi się zmieniały te rasy, bo nie pasowały/znajdywałam wady, a teraz....mamy w domu duże kudłate kundlisko, które na żadnego rasowego bym nie zamieniła :loveu: więc pewnie już mi tak zostanie, że same 'burki' będę miała. Quote
Mariusz1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja mam to i to w 1 :D nie no zart oczywiscie ze kundelek :) Quote
Afryka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 W tym momencie nie mam warunków na drugiego psa i jeszcze chyba przez kilka lat nie będę miała, ale kiedyś przyszłości na pewno będzie kolejny mieszaniec :) Z tym, że raczej będę szukała dorosłego psa, bo podobają mi się psiaki szczupłej budowy i długołape, a ze szczeniaczka nie wiadomo nigdy co wyrośnie :) Ogólnie wydaje mi się, że kupowanie rasowego psa ma sens głównie wtedy, kiedy się ma jakieś bardzo konkretne plany pracy z psem. Do dogoterapii, jako psa ratunkowego, do pracy w zaprzęgu. Wszędzie tam, gdzie potrzebne są bardzo konkretne predyspozycje psychiczne i fizyczne. W innym wypadku - kundelek fajniejszy :) Quote
Recommended Posts