wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 osz, to nie wiedziałam, strasznie mi przykro :( takie chwile należą do najpodlejszych :( co do tekstu - streściłam historię Dusi dla majqi, pewnie spłodzi coś wzruszającego ;) Quote
Romi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 irenaka napisał(a):To co? Umawiamy się na 15 w sobotę?:loveu: Piękne zdjęcia Dusi robisz dla dziewczyn z wątku?:loveu: Irenka, jeżeli to jest do mnie, to ja tak jak napisałem mogę być w Niepołomicach dopiero ok 17.30-18.00...no może o 17.00 Quote
butterflyek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kolejny piesek uratowany :loveu: Więc może teraz ktoś zainteresuje się Nikusiem vel Białym z podpisu? :mad: Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Łooooooo matkoooo gdzie nasza zastraszona Cykoria??????? Psa podmieniliście czy jak?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz dopiero mogę ją zobaczyc w całej okazałości bo to tej pory to przez pół roku widziałam jedynie jej wystraszone oczy jest przepiekna :):) Quote
wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ale ryjok ładny :evil_lol: Gosia ma rację, przedtem widziałyśmy albo ogon, albo oczy, ew. zęby :P a tu proszę, całkiem do rzeczy pies ;) Quote
PaulinaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No udało sie moje pierwsze zdjecia wklejone, na zdjeciach Dusia na wieczornym spacerze, niestety nie udalo mi sie zrobic zdjec na ktorych Dusia sie przytula bo bylam sama i nie miał kto tego ująć!DUŚKA JEST CUDOWNA!!!!!!!!! Jesli chodzi o sterylizacje, to sunka bedzie miała ją zrobioną po kosztach, czyli płacimy tylko za leki, a wiec zabieg wyjdzie gdzies ok 100zl:) sterylka wstepnie jest zaplanowana na środe! Quote
wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 no to już niewiele do pełnej sumy brakuje, ja prześlę 25 zł ;) Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dopiero weszłam na wątek, ile brakuje do sterylki? Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To super :multi::multi: a jak ona z innymi psami sie dogaduje?? czyli brakuje 25 zl Quote
wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 25 zł brakuje, jeżeli kwota zamknie się w 100 zł. dodałam nr konta to pierwszego postu Quote
PaulinaB Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):To super :multi::multi: a jak ona z innymi psami sie dogaduje?? czyli brakuje 25 zl Dusia jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich psiaków, jest w kojcu z Filipem, duzo wiekszym od siebie i widac ze sie bardzo lubią, chciała sie tez zaprzyjaznic z innym psiakiem, ale ten psiak sie bardzo chciał, wiec Duska sie na niego wypieła i warknela, wiec w kasze sobie dmuchac nie pozwoli. Jutro zapoznamy ją z kotem, zobaczymy czy sie polubią:D Quote
sati Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No to super wieści to teraz trzeba jej znaleść najlepszy domek z mozliwych za to co przeszła:cool3: Renatko dziekujemy:loveu::loveu: czyli cała kasa na sterylke juz jest:multi: Quote
epe Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mordka i uszy-jakie piękne!:loveu: Dusia jest faktycznie wspaniała! Ja jeszcze nie moge ochłonąć,że tak nas zrobiła w konia,aby tylko pojechać do Niepołomic!:evil_lol: Pewnie psy wiedza,jak tam jest fajnie,to kombinuja,jak mogą,aby je tylko tam zawieźć!:evil_lol: Quote
wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 na kogo namiary w teksie ogłoszeń? Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 racja Epe zrobiła nas w konia równo :evil_lol::evil_lol: u nas taka cicha myszka a u Was no nawet psy ustawia:cool3: a co nalezy jej sie w koncu;) Quote
epe Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Gosia! Muszą być na świecie tacy jak my,aby inni mieli kogo w konia robić-wliczając w to nawet zwierzaczki!:evil_lol: Ale wybaczamy takie zachowanie naszej Cykorii-Dusieńce,bo za to ją los ukarze i nie pobedzie długo w tych Niepołomicach-szybko ją ktoś uprowadzi do domku!:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Byle do najlepszego na świecie:lol: Quote
wiq Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ja przypomnę prośbę o namiary, bo ogłoszenia czekają :P Quote
Recommended Posts