Romi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Eeee tam !!! Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie...:razz::diabloti::evil_lol::lol: Quote
wiq Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 no dobra, daruję sobie focha :evil_lol: bo wszystkim nam zależy tylko na dobru Cykorii.. jakkolwiek mnie wcześniej zrozumiałyście :> heh, świat jest mały i jeśli to ta Paulina, o której myślę, to od roku widujemy się często :P Quote
PaulinaB Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tak Wiktoria swiat jest mega maly:D:D:D Dziekuje za cenne informacje odnosnie Cyki;) I do zobaczenia w pazdzierniku!!! Quote
Lu_Gosiak Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Jutro wielki dzień Cykoria wyrusza po nowe życie... trzymać kciuki:multi: Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
magda222 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja też się cieszę i czekam na wieści :multi: Quote
irenaka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Romek z Paulinką właśnie dojechali na miejsce. Teraz "tylko" bezpiecznie wrócić. Kciuki potrzebne a tu nikogo nie widzę! Quote
Lionees Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lionees Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Teraz maleńka wreszcie sobie spokojnie pośpi:loveu: Quote
wiq Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 uff, że gładko poszło :D super! ciekawam, jak się będzie wybudzać :evil_lol: może odetchnie z ulgą, że już nie w schronie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No ze gładko to bym nie powiedziala, troche sie nameczylismy, ale w koncu ja zmogło;) i "wyszla" z boksu na rekach Paulinki a w aucie lezala na jej kolanach:):) Quote
wiq Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 no ale nie padła na zawał, to się liczy :evil_lol: Quote
irenaka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Chyba dłuzej nie wysiedzę!:evil_lol: Albo zniosę "jajko":evil_lol: Chyba zadzwonię jak im idzie w trasie, tylko trochę się boję, że dzwonek telefonu obudzi małą. Może chociaż sms?:oops: Quote
irenaka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mała już się wybudziła, Paulinka więcej już jej nic nie będzie podawać na uspokojenie. Mała jest cudowna, wtula się i liże Paulinę po rękach a ja siedzę i beczę. Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no to ja juz tez.....:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 beczeć nie beczę, ale czemu mam wrażenie, że mała już dom znalazła?.. :evil_lol: Quote
magda222 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja tez beczę...:-( Uwielbiam takie chwile... Quote
epe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja dopiero teraz weszłam na wątek i też beczę! Wiq! Wszystkie osoby z Niepołomic to cudotwórcy!:loveu: A Paulinka zapowiada się na ostrą konkurencję dla p.Kłosińskiego!:lol: Nie wiem,czy nazwisko dobrze napisałam,ale wszyscy z Krakowa wiedzą o kogo chodzi;) Quote
irenaka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dojechali. Romek napisał :"Jesteśmy w Niepołomicach"/ I teraz cisza, mają mnie "gdzieś"!:evil_lol: Wiem, że muszę poczekać, najpierw Cykoria a później moja niecierpliwość. Tylko, że zamiast kurzego jajka zaraz zniosę strusie:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 super To teraz czekamy na jakies wieści Quote
epe Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Irenko! Już dawno miałam wyjść,a nie mogę się oderwać od kompa!;) Wydaje mi się,że nie powinno być źle,skoro nasza mała w drodze przytulała sie do Paulinki,a nie wyrywała przerażona!;) Quote
irenaka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zostałam upoważniona, to złożenia oficjalnej "reklamacji":evil_lol: Gdzie to "strachajło" co miało przyjechać? Cykoria zwana teraz Dusią jest REWELACYJNA!! Zero agresji, skacze, biega i przytula się. Biega z Filipkiem ( będzie razem z nim w kojcu). Chyba w takiej sytuacji jutro możemy ją wydawać do domku?:loveu: Paulinka odpocznie i pojawi się na wątku:loveu:Mam nadzieję, że Romek też:loveu: Quote
wiq Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 chyba podmieniliście psa? a gdzie to mdlejące rzygające? :evil_lol: nie lubię się mylić, ale w takiej sytuacji to nawet przyjemne :evil_lol: wydawać, wydawać, tylko przypominam, że zapewnie nie sterylizowana (u nas nie ma warunków), ale pewnie o to zadbacie ;) Quote
Recommended Posts