Romi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 PaulinaB napisał(a):Nio na Kajunie juz wszystko czeka, łącznie ze mną, hehe ale mojego zdjecia to lepiej nie bede wklejac:D ps. Szukam nowego imienia dla sunki, moze ma ktos propozycje???ja poki co mam pustke w glowie:/ Wujek Romi jest za zostawieniem Kaja...przecież to ładne imie :cool3: Quote
PaulinaB Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kaja nie moze zostac bo juz mam w domu jedną Kaje:) napewno wspolnie sie cos wymysli:) Quote
Romi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 PaulinaB napisał(a):Kaja nie moze zostac bo juz mam w domu jedną Kaje:) napewno wspolnie sie cos wymysli:) No to skoro była Dusia, to może teraz Pusia ?! Quote
irenaka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A co z Hieną? Nie ma mnie dwa dni i widzę, że temat zapomniany:mad: Hiena też ma jechać do Krakowa, biorę przystojniaka. Albo Paulinko go przywozisz albo jak nie, to Romka ubłagam o transport;). Quote
wiq Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Bo przez 2 dni się zastanawialiśmy,czy mówisz poważnie :evil_lol: Kaja, teraz Milka, już z Pauliną:cool3: Quote
PaulinaB Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Pare zdjec Milki, pierwsze co to zajela sobie łóżko a ja sie martwilam ze nie da rady wskoczyc, bo jest za mała, ale spryciura wiedziala gdzie sobie zając miejscowke, jest cudownym, radosnym lizusem, zjadla troche mieska z ryzem a teraz padła i spi sobie, za duzo wrazen na jeden dzien jak dla takiego malucha:) Na bieżąco oczywiscie nowe wiadomosci:D Quote
Lu_Gosiak Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 kolejny pies, który dzieki wam wygrał los na lepsze zycie:multi::multi::multi: co do jej skoczności to byłam przekonana, że poradzi sobie z wejściem na łóżko bez najmniejszego problemu:evil_lol::evil_lol: widziałaś Paulinko, gdzie ona mieszkała ostatni czas, więc nie dziwie się że od razu zajeła łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PaulinaB Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):kolejny pies, który dzieki wam wygrał los na lepsze zycie:multi::multi::multi: co do jej skoczności to byłam przekonana, że poradzi sobie z wejściem na łóżko bez najmniejszego problemu:evil_lol::evil_lol: widziałaś Paulinko, gdzie ona mieszkała ostatni czas, więc nie dziwie się że od razu zajeła łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noc Milka przespała spokojnie, zaczela sie ze mna witac dopiero jak zadzwonil mi budzik o 5 rano hehe chyba przeczuwala ze musze wstac i isc z nią na spacer:) Zrobila siusiu i kupke, bardzo ladnie chodzi na smyczy i nie boi sie ruchu drogowego! Wiadomo od kiedy byla w schronisku?? i czy jest mozliwe ze ona jest wysterylizowana?widzial ktos u niej ze miala cieczke? A w ogole to lizus chodzi za mną krok w krok, jak chcialam isc sama do lazienki to byl wielki lament, a bedzie musiala zostac zaraz na 4 godziny sama! Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 PaulinaB napisał(a):Noc Milka przespała spokojnie, zaczela sie ze mna witac dopiero jak zadzwonil mi budzik o 5 rano hehe chyba przeczuwala ze musze wstac i isc z nią na spacer:) Zrobila siusiu i kupke, bardzo ladnie chodzi na smyczy i nie boi sie ruchu drogowego! Wiadomo od kiedy byla w schronisku?? i czy jest mozliwe ze ona jest wysterylizowana?widzial ktos u niej ze miala cieczke? A w ogole to lizus chodzi za mną krok w krok, jak chcialam isc sama do lazienki to byl wielki lament, a bedzie musiala zostac zaraz na 4 godziny sama! super wieści :multi::multi: ten lament to ja znam, chociaż najmniejsza to najgłośniej płakała z wszystkich psów jak odchodziłam...w schronisku jest od niedawna od wakacji...cieczki od tego czasu ja niewidzialam...co do sterylizacji nie mam pojecia Quote
Lu_Gosiak Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Hienka juz wie, że pojedzie do pieknego miejsca..:lol::lol: Quote
PaulinaB Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A wiec tak Milka po moim wyjsciu rano na zajecia wyła przez ok pol godziny, ale potem sie uspokoila i bylo ok, potem wzielam ją na reszte zajec i Milka jako pilna studentka przespala cale 3 godziny wykladow, w sumie to sie jej nie dziwie:D byla bardzo grzeczna, cichutko lezala sobie na kolanach, czasem tylko zaznaczala swoją obecność przez puszczanie bąków:) Pytalam sie o te sterylizacje, bo mam wrazenie ze ma slad po nacięciu na brzuszku, jak wroce z nią do domu to skonsultuje to z dziewczynami z gabinetu! W najblizszym dniach zrobie małej sesje zdjeciowa zeby mozna bylo juz ją oglaszac:) Quote
wiq Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 a ja dziś po zajęciach założę jej w końcu nowy wątek, żeby nie zaśmiecać u Dusi:lol: Quote
Romi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='PaulinaB']A wiec tak Milka po moim wyjsciu rano na zajecia wyła przez ok pol godziny, ale potem sie uspokoila i bylo ok, potem wzielam ją na reszte zajec i Milka jako pilna studentka przespala cale 3 godziny wykladow, w sumie to sie jej nie dziwie:D byla bardzo grzeczna, cichutko lezala sobie na kolanach, czasem tylko zaznaczala swoją obecność przez puszczanie bąków:) ... No tak !!! Życie studenta !!! Zjeść coś szybko i potem są objawy u studentki Milki :evil_lol: Ale przynajmniej miałaś Poli dookoła siebie luz na wykładach :diabloti: Quote
wiq Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 fajnie by było, gdyby się okazała wycięta:eviltong: cóż, to nam wyjaśnić może usg ;) i żeby był porządek - ma swój wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-krakow-milka-mloda-malutka-po-smierci-pana-stracila-dom-123085/#post11096736 proszę mi na PW uwagi pisać, co dodać, itp Quote
Lu_Gosiak Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moja Duśka kochana jest:loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 koniecznie do metamorfoz:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts