Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaulinaB napisał(a):
Nio na Kajunie juz wszystko czeka, łącznie ze mną, hehe ale mojego zdjecia to lepiej nie bede wklejac:D
ps. Szukam nowego imienia dla sunki, moze ma ktos propozycje???ja poki co mam pustke w glowie:/

Wujek Romi jest za zostawieniem Kaja...przecież to ładne imie :cool3:

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaB napisał(a):
Kaja nie moze zostac bo juz mam w domu jedną Kaje:) napewno wspolnie sie cos wymysli:)

No to skoro była Dusia, to może teraz Pusia ?!

Posted

A co z Hieną?
Nie ma mnie dwa dni i widzę, że temat zapomniany:mad:
Hiena też ma jechać do Krakowa, biorę przystojniaka.
Albo Paulinko go przywozisz albo jak nie, to Romka ubłagam o transport;).

Posted

Pare zdjec Milki, pierwsze co to zajela sobie łóżko a ja sie martwilam ze nie da rady wskoczyc, bo jest za mała, ale spryciura wiedziala gdzie sobie zając miejscowke, jest cudownym, radosnym lizusem, zjadla troche mieska z ryzem a teraz padła i spi sobie, za duzo wrazen na jeden dzien jak dla takiego malucha:)
Na bieżąco oczywiscie nowe wiadomosci:D

Posted

kolejny pies, który dzieki wam wygrał los na lepsze zycie:multi::multi::multi:

co do jej skoczności to byłam przekonana, że poradzi sobie z wejściem na łóżko bez najmniejszego problemu:evil_lol::evil_lol: widziałaś Paulinko, gdzie ona mieszkała ostatni czas, więc nie dziwie się że od razu zajeła łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
kolejny pies, który dzieki wam wygrał los na lepsze zycie:multi::multi::multi:

co do jej skoczności to byłam przekonana, że poradzi sobie z wejściem na łóżko bez najmniejszego problemu:evil_lol::evil_lol: widziałaś Paulinko, gdzie ona mieszkała ostatni czas, więc nie dziwie się że od razu zajeła łóżko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Noc Milka przespała spokojnie, zaczela sie ze mna witac dopiero jak zadzwonil mi budzik o 5 rano hehe chyba przeczuwala ze musze wstac i isc z nią na spacer:) Zrobila siusiu i kupke, bardzo ladnie chodzi na smyczy i nie boi sie ruchu drogowego!
Wiadomo od kiedy byla w schronisku?? i czy jest mozliwe ze ona jest wysterylizowana?widzial ktos u niej ze miala cieczke?
A w ogole to lizus chodzi za mną krok w krok, jak chcialam isc sama do lazienki to byl wielki lament, a bedzie musiala zostac zaraz na 4 godziny sama!

Posted

PaulinaB napisał(a):
Noc Milka przespała spokojnie, zaczela sie ze mna witac dopiero jak zadzwonil mi budzik o 5 rano hehe chyba przeczuwala ze musze wstac i isc z nią na spacer:) Zrobila siusiu i kupke, bardzo ladnie chodzi na smyczy i nie boi sie ruchu drogowego!
Wiadomo od kiedy byla w schronisku?? i czy jest mozliwe ze ona jest wysterylizowana?widzial ktos u niej ze miala cieczke?
A w ogole to lizus chodzi za mną krok w krok, jak chcialam isc sama do lazienki to byl wielki lament, a bedzie musiala zostac zaraz na 4 godziny sama!

super wieści :multi::multi:

ten lament to ja znam, chociaż najmniejsza to najgłośniej płakała z wszystkich psów jak odchodziłam...w schronisku jest od niedawna od wakacji...cieczki od tego czasu ja niewidzialam...co do sterylizacji nie mam pojecia

Posted

A wiec tak Milka po moim wyjsciu rano na zajecia wyła przez ok pol godziny, ale potem sie uspokoila i bylo ok, potem wzielam ją na reszte zajec i Milka jako pilna studentka przespala cale 3 godziny wykladow, w sumie to sie jej nie dziwie:D byla bardzo grzeczna, cichutko lezala sobie na kolanach, czasem tylko zaznaczala swoją obecność przez puszczanie bąków:)
Pytalam sie o te sterylizacje, bo mam wrazenie ze ma slad po nacięciu na brzuszku, jak wroce z nią do domu to skonsultuje to z dziewczynami z gabinetu!
W najblizszym dniach zrobie małej sesje zdjeciowa zeby mozna bylo juz ją oglaszac:)

Posted

[quote name='PaulinaB']A wiec tak Milka po moim wyjsciu rano na zajecia wyła przez ok pol godziny, ale potem sie uspokoila i bylo ok, potem wzielam ją na reszte zajec i Milka jako pilna studentka przespala cale 3 godziny wykladow, w sumie to sie jej nie dziwie:D byla bardzo grzeczna, cichutko lezala sobie na kolanach, czasem tylko zaznaczala swoją obecność przez puszczanie bąków:) ...

No tak !!! Życie studenta !!! Zjeść coś szybko i potem są objawy u studentki Milki :evil_lol:
Ale przynajmniej miałaś Poli dookoła siebie luz na wykładach :diabloti: