irenaka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 iwi75 napisał(a):Pragne wszystkim ktorzy pomogli Dusi serdecznie podziekowac bo dzieki Wam mam teraz cudownego pieska. Dusia uwielbia zabawe, szczegolnie rzucanie piłki, uwielbia pieszczoty. Jest b.grzeczna. Boi sie spacerow, hałasu, szczekania psow, ludzi ktorzy sie do niej zwracaja podziwiajc ja. Na spacery chodzimy jeszcze krotkie bo ciagnie do domu. Spi pod kolderka troche ze mna troche z corka. Jest czysciutka i cicha, nie szczeka. Zapraszam b.serdecznie w odwiedziny pania Irenke, Paulinke i Romiego, a fotki postaram sie dostarczyc do poniedzialku. Pozdrawiam ciepło. Pani Iwonko! Mam nadzieję, że uda nam się z Romkiem przyjechać wcześniej niż w poniedziałek. Romek jest zdolny,dużo ćwiczy i dobre zdjęcia robi :evil_lol:. Zresztą nietrudno zrobić piękne zdjęcia tak pięknej suni jak Dusia:loveu:. Planowałam, że może dzisiaj się uda, ale ciężko przeżyłam zabieg czyszczenia i usuwania ząbków u mojego Marcepanka. Ma 16 lat i mój lęk o niego przy usypianiu był ogromny. I mam jeszcze pytanie do "tych" z Wrocławia:mad:. Słyszałam, że jakieś 3kg "nieszczęścia";) ma przyjechać do Krakowa, a właściwie do Niepołomic. Czy mamy jakiś komitet powitalny utworzyć?:evil_lol: I jakieś zdjęcie proszę!:evil_lol: Quote
wiq Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 najpierw napiszę, że bardzo miło się czyta te wieści o Dusi:loveu: gdzie z tą maczugą:diabloti: a ja wiem, czy to 3 kg?..:eviltong: może 4...:evil_lol: Quote
wiq Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 takie o brzydactwo ;) dobrze, że już ten świerzb zaleczony ma:evil_lol: Quote
irenaka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jak ma nie być maczugi skoro jajko znoszę w Krakowie, że coś kombinujecie a ja nic nie wiem?;) Jest piękna, nawet chyba ogłoszeń nie będę robić, kolejka się ustawi w tej chwili:evil_lol: Może jeszcze jakieś biedactwo dorzucicie do tego maleństwa?:evil_lol: Bożenko! Nie bij!!:evil_lol: Quote
PaulinaB Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 irenaka napisał(a):Jak ma nie być maczugi skoro jajko znoszę w Krakowie, że coś kombinujecie a ja nic nie wiem?;) Jest piękna, nawet chyba ogłoszeń nie będę robić, kolejka się ustawi w tej chwili:evil_lol: Może jeszcze jakieś biedactwo dorzucicie do tego maleństwa?:evil_lol: Bożenko! Nie bij!!:evil_lol: Hehe nudziło nam sie z Wiq na bardzo interesującym przedmiocie jakim jest biochemia i tak o to zaczelysmy kombinowac:) no i wyszla z tego oto taka piekna sunka:D Juz sie nie moge doczekac niedzieli az mi Wiki przywiezie malenstwo:D:D:D Quote
Romi Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 PaulinaB napisał(a):Hehe nudziło nam sie z Wiq na bardzo interesującym przedmiocie jakim jest biochemia i tak o to zaczelysmy kombinowac:) no i wyszla z tego oto taka piekna sunka:D Juz sie nie moge doczekac niedzieli az mi Wiki przywiezie malenstwo:D:D:D Poli o to przypadkiem nie jest to biedactwo co było vis a vis Dusi w Lublińcu ??? Quote
wiq Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Piękna, mała, słoda, oczywiście, że się ktoś znajdzie ;) Romi, to ta sama ;) Ja bardzo chętnie dorzucę Hienę, Puszka albo Niko:evil_lol: Quote
Romi Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wiq napisał(a):Piękna, mała, słoda, oczywiście, że się ktoś znajdzie ;) Romi, to ta sama ;) Ja bardzo chętnie dorzucę Hienę, Puszka albo Niko:evil_lol: Wiq nie znam niestety pozostałych piesków, ale bardzo sie cieszę że ta mała sunieczka przyjedzie do Niepołomic. Ona jest taka kochaniutka i milutka. Bardzo mi było jej żal jak byłem z Poli w Lublińcu. Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dokładnie Romi to ta sama:) Irenko ja tez nic nie wiedzialm co te studentki kombinuja, a jutro musze leciec z tym szkrabem Ja wykąpąc coby do Niepołomic doejchała juz piekna i pachnacą... tak mnie wrobiły:diabloti::diabloti: ..........ale ciesze sie niezmiernie z tego:multi::multi: jak chcecie jeszcze cos małego to moge gratis dorzuic mega miłego i spragnionego kontaktu psiaka Quote
Lu_Gosiak Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 oto on [SIZE=3][SIZE=2] [SIZE=3][SIZE=2] [SIZE=3][SIZE=2] [SIZE=3][SIZE=2] Quote
wiq Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Romi, to zapraszam na lubliniecki wątek ;) Quote
irenaka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Gosia! To ja biorę tego małego gratis. Tylko jeszcze te nogi ze środkowego zdjęcia dorzuć (dziwne, że Romek nie zwrócił uwagi.):evil_lol: Tylko czy ten mały pogodzi się z tą suczką? I pewnie trzeba jakiś transport szykować bo Poli nie przewiezie dwóch psów pociągiem Quote
iwi75 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witam wszystkich. Jezeli moge dodac cos od siebie to suczka jest przesliczna i bardzo podobna do Dusi tylko kolor siersci na odwrot cala czarna z rudym pyszczkiem a Dusia cala ruda z czarnym pyszczkiem. Moze były nie tylko towarzyszkami niedoli ale sa spokrewnione? mam nadzieje ze znajdziecie dla niej cudowny domek. A u pani Bozenki odzyska wiare w ludzi. A u Dusi same dobre wiesci.Juz nie ciagnie tak bardzo ze spacerow, uwielbia wapniowe kosci a gryzienie ich wciaga ja bez reszty. Zostala wykąpana i grzecznie siedziala w wannie a potem ogrzewala sie goniąc za piłką. A lęki dalej są i mysle ze dużo czasu upłynie zanim bedzie w pełni szczesliwa bez strachu. Papatki. Quote
wiq Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 to co, mam założyć Kaji i Hienie (proszę mu wymyślić jakieś ładne imię:evil_lol:) osobne wątki?..:multi: iwi, Kaja jest przynajmniej o połowę mniejsza od Dusi, więc to raczej nie rodzina ;) A Nikosia (biały) może ktoś zechce?.. 5 lat w schroniskowej klatce i nowotwór jąder:placz: Albo czarnego Puszka po wypadku?.,:placz: Quote
PaulinaB Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 irenaka napisał(a):Gosia! To ja biorę tego małego gratis. Tylko jeszcze te nogi ze środkowego zdjęcia dorzuć (dziwne, że Romek nie zwrócił uwagi.):evil_lol: Tylko czy ten mały pogodzi się z tą suczką? I pewnie trzeba jakiś transport szykować bo Poli nie przewiezie dwóch psów pociągiem Pani Irenko wie Pani ze jak sie upre to i bym z 5 psami do pociagu sie załadowała:D:D:D Ale mysle ze lepiej nie ryzykowac! Suni juz zakupiłam jedzonko i smycz, a Wiki kupila szeleczki:) dowiedziałam sie na ktore wyklady moge ją zabierac a na ktore nie, wiec juz wszystko jest przyszykowane na przyjazd małej:D:D:D Quote
PaulinaB Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='wiq']to co, mam założyć Kaji i Hienie (proszę mu wymyślić jakieś ładne imię:evil_lol:) osobne wątki?..:multi: iwi, Kaja jest przynajmniej o połowę mniejsza od Dusi, więc to raczej nie rodzina ;) A Nikosia (biały) może ktoś zechce?.. 5 lat w schroniskowej klatce i nowotwór jąder:placz: Albo czarnego Puszka po wypadku?.,:placz: Jeszcze jest tan pudliczka śliczna ktora tez mi nie moze wyjsc z glowy:(:(:( Quote
wiq Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 pudliczka jest na DT w Bytomiu, ale pilnie szuka domu.. :( Był, ale się wycofał, a myśmy chyba z 5 osób odprawiły z kwitkiem:placz: Quote
sati Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ale sie dzieje w lublinieckiej przechowalni:):) Quote
Lu_Gosiak Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 irenaka napisał(a):Gosia! To ja biorę tego małego gratis. Tylko jeszcze te nogi ze środkowego zdjęcia dorzuć (dziwne, że Romek nie zwrócił uwagi.):evil_lol: Tylko czy ten mały pogodzi się z tą suczką? I pewnie trzeba jakiś transport szykować bo Poli nie przewiezie dwóch psów pociągiem ale mi miło:evil_lol::evil_lol: te nogi to moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hienka pogodzi sie bez problemu, on jest ugodowy i spragniony komntaktu, ale Ty mówisz poważnie??? Kaja juz wykapana i wypachniana, fryzjerka psiknela Ja permumem LuuLuu az mi bylo żal takie pachnace cudo to tej klatki dawac... Quote
wiq Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 dodam jeszcze, że jest nadpobudliwy seksualnie:evil_lol: Hiena, żeby nie było wątpliwości:evil_lol: Gosiak, udało się namówić przechowalnię na jego kastrację? Quote
Lu_Gosiak Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tak, ale tylko pod warunkiem, że po zabiegu od razu go ktoś weźmie do domu aha dodam jeszcze że ta wariatka Kaja zamiast siedziec grzecznie jak ja wiozłam do gryzjera w bagazniku przeskoczyla mi na przednie siedzenie i chciala wejsc na kolana...taka jest przytulanka Quote
wiq Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 takie rzeczy to tylko w erze:diabloti: Quote
wiq Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 że tak zaoffuję - na Kaję już wszystko czeka:evil_lol: Quote
Romi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 wiq napisał(a):że tak zaoffuję - na Kaję już wszystko czeka:evil_lol: Ale ma fajne stanowisko transportowe :lol: mięciutkie, wygodne... Quote
PaulinaB Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='wiq']że tak zaoffuję - na Kaję już wszystko czeka:evil_lol: Nio na Kajunie juz wszystko czeka, łącznie ze mną, hehe ale mojego zdjecia to lepiej nie bede wklejac:D ps. Szukam nowego imienia dla sunki, moze ma ktos propozycje???ja poki co mam pustke w glowie:/ Quote
Recommended Posts