Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
No Irenko ja kocham strasznie, ale już nie chce Cie meczyc dziennie pytaniami o Duśke:loveu::loveu:

O Dusi mogę codziennie i bez umiaru pisać i gadać:evil_lol:
Całuski z Niepołomic i Krakowa:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
O Dusi mogę codziennie i bez umiaru pisać i gadać:evil_lol:
Całuski z Niepołomic i Krakowa:loveu:

Skoro tak to poprosimy o relacje z ostatniej wizyty, bo nic sie nie dowiedzialam, czy nasz Duśka już odwazniejsza do obcych, nawet wujek Romi jakoś ucichł:shake:

Również przesyłam buziaczki:)

Dziś udało mi sie wyciągnąc psiaka na spacer, który bał sie smyczy bardzo (wiadomo nie tak jak Dusia) i w koncu sie przemógł. Po 9 miesiącach spedzonych w klatce wyszedł na spacer i juz nie chciał wracac:evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja mam nową wiadomosc od Duski, ponoc molestuje nasze persy w domu, hehe nie wie za bardzo co to takiego i nosi je w pycholu po domu:D musi to byc slodki widok:)
Teskni mi sie baaardzo za Duską i pozostalymi łobuzami, za tydzien je odwiedze!!!

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
persy w sensie koty nosi w pysku?????

No tak koty:) bardzo jej sie to podoba, bo sa mniejsze duzo i takie fajnie do noszenia, a jednemu kociakowi to sie bardzo podoba wiec obustronne korzysci:)

Posted

Dusia - miłość wujka Romiego :loveu::loveu::loveu:
...no dobra, niech będzie że miłość również p. Bożenki, Poli, Lu_Gosiaka, Irenki :evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Dzisiaj zagłaskamy Dusię.:loveu:
Może wujek Romi zrobi jeszcze jakieś zdjęcia?;)

To jest oczywista oczywistość że zrobi...

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
czy możemy prosić relacje ze spotkania wraz z fotkami:cool3::cool3:

Lu_Gosiak, niestety nie zdążyłem zrobić w sobotę żadnych zdjęć, nawet się nie przywitałem z naszą miłością :placz:. Bardzo się z Irenką w sobotę spieszyliśmy, bo jechaliśmy z innym pieskiem do adopcji i to kawałek za Kraków.
Postaram się (o ile czas pozwoli) zrobić zdjęcia w środę lub w czwartek jak będę w Niepołomicach (a być powinienem po to już wstępnie zaplanowane).

Posted

Romi napisał(a):
Lu_Gosiak, niestety nie zdążyłem zrobić w sobotę żadnych zdjęć, nawet się nie przywitałem z naszą miłością :placz:. Bardzo się z Irenką w sobotę spieszyliśmy, bo jechaliśmy z innym pieskiem do adopcji i to kawałek za Kraków.
Postaram się (o ile czas pozwoli) zrobić zdjęcia w środę lub w czwartek jak będę w Niepołomicach (a być powinienem po to już wstępnie zaplanowane).

Zgadza się, spieszyliśmy się okrutnie a na dodatek byłam okropnie zdenerwowana adopcją Berty. Serce mi pęka jak oddaję kolejnego psiaka z Niepołomic i czekam na wiadomości z nowego domu. Boję się czy ludziom starczy cierpliowości na początku dla tego zestresowanego psiaka; jak sobie poradzi. Nawet chyba nie mają świadomości, że zostawiam u nich kawałek mojego serca z tym psem.:placz:

Posted

irenaka napisał(a):
Zgadza się, spieszyliśmy się okrutnie a na dodatek byłam okropnie zdenerwowana adopcją Berty. Serce mi pęka jak oddaję kolejnego psiaka z Niepołomic i czekam na wiadomości z nowego domu. Boję się czy ludziom starczy cierpliowości na początku dla tego zestresowanego psiaka; jak sobie poradzi. Nawet chyba nie mają świadomości, że zostawiam u nich kawałek mojego serca z tym psem.:placz:

Irenko,ale my to wiemy i jesteśmy z Tobą w tych chwilach kiedy powinna być w nas radość,że psiak ma nowy dom a jest smutek,strach i serce pęka... :calus:

• 2 weeks later...
Posted

Dawno tu nikogo nie było, mam nadzieję, że jak przeczytacie to zaglądniecie:mad:
Dzisiaj wielki dzień dla Dusi!!
Kciuki potrzebne i dobre myśli!!
Wklejam zdjęcia z niedzieli, muszą Wam wystarczyć;)

Posted

Irenko no wiesz ja zagladam cały czas :diabloti::diabloti: i czekam na wiesci

zdjecia przecudne, a Duśka po prostu przemiana brak słów:loveu::loveu: a jak atakuje te psy, niezla z niej aparatka:evil_lol::evil_lol:

jakie kciuki????????? chyzby jakis domek na horyzoncie??????? chyba padne czekajac.......

Posted

No dobra miala to byc niespodzianka i mialam napisac jak juz wszystko bedzie jasne, wprawdzie Wiktorii sie wygadalam na zajeciach:) Dzisiaj Dusia pojechala do swojego domku, narazie poznac swoich nowych wlascicieli i mieszkanko, a jak bedzie sie w nim czula dobrze i wszystko bedzie ok to tam juz dzisiaj zostanie:D Dobrze ze mnie nie ma w domu bo bym zalała sie chyba łzami, tak kocham to psiątko, ale najwazniejsze ze zglosili sie ludzie ciepli i spokojni, mysle idealni dla naszej Duski. Wiem ze w tym momencie Dusia wlasnie jest w drodze do domku, oczywiscie w Krakowie, zebysmy mialy na nią oko, jak bede znac wiecej szczegołów to oczywiscie pierwsze to sie tu wpisze:)
Takze prosimy o kciuki!!!!!!!!!!!!