irenaka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wiq napisał(a):uczelniany czas... :P Jestem z Wami! Ucałuj Paulinkę :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No Irenko ja kocham strasznie, ale już nie chce Cie meczyc dziennie pytaniami o Duśke:loveu::loveu: Quote
irenaka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):No Irenko ja kocham strasznie, ale już nie chce Cie meczyc dziennie pytaniami o Duśke:loveu::loveu: O Dusi mogę codziennie i bez umiaru pisać i gadać:evil_lol: Całuski z Niepołomic i Krakowa:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 irenaka napisał(a):O Dusi mogę codziennie i bez umiaru pisać i gadać:evil_lol: Całuski z Niepołomic i Krakowa:loveu: Skoro tak to poprosimy o relacje z ostatniej wizyty, bo nic sie nie dowiedzialam, czy nasz Duśka już odwazniejsza do obcych, nawet wujek Romi jakoś ucichł:shake: Również przesyłam buziaczki:) Dziś udało mi sie wyciągnąc psiaka na spacer, który bał sie smyczy bardzo (wiadomo nie tak jak Dusia) i w koncu sie przemógł. Po 9 miesiącach spedzonych w klatce wyszedł na spacer i juz nie chciał wracac:evil_lol::evil_lol: Quote
magda222 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A może zmienić tytuł?Szukamy domku dla Duśki? Quote
PaulinaB Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja mam nową wiadomosc od Duski, ponoc molestuje nasze persy w domu, hehe nie wie za bardzo co to takiego i nosi je w pycholu po domu:D musi to byc slodki widok:) Teskni mi sie baaardzo za Duską i pozostalymi łobuzami, za tydzien je odwiedze!!! Quote
PaulinaB Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):persy w sensie koty nosi w pysku????? No tak koty:) bardzo jej sie to podoba, bo sa mniejsze duzo i takie fajnie do noszenia, a jednemu kociakowi to sie bardzo podoba wiec obustronne korzysci:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ale super zabawe se wymyslila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ci Dusia Quote
Romi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Dusia - miłość wujka Romiego :loveu::loveu::loveu: ...no dobra, niech będzie że miłość również p. Bożenki, Poli, Lu_Gosiaka, Irenki :evil_lol: Quote
PaulinaB Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Dusienka jest miłością każdego kto ją pozna, tego cudeńka nie da sie nie kochać:D Quote
irenaka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Dzisiaj zagłaskamy Dusię.:loveu: Może wujek Romi zrobi jeszcze jakieś zdjęcia?;) Quote
Romi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 irenaka napisał(a):Dzisiaj zagłaskamy Dusię.:loveu: Może wujek Romi zrobi jeszcze jakieś zdjęcia?;) To jest oczywista oczywistość że zrobi... Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 irenaka napisał(a):Dzisiaj zagłaskamy Dusię.:loveu: Może wujek Romi zrobi jeszcze jakieś zdjęcia?;) czy możemy prosić relacje ze spotkania wraz z fotkami:cool3::cool3: Quote
Romi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):czy możemy prosić relacje ze spotkania wraz z fotkami:cool3::cool3: Lu_Gosiak, niestety nie zdążyłem zrobić w sobotę żadnych zdjęć, nawet się nie przywitałem z naszą miłością :placz:. Bardzo się z Irenką w sobotę spieszyliśmy, bo jechaliśmy z innym pieskiem do adopcji i to kawałek za Kraków. Postaram się (o ile czas pozwoli) zrobić zdjęcia w środę lub w czwartek jak będę w Niepołomicach (a być powinienem po to już wstępnie zaplanowane). Quote
irenaka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Romi napisał(a):Lu_Gosiak, niestety nie zdążyłem zrobić w sobotę żadnych zdjęć, nawet się nie przywitałem z naszą miłością :placz:. Bardzo się z Irenką w sobotę spieszyliśmy, bo jechaliśmy z innym pieskiem do adopcji i to kawałek za Kraków. Postaram się (o ile czas pozwoli) zrobić zdjęcia w środę lub w czwartek jak będę w Niepołomicach (a być powinienem po to już wstępnie zaplanowane). Zgadza się, spieszyliśmy się okrutnie a na dodatek byłam okropnie zdenerwowana adopcją Berty. Serce mi pęka jak oddaję kolejnego psiaka z Niepołomic i czekam na wiadomości z nowego domu. Boję się czy ludziom starczy cierpliowości na początku dla tego zestresowanego psiaka; jak sobie poradzi. Nawet chyba nie mają świadomości, że zostawiam u nich kawałek mojego serca z tym psem.:placz: Quote
magda222 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 irenaka napisał(a):Zgadza się, spieszyliśmy się okrutnie a na dodatek byłam okropnie zdenerwowana adopcją Berty. Serce mi pęka jak oddaję kolejnego psiaka z Niepołomic i czekam na wiadomości z nowego domu. Boję się czy ludziom starczy cierpliowości na początku dla tego zestresowanego psiaka; jak sobie poradzi. Nawet chyba nie mają świadomości, że zostawiam u nich kawałek mojego serca z tym psem.:placz: Irenko,ale my to wiemy i jesteśmy z Tobą w tych chwilach kiedy powinna być w nas radość,że psiak ma nowy dom a jest smutek,strach i serce pęka... :calus: Quote
irenaka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dawno tu nikogo nie było, mam nadzieję, że jak przeczytacie to zaglądniecie:mad: Dzisiaj wielki dzień dla Dusi!! Kciuki potrzebne i dobre myśli!! Wklejam zdjęcia z niedzieli, muszą Wam wystarczyć;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Irenko no wiesz ja zagladam cały czas :diabloti::diabloti: i czekam na wiesci zdjecia przecudne, a Duśka po prostu przemiana brak słów:loveu::loveu: a jak atakuje te psy, niezla z niej aparatka:evil_lol::evil_lol: jakie kciuki????????? chyzby jakis domek na horyzoncie??????? chyba padne czekajac....... Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 widze ze Irenki nie ma...Wiq gadaj co wiesz:mad::mad::mad: Quote
PaulinaB Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No dobra miala to byc niespodzianka i mialam napisac jak juz wszystko bedzie jasne, wprawdzie Wiktorii sie wygadalam na zajeciach:) Dzisiaj Dusia pojechala do swojego domku, narazie poznac swoich nowych wlascicieli i mieszkanko, a jak bedzie sie w nim czula dobrze i wszystko bedzie ok to tam juz dzisiaj zostanie:D Dobrze ze mnie nie ma w domu bo bym zalała sie chyba łzami, tak kocham to psiątko, ale najwazniejsze ze zglosili sie ludzie ciepli i spokojni, mysle idealni dla naszej Duski. Wiem ze w tym momencie Dusia wlasnie jest w drodze do domku, oczywiscie w Krakowie, zebysmy mialy na nią oko, jak bede znac wiecej szczegołów to oczywiscie pierwsze to sie tu wpisze:) Takze prosimy o kciuki!!!!!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 o matko oby trafila do najlepsze go domku pod sloncem:lol::lol:trzymamy kciukiiii Quote
Recommended Posts