Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to chyba teraz przestanę robić ogłoszenia, że Dusia szuka domu.:evil_lol:
Ciotka Irena czuje, że będzie miała ciężką adopcję, bo nawet jak się ktoś zgłosi, to każdy dom będzie zły.:evil_lol:
Poczekajcie teraz na wpis Paulinki z informacją, że Dusia śpi w łóżku.:loveu: Głowy nie stracę na bank jak napiszę: dzisiaj Dusia spała w łóżku:loveu:

Posted

Hehe DUSIA DZISIAJ NIE DOSC ZE SPALA W ŁÓŻKU to pod kołuderką, na podusi, wtulona w moją mame;) Duska jest mega spokojna i grzeczna, nie załatwia sie w domu, zaprzyjaznila sie prawie z całą naszą sforą, jedynie z moją Jenny nie, a to z tego powodu ze Jenny juz stracila cierpliwosc do nowych psow w domu i zaprotestowala ze kolejnego psiaka nie przyjmie...
Pani Irenko wie Pani jaka moja Jennifer jest, jaki ma charakterek, dlatego tez Duska nie moze niestety zostac u nas na stale, ale napewno znajdziemy jej super dom i nie ukrywam ze ma byc to dom IDEALNY!!!!!!!!!

Posted

To co czytam to balsam na moje skołatane serce.... Faktycznie Duśka trafiła świetnie..... Nasza wczorajsza adopcja Liszki vel Loli przebiegła fantastycznie Domek na 5 ...ludzie fantastyczni. A skoro u nas jest tak pieknie.... to mam nadzieję dziewczyny ,że sie nie obrazicie....wątek Hassana..... psa bestialsko potraktowanego przez schronisko w Żyrardowie..... prosze Was..... Pomóżmy dziewczynom ze Stowarzyszenia "PODAJ ŁAPĘ"...... Wysyłajcie petycje....dopisujcie się na wątku.... To co tam się dzieje to SKADAL!!!!!!!!!!!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162

Posted

Pewnie ze spi w łóżku, dodatkowo wtula sie w moją mame, zeby czuc czlowieka przy sobie, wtedy czuje sie najbezpieczniej:D Dusia jest bardzo spokojna i grzeczna, nie lubi duzej ilosci zwierząt i halasu, malo szczeka, w ogole to jest przekochana i moglabym to powtarzac non stop:D

Posted

PaulinaB napisał(a):
Pewnie ze spi w łóżku, dodatkowo wtula sie w moją mame, zeby czuc czlowieka przy sobie, wtedy czuje sie najbezpieczniej:D...

Dusia - Milusia...:loveu::loveu::loveu:

Już się cieszę na wizytę w sobotę :lol::lol::lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Widze, że nawet wujek Romi zakochany w naszej Dusi:loveu::loveu:

I to jeszcze jak....od pierwszego wejrzenia....no bo jak tu nie kochać takiej milutkiej sunieczki ?!:loveu::loveu::loveu: