Romi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No i doczekaliście się :multi: Dzieki uprzejmości Iwonki, przedstawiam filmiki z Dusią w roli głównej. YouTube - Dusia i zabawka YouTube - Dusia i maskotka YouTube - Dusia, Paulinka i biszkopty Quote
Romi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 i jeszcze dwa przepiękne zdjęcia Dusi w blasku słońca wykonane przez Iwonkę :loveu: nie mogę się powstrzymać z wklejaniem zdjęć Dusienki i...jeszcze trzy...:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nie no pierwszy filmik - REWELACJA, choćbym widziała swojego psa te ataki szaleństwa :evil_lol::evil_lol: SUPER!!!! A zdjecia przepiekne, szczególnie te w łóżku:lol::lol: Ten pies wygrał by w konkursie metamorfozy roku - to jest niesamowite taka przemiana Quote
epe Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dusia- nawet nie wiesz,że masz siostrę!:evil_lol: [IMG]http://images36.fotosik.pl/28/7869ab53095503fa.jpg[/IMG] A oto jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/luka-piekna-sunia-z-torunia-uratowana-po-wypadku-pilnie-szuka-domu-124366/[/URL] Gdyby ktoś chciał taką sunię jak Dusia,to siostrzyczka do wzięcia jest!:lol: Quote
Romi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='epe']Dusia- nawet nie wiesz,że masz siostrę!:evil_lol: [IMG]http://images36.fotosik.pl/28/7869ab53095503fa.jpg[/IMG] A oto jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/luka-piekna-sunia-z-torunia-uratowana-po-wypadku-pilnie-szuka-domu-124366/[/URL] Gdyby ktoś chciał taką sunię jak Dusia,to siostrzyczka do wzięcia jest!:lol:[/quote] Epe, masz całkowitą rację, to prawie lustrzane odbicie Dusieńki. Jej historia to prawdziwy CUD. Quote
irenaka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ciocia Epe ma jak zwykle rację!:loveu: Tylko się zastanawiam jak ogłaszać tą siostrę w Krakowie, bo do Torunia wujek Romek nie pojedzie. Quote
Romi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='irenaka']Ciocia Epe ma jak zwykle rację!:loveu: Tylko się zastanawiam jak ogłaszać tą siostrę w Krakowie, bo do Torunia wujek Romek nie pojedzie.[/quote] A czemu by miał nie pojechać :evil_lol: przecież to na "rzut beretem" od nas :multi: :multi: Quote
epe Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 I ojca Rydzyka może pozdrowić!:evil_lol: I ciotce Irence pierników świeżych nakupić!:lol: Quote
Romi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='epe']I ojca Rydzyka może pozdrowić!:evil_lol: I ciotce Irence pierników świeżych nakupić!:lol:[/quote] tak tak...a Kopernik to też była kobieta.... Quote
nescca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dusia cudna.....to co się stało...to był cud. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :) Quote
iwi75 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witam po dłuzszej przerwie. Miałam ostatnio zbyt mało czasu aby wejśc na stronkę.Super filmiki i fotki- dziękuję Romi. Ale z tej naszej Dusi gwiazdeczka.I już nie taka dzikuska bo coraz bardziej odważna w stosunku do ludzi i psów, i nawet gołębie lubi pogonić. Dzis zaskoczona była śniegiem, pogoniła za kulkami i chyba spodobała jej się zima tymbardziej ze po spacerku czekał ciepły domek. Quote
iwi75 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Paulinko, pani Irenko, Romi jeżeli tylko milibyście czas i ochotę odwiedzić Dusię to serdecznie zapraszam, tylko łatwiej ze mną umówić sie telefoniczni niz tu na stronce. A "siostra" Dusi jest przesliczna i oby też znalazła jak najszybciej domek.Śledzę też losy Milki jako współtowarzyszki Dusi w schronisku i jestem pewna ze tak cudny piesek znajdzie dobrych ludzi.Pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie. Quote
PaulinaB Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 iwi75 napisał(a):Paulinko, pani Irenko, Romi jeżeli tylko milibyście czas i ochotę odwiedzić Dusię to serdecznie zapraszam, tylko łatwiej ze mną umówić sie telefoniczni niz tu na stronce. A "siostra" Dusi jest przesliczna i oby też znalazła jak najszybciej domek.Śledzę też losy Milki jako współtowarzyszki Dusi w schronisku i jestem pewna ze tak cudny piesek znajdzie dobrych ludzi.Pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie. Pani Iwonko dziekuje bardzo za zaproszenie napewno skorzystam jak wroce do Krakowa, juz nie moge sie doczekac az zobacze Duśke:) Jestem strasznie szczesliwa ze Dusienka tak sie super u Was czuje szczegolnie ze widzialam jej stan w schronie, to jest niesamowite jak sie zmienila. DZIEKUJE BAAARDZO ze podarowaliscie Jej tak wspanialy i cieply dom!!! A za Milke prosimy trzymac kciuki hehe i poki co nic wiecej nie powiem:D Quote
Romi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Poli prosimy o zdjęcia z wczorajszych odwiedzin u Dusiaczka ( w każdym razie ja bardzo proszę) :lol::modla: Quote
PaulinaB Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Romi']Poli prosimy o zdjęcia z wczorajszych odwiedzin u Dusiaczka ( w każdym razie ja bardzo proszę) :lol::modla: Romek cos Ty taki niecierpliwy jestes:P Nio to bylam w koncu z mamą w odwiedzinach u Duski, nio poprostu raj na ziemi ma suńka, oczywiscie zapatrzona w swoje Panie a do nas ostroznie, dopiero potem dała sie troszke poprzytulać, hehe i jakos nawet nie jest mi smutno z tego powodu ze Duska nas tak chłodno przyjeła, to znaczy że jej bardzo dobrze w tym domku:D:D:D Pare zdjec zrobilam tylko telefonem wiec są kiepskiej jakosci Quote
Romi Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No w końcu Poli, w końcu :mad: Już myślałem że jajko zniosę z tego oczekiwania :lol:...ale się opłacało...Dusia jest boska !!! Quote
Lu_Gosiak Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Romi napisał(a):No w końcu Poli, w końcu :mad: Już wyślałem że jajko zniosę z tego oczekiwania :lol:...ale się opłacało...Dusia jest boska !!! Zgadzam sie całkowicie, Duśka jest przepiekna i do tego scześciara niemożliwa:lol::lol: Quote
irenaka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Widać, że Dusia:loveu: szczęśliwa. Dziękuję Iwonko:loveu:!! Ale tak w duchu się zastanawiam, jak to jest, że Poli z mamą są dwa osiedla od ciotki Ireny i nie przyjeżdżają na kawę? Quote
Romi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ale się zapomniałem :oops: Tydzien temu byłem w odwiedzinach z moim Misiaczkiem u Dusi (i oczywiście u Iwonki i Paulinki), no zapomniałem wstawić zdjęcia. Chciałbym nadmienić że Misiaczek był bardzo stremowany i nie wiedział jak się zachować w stosunku do Dusi. Może boi się takich dominujących kobiet ?! Może woli takie uległe ?! W każdym razie nie zaiskrzyło między nimi :evil_lol: Misiowi bardzie się podobał inny (inna) mieszkaniec... i jeszcze kilka zdjęć Dusi Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Gdzie Ty w Dusi widzisz jakąś dominację? Toż to przecież malutkie zastraszone dzieciątko. Chyba, że Jej kolor futerka nie pasował u Twojego Miśka i pokazała ząbki. Ale to się do załatwić, przefarbuj Go.;) Quote
Romi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 irenaka napisał(a):Gdzie Ty w Dusi widzisz jakąś dominację? Toż to przecież malutkie zastraszone dzieciątko. Chyba, że Jej kolor futerka nie pasował u Twojego Miśka i pokazała ząbki. Ale to się do załatwić, przefarbuj Go.;) Misia nie przefarbuję. A tak wogóle to Misiek miał rację że się trochę obawiał Dusi, bo podobno (a może napewno) rude (lub rudawe) kobiety są żywiołowe :diabloti: Quote
Recommended Posts