Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze dwa przepiękne zdjęcia Dusi w blasku słońca wykonane przez Iwonkę :loveu:

nie mogę się powstrzymać z wklejaniem zdjęć Dusienki i...jeszcze trzy...:eviltong:

Posted

Nie no pierwszy filmik - REWELACJA, choćbym widziała swojego psa te ataki szaleństwa :evil_lol::evil_lol:

SUPER!!!! A zdjecia przepiekne, szczególnie te w łóżku:lol::lol:

Ten pies wygrał by w konkursie metamorfozy roku - to jest niesamowite taka przemiana

Posted

Dusia- nawet nie wiesz,że masz siostrę!:evil_lol:

[IMG]http://images36.fotosik.pl/28/7869ab53095503fa.jpg[/IMG]
A oto jej wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/luka-piekna-sunia-z-torunia-uratowana-po-wypadku-pilnie-szuka-domu-124366/[/URL]
Gdyby ktoś chciał taką sunię jak Dusia,to siostrzyczka do wzięcia jest!:lol:

Posted

[quote name='epe']Dusia- nawet nie wiesz,że masz siostrę!:evil_lol:

[IMG]http://images36.fotosik.pl/28/7869ab53095503fa.jpg[/IMG]
A oto jej wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/luka-piekna-sunia-z-torunia-uratowana-po-wypadku-pilnie-szuka-domu-124366/[/URL]
Gdyby ktoś chciał taką sunię jak Dusia,to siostrzyczka do wzięcia jest!:lol:[/quote]

Epe, masz całkowitą rację, to prawie lustrzane odbicie Dusieńki.
Jej historia to prawdziwy CUD.

Posted

[quote name='irenaka']Ciocia Epe ma jak zwykle rację!:loveu:
Tylko się zastanawiam jak ogłaszać tą siostrę w Krakowie, bo do Torunia wujek Romek nie pojedzie.[/quote]

A czemu by miał nie pojechać :evil_lol: przecież to na "rzut beretem" od nas :multi:
:multi:

Posted

[quote name='epe']I ojca Rydzyka może pozdrowić!:evil_lol:
I ciotce Irence pierników świeżych nakupić!:lol:[/quote]

tak tak...a Kopernik to też była kobieta....

• 2 weeks later...
Posted

Witam po dłuzszej przerwie. Miałam ostatnio zbyt mało czasu aby wejśc na stronkę.Super filmiki i fotki- dziękuję Romi. Ale z tej naszej Dusi gwiazdeczka.I już nie taka dzikuska bo coraz bardziej odważna w stosunku do ludzi i psów, i nawet gołębie lubi pogonić. Dzis zaskoczona była śniegiem, pogoniła za kulkami i chyba spodobała jej się zima tymbardziej ze po spacerku czekał ciepły domek.

Posted

Paulinko, pani Irenko, Romi jeżeli tylko milibyście czas i ochotę odwiedzić Dusię to serdecznie zapraszam, tylko łatwiej ze mną umówić sie telefoniczni niz tu na stronce. A "siostra" Dusi jest przesliczna i oby też znalazła jak najszybciej domek.Śledzę też losy Milki jako współtowarzyszki Dusi w schronisku i jestem pewna ze tak cudny piesek znajdzie dobrych ludzi.Pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie.

Posted

iwi75 napisał(a):
Paulinko, pani Irenko, Romi jeżeli tylko milibyście czas i ochotę odwiedzić Dusię to serdecznie zapraszam, tylko łatwiej ze mną umówić sie telefoniczni niz tu na stronce. A "siostra" Dusi jest przesliczna i oby też znalazła jak najszybciej domek.Śledzę też losy Milki jako współtowarzyszki Dusi w schronisku i jestem pewna ze tak cudny piesek znajdzie dobrych ludzi.Pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie.

Pani Iwonko dziekuje bardzo za zaproszenie napewno skorzystam jak wroce do Krakowa, juz nie moge sie doczekac az zobacze Duśke:)
Jestem strasznie szczesliwa ze Dusienka tak sie super u Was czuje szczegolnie ze widzialam jej stan w schronie, to jest niesamowite jak sie zmienila.
DZIEKUJE BAAARDZO ze podarowaliscie Jej tak wspanialy i cieply dom!!!
A za Milke prosimy trzymac kciuki hehe i poki co nic wiecej nie powiem:D

• 1 month later...
Posted

[quote name='Romi']Poli prosimy o zdjęcia z wczorajszych odwiedzin u Dusiaczka ( w każdym razie ja bardzo proszę) :lol::modla:

Romek cos Ty taki niecierpliwy jestes:P
Nio to bylam w koncu z mamą w odwiedzinach u Duski, nio poprostu raj na ziemi ma suńka, oczywiscie zapatrzona w swoje Panie a do nas ostroznie, dopiero potem dała sie troszke poprzytulać, hehe i jakos nawet nie jest mi smutno z tego powodu ze Duska nas tak chłodno przyjeła, to znaczy że jej bardzo dobrze w tym domku:D:D:D
Pare zdjec zrobilam tylko telefonem wiec są kiepskiej jakosci

Posted

Romi napisał(a):
No w końcu Poli, w końcu :mad: Już wyślałem że jajko zniosę z tego oczekiwania :lol:...ale się opłacało...Dusia jest boska !!!

Zgadzam sie całkowicie, Duśka jest przepiekna i do tego scześciara niemożliwa:lol::lol:

Posted

Widać, że Dusia:loveu: szczęśliwa. Dziękuję Iwonko:loveu:!!
Ale tak w duchu się zastanawiam, jak to jest, że Poli z mamą są dwa osiedla od ciotki Ireny i nie przyjeżdżają na kawę?

• 3 weeks later...
Posted

Ale się zapomniałem :oops: Tydzien temu byłem w odwiedzinach z moim Misiaczkiem u Dusi (i oczywiście u Iwonki i Paulinki), no zapomniałem wstawić zdjęcia.
Chciałbym nadmienić że Misiaczek był bardzo stremowany i nie wiedział jak się zachować w stosunku do Dusi. Może boi się takich dominujących kobiet ?! Może woli takie uległe ?! W każdym razie nie zaiskrzyło między nimi :evil_lol:

Misiowi bardzie się podobał inny (inna) mieszkaniec...

i jeszcze kilka zdjęć Dusi

Posted

Gdzie Ty w Dusi widzisz jakąś dominację?
Toż to przecież malutkie zastraszone dzieciątko.
Chyba, że Jej kolor futerka nie pasował u Twojego Miśka i pokazała ząbki.
Ale to się do załatwić, przefarbuj Go.;)

Posted

irenaka napisał(a):
Gdzie Ty w Dusi widzisz jakąś dominację?
Toż to przecież malutkie zastraszone dzieciątko.
Chyba, że Jej kolor futerka nie pasował u Twojego Miśka i pokazała ząbki.
Ale to się do załatwić, przefarbuj Go.;)

Misia nie przefarbuję. A tak wogóle to Misiek miał rację że się trochę obawiał Dusi, bo podobno (a może napewno) rude (lub rudawe) kobiety są żywiołowe :diabloti: