Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujek Romi wraz z ciotką Irenką odwiedził dzisiaj Dusię w nowym domku.
Oto efekt wizyty...

Powitanie...swój czy też nie swój, to obszczekać trzeba...:lol:

no dobra, teraz trzeba zobaczyć co to dobrego ciocia Irenka dla mnie przywiozła...

goście gośćmi, smakołyki smakołykami, ale i tak najlepiej (i najbezpieczniej) jest u mojej pańci na kolanach...tu będzie dłuższa seria ujęć...:evil_lol:

Posted

trzeba wypróbować nową zabawkę od cioci Irenki

zabawka sprawdzona, czas odpocząć...idę sobie...

wypoczywam...

no i to tyle...koniec odwiedzin...do następnego razu...:lol:

Posted

Dusia po Waszych odwiedzinach pobawila się chwilę niebieską myszka a potem zaczela gryzc kość, którą wcześniej wogóle nie byla zainteresowana. Zgryzla calą. Myslę ze poznała Was i bała się ze przyjechaliscie po nią. Mam nadzieję ze następnym razem bedzie bardziej goscinna i pewniejsza swojego domku. Szkoda ze nie zdaje sobie sprawy jak wiele Wam zawdzięcza bo nie schodzilaby Wam z kolan. A Milka jest przeslicznym małym pieskiem i to drugie imię tez bardzo do niej pasuje. Pozdrawiam...

Posted

iwi75 napisał(a):
Dzięki Romi ze umiesciłes tak szybko fotki Dusi i mozemy ja wspolnie podziwiac.:multi:

Bardzo proszę Iwonko, bardzo proszę :lol:
Niech się wszyscy napatrzą na kochaną Dusiaczkę :loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Zeby wszystkie psie historie tak sie konczyły..... a to zdjecie rewelacja

Zdjęcie jest piękne, bo obiekt jest bardzo fotogeniczny :lol:

Posted

Romi napisał(a):
Zdjęcie jest piękne, bo obiekt jest bardzo fotogeniczny :lol:

A drugiemu "obiektowi":evil_lol: uciąłeś głowę chociaż też jest super fotogeniczny.
Iwonko! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać,
bo faktycznie jesteś CUDOWNA!!! Dusia ma niesamowite szczęście, że
ma TAKI DOM!!
Dziękuję!!

Posted

irenaka napisał(a):
A drugiemu "obiektowi":evil_lol: uciąłeś głowę chociaż też jest super fotogeniczny...

Drugi "obiekt" jest na innych zdjęciach :lol: i fakt jest bardzo fotogeniczny :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich po dluzszej przerwie...Dusia teraz musiała sie pogodzic z tym ze nie ma mnie juz tak czesto w domu bo skonczyłam urlop i wrociłam do pracy. Ale bardzo polubiła moich rodziców i chętnie wychodzi z nimi na spacerek. A gdy wracam z pracy to wita skacząc i tuląc się. Jest teraz bardzo odważna gdy jest w domu,obszczekuje psy sasiadów. Natomiast na polu czasami idzie z podniesionym ogonem ale gdy cos ja przestraszy to podkula go i ciągnie do domu.

Posted

Jeszcze dodam ze z suczką moich rodziców toleruja się. Są momenty ze Nuka merda ogonem a Dusia wskakuje na nia tak jak bawiła się z kotem pani Bożenki. Mysle ze odwiedzając sie i spędzając więcej czasu ze sobą - polubią się. Pozdrawiam wszystkich ciepło.

Posted

iwi75 napisał(a):
Witam wszystkich po dluzszej przerwie...Dusia teraz musiała sie pogodzic z tym ze nie ma mnie juz tak czesto w domu bo skonczyłam urlop i wrociłam do pracy. Ale bardzo polubiła moich rodziców i chętnie wychodzi z nimi na spacerek. A gdy wracam z pracy to wita skacząc i tuląc się. Jest teraz bardzo odważna gdy jest w domu,obszczekuje psy sasiadów. Natomiast na polu czasami idzie z podniesionym ogonem ale gdy cos ja przestraszy to podkula go i ciągnie do domu.

Iwonko! Nie mogłam się doczekać nowych wiadomości!!
Ale warto było czekać, bałam się jak Dusia zareaguje na brak swojej kochanej pańci w domu:loveu:
I jaka z Niej "bochaterka" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczeka na inne psy!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przypomnę się Romkowi, żeby może pomyślał jak wkleić ten filmik jak Dusia się bawi.
Gosia się ucieszy jak zobaczy.

Posted

No wieści z nowego domku super, na takie właśnie czekałam:multi::multi:

No nie, macie filmik z Duśka a ja go jeszcze nie widziałam:mad::mad:
wujek Romi sam zobaczyl i nie chce sie podzielic :diabloti:

Posted

iwi75 napisał(a):
Jeszcze dodam ze z suczką moich rodziców toleruja się. Są momenty ze Nuka merda ogonem a Dusia wskakuje na nia tak jak bawiła się z kotem pani Bożenki. Mysle ze odwiedzając sie i spędzając więcej czasu ze sobą - polubią się. Pozdrawiam wszystkich ciepło.

Pani Iwonko czy mogłabym sie wprosic jakos w przyszlym tygodniu w odwiedziny????:D:D:D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
No wieści z nowego domku super, na takie właśnie czekałam:multi::multi:

No nie, macie filmik z Duśka a ja go jeszcze nie widziałam:mad::mad:
wujek Romi sam zobaczyl i nie chce sie podzielic :diabloti:

Gosia! Ja się postaram. Tylko czy wujek Romek posłucha jak poproszę?

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia! Ja się postaram. Tylko czy wujek Romek posłucha jak poproszę?

jak wujek Romi będzie miał filmik to postara sie go wkleić. Puki co to go jeszcze nie mam. Muszę się skontaktować z Iwonką w tej kwestii. Trzeba będzie filmik wyciągnąć z komórki Iwonki...

Posted

Romi napisał(a):
jak wujek Romi będzie miał filmik to postara sie go wkleić. Puki co to go jeszcze nie mam. Muszę się skontaktować z Iwonką w tej kwestii. Trzeba będzie filmik wyciągnąć z komórki Iwonki...

Wyciągaj! Koniecznie!
Ja pięknie proszę i Gosia też!!:loveu:

Posted

PaulinaB napisał(a):
Pani Iwonko czy mogłabym sie wprosic jakos w przyszlym tygodniu w odwiedziny????:D:D:D

Nie wiem, jak będziesz mnie przepraszać w sobotę, ale wizyta u Dusi beze mnie, to skandal;)