Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Wiq zmieniaj tytuł że Duska ma DOM!!!!!!!!!!!
W ogole to swiat jest maly bo Pani ktora adoptowala naszą Duśke pracuje razem z moją chrzestną, wiec wywiad zrobilysmy dokladny przed adopcją i domek jest sprawdzony na wszystkie mozliwe strony!!! Dusia juz sie zaklimatyzowala w szybkim tempie w nowym domku, zajela sobie juz łóżko no i w ogóle jest bosko:D:D:D strasznie sie ciesze, poryczałam sie oczywiscie ze szczescia, ze suńka juz w swoim własnym, bezpiecznym i pelnym milosci domku:)

Posted

ale super!!!!!!!!!!!!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

To co Irenko, jak mowilismy na poczatku, dzis pijemy?????

Irenko, Paulinko, p.Bożenko, Romi ogromne podziekowania dla was za to co zrobiliście dla Duśki, gdyby nie wy dzis dalej bylaby zastraszona, nieszczesliwa i pewnie nie za długo by pozyla w szczelinie miedzy byda a siatka.

Dzieki Wam ten pies dostał szanse na drugie szczesliwe zycie i to jeszcze w łóżku:evil_lol::evil_lol:

OGROMNE DZIEKI ZA WILEKIE SERCA :Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Najnowsze wiesci z domku, Dusia chodzi krok w krok za swoją nową Panią i tylko wywala brzuchol do głaskania, byla juz na spacerkach, jest grzeczna, poprostu pies ideał:) Na poczatku tylko jak moja mama chciala zostawic ją w mieszkaniu to polozyla sie pod drzwiami i nie chciala sie ruszyc tak jakby przeczuwala ze musi zostac, ale teraz juz zrozumiala ze to juz jej wlasny domek na zawsze i od dzisiaj zaczela nowe, cudowne zycie!
Pani Iwonko wiem ze Pani zaglada na dogomanie, z calego serca dziekuje za nowy, tak cudowny domek dla naszej sunieczki, prosze sie nią dobrze opiekowac:) I zapraszamy do zalogowania sie na dogomani:)

Posted

Bardzo się cieszę, że wszystko jest Ok.
Mam nadzieję, że pierwsza nocka była w łóżeczku przyjemna.
Mam też prośbę do wszystkich zaglądnijcie czasem na inne wątki psiaków z Niepołomic.
Jest przywieziony z innego hotelu Prins który jest starszym psem i który czeka na dom chyba od stycznia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104501
Są psiaki z Krzyczek które nie mają szczęścia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115276
Jest niewidomy Lord:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118136
Tekila, która jeszcze nie mieszka w Niepołomicach, ale ludzie ją oddają i pewnie wkrótce tam będzie:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048353#post11048353

I jest Grześ który wątku nie ma a który żyje tylko dzięki determinacji Paulinki i Bożenki:

Posted

Pierwsza noc przebiegla spokojnie, Dusia troszke sie krecila, ale to dlatego ze nowe miejsce, dla mnie najwazniejsze jest to ze Pani Dusi powiedziala ze o takiej suni jak Dusia marzyla, wiec to mowi samo za siebie:)
Jesli chodzi o Grzesia to kocham tego psa nad zycie i trudno bedzie znalesc dla niego dom, bo kazdy bedzie wydawal mi sie nieodpowiedni:(

Posted

Dusia od wczoraj mieszka w nowym domku. Jest wspaniałym pieskiem. Sliczna,spokojna a zarazem uwielbia zabawe z moja 8-letnia corka.Uwielbia sie przytulac i byc glaskana. Troche boi sie spacerow i ciagnie do domu .Jest u nas od wczoraj ale przyzwyczaja sie i daje nam duzo radosci.

Posted

iwi75 napisał(a):
Dusia od wczoraj mieszka w nowym domku. Jest wspaniałym pieskiem. Sliczna,spokojna a zarazem uwielbia zabawe z moja 8-letnia corka.Uwielbia sie przytulac i byc glaskana. Troche boi sie spacerow i ciagnie do domu .Jest u nas od wczoraj ale przyzwyczaja sie i daje nam duzo radosci.

Witam Pani Iwonko!:loveu::loveu:
Bardzo się cieszę po pierwsze, że mimo pewnie kłopotów udało się Pani zarejestrować na dogo, po drugie bardzo się cieszę, że Dusia tak szybko Was pokochała. Bożenka za Dusią płacze ale tak już jest, że serce nie sługa!!
A gdyby Pani miała wątpliwości kto ten post napisał, to jestem tą okropną babą która tak wypytywała i Panią sprawdzała.:evil_lol:
Sorki, ale dmucham zawsze na zimne a już przy adopcji Dusi która nawet nie wie jak wielkie ma grono wielbicieli musiałam sprawdzać szczególnie.
Bardzo serdecznie pozdrawiam i jeżeli mogę się wprosić na odwiedziny u Dusi, to już się zapowiadam;).

Posted

Jak by tak wujek Romi mógł razem z Irenką to bardzo, bardzo chętnie.
W końcu to wujek był z Poli po Dusię w Lublińcu :razz: i bardzo bym chciał zobaczyć Dusie w nowym domku.

Posted

Romi napisał(a):
W końcu to wujek był z Poli po Dusię w Lublińcu :razz: i bardzo bym chciał zobaczyć Dusie w nowym domku.

A jeszcze jak wujek Romi kocha Dusię!!!:loveu:
Tego "szkraba" którego chcieli uśpić:loveu:

Posted

no Irenko żebyś wiedziała:shake: ale to jej zachowanie to był po prostu sposób na wyjście z tego okropnego miejsca ..........nie dość że Duśka jest piekna i kochana to jeszcze jaka mądralina :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

czekamy na fotki z nowego domku:)

Posted

Romi napisał(a):

Poczekajcie na mnie ja tez chce jechac w odwiedziny do mojej Dusienki!!!!!!!

Posted

PaulinaB napisał(a):
Poczekajcie na mnie ja tez chce jechac w odwiedziny do mojej Dusienki!!!!!!!

Poli, jak wytrzymamy do Twojego powrotu to poczekamy :evil_lol: A jak nie to...pojedziemy jeszcze raz :lol: O ile oczywiście p. Iwonka pozwoli.

Posted

Irenko ,Paulinko..... nie często moge tu do Was zaglądać ,ale to co tu widzę i czytam..... daje mi tak wiele radości ,że.... to poprostu nie do uwierzenia...... nie do uwierzenia dla nas.... które oglądałyśmy Duske prawie codziennie w tak opłakanym stanie ,że serce nam krwawiło. Dziękujemy Wszystkim ,ktorzy przyczynili sie do przeprowadzenia Dusieczki do lepszego,szczęsliwego świata. Życzymy Państwu ,którzy ofiarowali jej dom wielu szczęsliwych i pogodnych dni spędzonych wraz z tą cudowna istotką.

Posted

Pragne wszystkim ktorzy pomogli Dusi serdecznie podziekowac bo dzieki Wam mam teraz cudownego pieska. Dusia uwielbia zabawe, szczegolnie rzucanie piłki, uwielbia pieszczoty. Jest b.grzeczna. Boi sie spacerow, hałasu, szczekania psow, ludzi ktorzy sie do niej zwracaja podziwiajc ja. Na spacery chodzimy jeszcze krotkie bo ciagnie do domu. Spi pod kolderka troche ze mna troche z corka. Jest czysciutka i cicha, nie szczeka. Zapraszam b.serdecznie w odwiedziny pania Irenke, Paulinke i Romiego, a fotki postaram sie dostarczyc do poniedzialku. Pozdrawiam ciepło.