Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

osz, to nie wiedziałam, strasznie mi przykro :(
takie chwile należą do najpodlejszych :(

co do tekstu - streściłam historię Dusi dla majqi, pewnie spłodzi coś wzruszającego ;)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
To co? Umawiamy się na 15 w sobotę?:loveu:
Piękne zdjęcia Dusi robisz dla dziewczyn z wątku?:loveu:

Irenka, jeżeli to jest do mnie, to ja tak jak napisałem mogę być w Niepołomicach dopiero ok 17.30-18.00...no może o 17.00

Posted

Łooooooo matkoooo gdzie nasza zastraszona Cykoria???????

Psa podmieniliście czy jak??????

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz dopiero mogę ją zobaczyc w całej okazałości bo to tej pory to przez pół roku widziałam jedynie jej wystraszone oczy

jest przepiekna :):)

Posted

ale ryjok ładny :evil_lol:

Gosia ma rację, przedtem widziałyśmy albo ogon, albo oczy, ew. zęby :P
a tu proszę, całkiem do rzeczy pies ;)

Posted

No udało sie moje pierwsze zdjecia wklejone, na zdjeciach Dusia na wieczornym spacerze, niestety nie udalo mi sie zrobic zdjec na ktorych Dusia sie przytula bo bylam sama i nie miał kto tego ująć!DUŚKA JEST CUDOWNA!!!!!!!!!
Jesli chodzi o sterylizacje, to sunka bedzie miała ją zrobioną po kosztach, czyli płacimy tylko za leki, a wiec zabieg wyjdzie gdzies ok 100zl:) sterylka wstepnie jest zaplanowana na środe!

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
To super :multi::multi:

a jak ona z innymi psami sie dogaduje??

czyli brakuje 25 zl

Dusia jest przyjacielsko nastawiona do wszystkich psiaków, jest w kojcu z Filipem, duzo wiekszym od siebie i widac ze sie bardzo lubią, chciała sie tez zaprzyjaznic z innym psiakiem, ale ten psiak sie bardzo chciał, wiec Duska sie na niego wypieła i warknela, wiec w kasze sobie dmuchac nie pozwoli.
Jutro zapoznamy ją z kotem, zobaczymy czy sie polubią:D

Posted

No to super wieści to teraz trzeba jej znaleść najlepszy domek z mozliwych za to co przeszła:cool3:

Renatko dziekujemy:loveu::loveu: czyli cała kasa na sterylke juz jest:multi:

Posted

Mordka i uszy-jakie piękne!:loveu: Dusia jest faktycznie wspaniała!
Ja jeszcze nie moge ochłonąć,że tak nas zrobiła w konia,aby tylko pojechać do Niepołomic!:evil_lol:
Pewnie psy wiedza,jak tam jest fajnie,to kombinuja,jak mogą,aby je tylko tam zawieźć!:evil_lol:

Posted

Gosia!
Muszą być na świecie tacy jak my,aby inni mieli kogo w konia robić-wliczając w to nawet zwierzaczki!:evil_lol:
Ale wybaczamy takie zachowanie naszej Cykorii-Dusieńce,bo za to ją los ukarze i nie pobedzie długo w tych Niepołomicach-szybko ją ktoś uprowadzi do domku!:lol: