Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiq -oczywiście to żart z wydawaniem suczki jutro do domu. Musi przyjść do siebie, później sterylka i dopiero dom. I nie dziw się;na niektóre psy tak działa schron, nawet gdybyś chciała jej nieba przychylić tam na miejscu to pewnie jest zbyt wrażliwa na te warunki.

Posted

wiem, że żartujesz ;)

wiem niestety, jak działa schron i pseudohodowle, bo widywałam takie psy, ale Dusia (hehe, moja jedna suka ma tak na imię ;)) wyjątkowo szybko z tego wyszła!

każdy pies, którym zaczęłyśmy się zajmować z miejsca odżywał, ale żaden nie był takim wrakiem jak ruda.

heh, ja tam jednak wolę psy agresywne, są bardziej przewidywalne :evil_lol:

Posted

Teraz to chyba ja zemdleję!:crazyeye: To aktorka!:diabloti:
Znalazła sobie cwaniara sposób na wyjście ze schronu!:evil_lol:
A głupia nawet nie wiedziała,że mogła to życiem przypłacić!
No i na kim teraz Paulina będzie ćwiczyła?:evil_lol:
No chyba,że ma takie bioprądy,że jak sunia poleżała w aucie na jej kolanach,to ją cudownie odmieniło!
I wtedy Paulina nawet ludzi będzie mogła leczyć!:evil_lol:

Posted

Święte słowa Epe! Trzeba natychmiast następnego psiaka dla Pauliny szukać:evil_lol: W żadnym razie Dusia nie da Jej szansy na wykazanie się umiejętnościami:loveu:
Ps.
Niech tylko Paulina się pokaże na wątku i przeczyta:oops:
Chyba na kolanach będę do Niepołomic szła razem z Tobą Epe!:evil_lol:

Posted

Irenko!
Ja sądzę,że ona to dobrze zrozumie- ja ją tylko chcę trochę reklamować,niech wszyscy wiedzą jakie ma zdolności!;)
A do Niepołomic wolę pojechać,niż na kolanach-za stara jestem już na takie numery! No,chyba,że trzeba będzie!:evil_lol:

Posted

Witam:)
Na początek: SUŃKA JEST BOOOOOOOOSSSSSSSSKKKKKKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Cudowna, kochana, grzeczna, ZERO agresji po wybudzeniu sie co zrobila juz w samochodzie, tylko przeciągala nogi raz jedna raz drugą i blogo wzdychala. Jest bardzo przyjacielska, domaga sie pieszczot i bardzo lgnie do czlowieka, jak tylko ktos odchodzi dalej to juz do niego ciagnie. Lubi byc w centrum zainteresowanie, podporządkowala sobie Filipka z ktorym zamieszkala, rozklada sie na poduszce, wreszcie jej miękko!!!
Apetyt ma zjadla miche wie co dobre najpierw zjadla miesko potem reszte. Bardzo ladnie chodzi na smyczy, nie ciagnie, nie płoszy sie. Ta mała skradła mi serce i myśle ze nie tylko mnie. Za jakis czas zrobimy jej sterylke i wyczyscimy zeby bo ma kamien i Dusienka bedzie mogla przebierac w domkach, a my o to zadbamy by domek byl jak z marzen!!!
Wyslalam pare pierwszych zdjec Dusi do p. Irenki wiec mysle ze niedlugo sie tu pojawią:)
Romek bardzo dziekuje za pomoc:)

Posted

Hehe suńka sie sama zresocjalizowala w samochodzie, spala wygodnie pod kocykiem, nie oplacalo jej sie dalej zloscic, zmienila taktyke:) moim tylko zadaniem bylo po nią podjechac i przywiesc do nas, reszte zrobila sama Dusia!!!
Gosia dziekuje bardzo za pomoc przy Dusi, zrobilas kupe dobrej roboty!!!

Posted

świetne wieści, schronisko opuścił kolejny przypadek bez szans, który teraz te szanse zyskał :)

heh, może na wątku białego też napiszę, że do uśpienia, bo to tak super dziewczyny mobilizuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
No, to teraz faktycznie już domku nie szukam:evil_lol:
Romi -tylko dom sprawdzę:evil_lol: łącznie z numerem buta:evil_lol:

epe napisał(a):
Słusznie Irenko!
Ona bardzo pasuje do pieska,który jest "zameldowany" u Romiego!:evil_lol:
Śliczna z nich będzie para!:lol:

No tak...ciotki ożeniły mi mojego Miśka :lol:

Posted

Nic nie bojaj Romi!
Jak tylko wyrazisz takie życzenie,to i dla Ciebie mozemy zacząć szukać żony!:evil_lol:
Jedno słowo- i bierzemy się do szukania! :diabloti:

Posted

epe napisał(a):
Nic nie bojaj Romi!
Jak tylko wyrazisz takie życzenie,to i dla Ciebie mozemy zacząć szukać żony!:evil_lol:
Jedno słowo- i bierzemy się do szukania! :diabloti:

No to może "szampon i odżywka w jednym" czyli ożenimy Misia i Romiego :evil_lol:. Z Misiem będzie łatwiej bo już mamy kandydatkę...

Posted

Romi napisał(a):
No to może "szampon i odżywka w jednym" czyli ożenimy Misia i Romiego :evil_lol:. Z Misiem będzie łatwiej bo już mamy kandydatkę...

Ale potomstwa ze związku Miśka mieć nie będziemy:evil_lol: i tylko w Tobie nadzieja:loveu:

Posted

Romi!
Ja rozumiem,że kandydatka dla Ciebie-tylko z grona dogomaniaczek!
Dość już par,gdzie dogomaniak nie może "rozwinąć skrzydeł",lub jest nierozumiany przez TZ!:placz:
Ponadto dogomaniaczki to śliczne dziewczyny,no i masz gwarancję,że subtelne i czego jak czego,ale serca im nie brakuje!:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Ale potomstwa ze związku Miśka mieć nie będziemy:evil_lol: i tylko w Tobie nadzieja:loveu:

co prawda Irenko, to prawda...
Jak to Bóg przykazał "...idźcie i rozmnażajcie się..." :lol: