Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olusia']http://img233.imageshack.us/img233/6421/280908109ah7.jpg
Jaki brudny nosek :p Śliczny portret :loveu:

Przynajmniej nie widać jej różowego noska. :roll:
Od kilku dni ma lekko spuchnięty i różowy bok nosa. skóra się łuszczy. Raz jest to bardziej widoczne, a po jakimś czasie wraca normalny kolor. Nie wiem co to jest :shake: Jutro jadę do weta. :-(
Magii w niczym to nie przeszkadza, tapla się w błocie jak prosiaczek. :evil_lol: A po kąpieli błotnej trzeba pańci o sobie przypomnieć wskakując na nią, zostawiając piękne błotniste ślady na ubraniu. :diabloti:
Ale jak tu się gniewać na takiego kochanego urwisa. :loveu:

Posted

Witajcie dziewczyny:multi:( i Rudy chłopaku:evil_lol:)
Śliczna ta Twoja Magia się zrobiła:loveu:
Kombinatorka też z niej kawał:evil_lol:
http://img233.imageshack.us/img233/6421/280908109ah7.jpg

Więc tak:
-po pierwsze to chciałam pogratulować Wam sukcesów wystawowych:loveu:
- oglądałam fotki z zoo od tyłu:p i już chciałam zapytać gdzie jest u nas takie fajne zoo? bo na pewno nie w Chorzowie:shake:, no ale jak przeszłam bliżej to się wszystko okazało- w Chicago:p
- no i po trzecie jak będziesz do tego zoo znowu leciała, to mnie weż ze sobą:diabloti::evil_lol:OK?;)
Pozdrowionka

Posted

Bonita, dzięki za odwiedziny. Dawno cię u nas nie było :shake: ale ja też nie pamiętam kiedy ostatnio zaglądałam do twojej galerii. :oops:

Bety, szczerze mówiąc nie widziałam żadnego zakazu fotografowania. Wszyscy robili fotki i nikomu to nie przeszkadzało.

Dzisiaj znowu byłam z Magią u weta, z obdartym nosem. Wczoraj wetka wzięła zeskrobiny z noska, ale nic nie wykryła dziwnego. Po oględzinach całego pyska, stwierdziła, ze Magia ma zapalenie mieszków włosowych i możliwe że drapiąc pysk zrobił się tez stan zapalny na nosie. Albo od kataru. :roll:
Dostałam maść do smarowania (problem w tym, ze Magia zaraz zlizuje maść) i witaminy na sierść.
Mam nadzieję, ze szybko jej to przejdzie.

Posted

Kasiu , ja przemywam wszelkie zmiany na skórze Manusanem , i na sucho już zasypują Alantanem bądź tym żółtym proszkiem ...Derma ..coś tam :roll: kupuję w Aptece ...

Posted

Maść na razie działa, nos już nie blady, nie różowy jak wcześniej.

Poświata, wątróbka to chyba dobra na pigmentacje, a Magia ma jakiś stan zapalny. Z reszta ona surowego męska nie tknie. :lol:

Posted

Hej:)
Sliczna ta Twoja sunieczka:) No teraz jak zjadła całą tubkę maśći to już napewno powinno być dobrze:evil_lol:;)
a powiedz ile ty masz tych psiurków, bo jestem pierwszy raz u was i nie moge sie połapac:oops:

Posted

[quote name='Anka_ZG']
a powiedz ile ty masz tych psiurków, bo jestem pierwszy raz u was i nie moge sie połapac:oops:
Psiura mam tylko jednego, pozostałe z bannerka już za TM. No i kot prawie jak pies. :evil_lol: Coraz cześciej myslę o kolejnym psie, tylko sama nie mogę się zdecydować, jakiego chcę. :roll:

Posted

Magia uwielbia taplać sie w wodzie, a jak wody mało to błotko tez może być. :p

Tutaj widać dokładnie różowy nos

Na szczęście już śladu nie ma. :multi: