Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yuli, to byłyśmy my :cool3: Ja was widziałam, chociaż nie miałam pojęcia że to ty. Koło parkingu widziałam belga biegającego za piłką, a potem przy wodzie 3 belgi.

Akadna, troche próbujemy klikać, ale ja nie mam do tego przekonania.
Na szkolenie chodziliśmy do Prestora i nawet Magia znalazła się na ich stronie internetowej (www.prestor.pl)

Posted

katik napisał(a):
Yuli, to byłyśmy my :cool3: Ja was widziałam, chociaż nie miałam pojęcia że to ty. Koło parkingu widziałam belga biegającego za piłką, a potem przy wodzie 3 belgi.
No to byłam wśród tej trójki. Jak się mijałyśmy 'goniłam' prawie za moim wariatem. Drugi raz tak nieładnie się mijamy(ostatnio na wystawie w Bytomiu :eviltong:). W każdym razie, z Magii jest cudny maluszek :cool3:

Posted

Teraz jak spotkam jakeś belgi na muchowcu to będę wiedziała ze to ty. Ja przynajmniej raz w tygodniu tam jestem.
Może w Krakowie sie spotkamy? :cool3:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
hej:) wpadlismy do was po raz pierwszy i musze powiedziec ze bardzo podoba mi sie ten piesek, to amstaf, pitbull?? Jest cudowny:loveu::loveu:

witam po raz pierwszy u nas (i mam nadzieję, że nie ostatni) :multi:
Nie wiem, którego psa masz na myśli. Na początkowych stronach są fotki mojego Raptusa ['] amstaffa, a na najmowszych Magii - cairn teriera w towarzystwie kolegów ze szkoły - labradorów. ;)

Cześć Aniu
Magia uwielbia ta bandę labków. Zreszta one ja też. Przynajmniej raz w tygodniu spotykamy się i psy szaleją do woli. Magia wszystkich rozstawia po kątach, a jak ostatnio do grupy dołączył nowy pies, który Magią porządnie sponiewierał (obaj bawili się jednym patykiem i oboje zawzięcie trzymali, a Magia nawet po ostrej szarpaninie nie puściła patyka :p ) to najstarszy Charli stanął w jej obronie i sponiewierał "obcego". :evil_lol:

Posted

Witamy :)
Świetne zdjęcia :) Mój brat ostatnio przeglądając książkę z rasami psów stwierdził, że chce cairn terriera, potem maurdził mi cały dzień :evil_lol:.

Posted

Olusia napisał(a):
Super fotki :loveu: Aż tryskają energią! :D

cześć Olusia :multi:
energii im nigdy nie brakuje. ;)

Malina. napisał(a):
Witamy :)
Świetne zdjęcia :) Mój brat ostatnio przeglądając książkę z rasami psów stwierdził, że chce cairn terriera, potem maurdził mi cały dzień :evil_lol:.

witamy po raz pierwszy w naszej galerii. :multi:
Twój brat wie co dobre. :cool3:

anetta napisał(a):
Nie widze jej w tym stawie! :lol::lol:

Słodko tu wyszła http://img20.imageshack.us/img20/8500/img0356ns5.jpg

Raczej nikt jej nie wypatrzy w stawie - Magia to taka szara plama na środku stawu, troche z tyłu i bardziej na prawo od reszty psów. :eviltong:
A słodkie minki to jej druga specjalność, zaraz po minach diabełka. :diabloti:

My właśnie byłyśmy na długim spacerze. :angryy: chyba kiedyś tej małej paskudzie krzywdę zrobie. :mad: Jutro wystawa, a ona najpierw cała utaplała sie w błotnistej kałuży, a potem wpadła w jakieś krzaki i cała jest oblepiona rzepkami. :placz: Już nerwowo nie wytrzymałam wyczesując ja, a resztę będę musiała wydzierać palcami, bo szczotką już się nie da. :angryy: