Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Oo, klikasz jej? :) Gdzie chodzicie na szkolonko? Quote
katik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Yuli, to byłyśmy my :cool3: Ja was widziałam, chociaż nie miałam pojęcia że to ty. Koło parkingu widziałam belga biegającego za piłką, a potem przy wodzie 3 belgi. Akadna, troche próbujemy klikać, ale ja nie mam do tego przekonania. Na szkolenie chodziliśmy do Prestora i nawet Magia znalazła się na ich stronie internetowej (www.prestor.pl) Quote
vpassione Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 katik napisał(a):Yuli, to byłyśmy my :cool3: Ja was widziałam, chociaż nie miałam pojęcia że to ty. Koło parkingu widziałam belga biegającego za piłką, a potem przy wodzie 3 belgi. No to byłam wśród tej trójki. Jak się mijałyśmy 'goniłam' prawie za moim wariatem. Drugi raz tak nieładnie się mijamy(ostatnio na wystawie w Bytomiu :eviltong:). W każdym razie, z Magii jest cudny maluszek :cool3: Quote
katik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Teraz jak spotkam jakeś belgi na muchowcu to będę wiedziała ze to ty. Ja przynajmniej raz w tygodniu tam jestem. Może w Krakowie sie spotkamy? :cool3: Quote
vpassione Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 My na Muchowcu rzadko bywamy, ale można nas spotkać(teraz wybieramy się 1 lipca bodaj) ;) A w Krakowem nie powinno być problemu z spotkaniem :cool1: Quote
katik Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja umówiłam się ze znajomymi na spacer na sobotę, ale nie wiem czy przyjadę. :roll: Moze w poniedziałek będę, bo mam wolne. Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dobry wieczorek :cool3: ale superowe fotki szkoleniowe :multi: Quote
Olusia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Śliczne fotki :loveu: http://img81.imageshack.us/img81/4591/img0131wj2.jpg Magia jak pięknie wpatrzona :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 czesc :multi: ojej jak nas dawno tu nie bylo :oops: Quote
katik Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Witam wszystkich odwiedzających. To oczywiście jeszcze nie koniec fotek. :) Quote
Asia & Ginger Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://img374.imageshack.us/img374/6198/img0303iv4.jpg Jaki fajny jeżozwierz. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
katik Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ostatnia porcja fotek z tej serii :) prawie cała banda w kąplecie z kumplem Charlim Quote
katik Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 chyba czas zmienić tematykę fotek, bo nikt już do nas nie zagląda przez ta nudę szkoleniową :lol: Tym razem fotki z zabaw w stawie. Quote
Poświata Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zaglądam, ja zaglądam :-D. Ale faktycznie jakoś niemrawo na dogo się porobiło :shake:, u mnie też pusto a dwoję się i troję z fotami :roll: :lol:. Quote
katik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ciąg dalszy zabaw, tym razem na lądzie :lol: i w różach :lol: Quote
Anka_ZG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hej:) wpadlismy do was po raz pierwszy i musze powiedziec ze bardzo podoba mi sie ten piesek, to amstaf, pitbull?? Jest cudowny:loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kati ale Ci szczotka wyrosla ;) fajna psina ;) widze po zdjeciach ze nie byla dluzna tym labradora :lol: Quote
katik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej:) wpadlismy do was po raz pierwszy i musze powiedziec ze bardzo podoba mi sie ten piesek, to amstaf, pitbull?? Jest cudowny:loveu::loveu: witam po raz pierwszy u nas (i mam nadzieję, że nie ostatni) :multi: Nie wiem, którego psa masz na myśli. Na początkowych stronach są fotki mojego Raptusa ['] amstaffa, a na najmowszych Magii - cairn teriera w towarzystwie kolegów ze szkoły - labradorów. ;) Cześć Aniu Magia uwielbia ta bandę labków. Zreszta one ja też. Przynajmniej raz w tygodniu spotykamy się i psy szaleją do woli. Magia wszystkich rozstawia po kątach, a jak ostatnio do grupy dołączył nowy pies, który Magią porządnie sponiewierał (obaj bawili się jednym patykiem i oboje zawzięcie trzymali, a Magia nawet po ostrej szarpaninie nie puściła patyka :p ) to najstarszy Charli stanął w jej obronie i sponiewierał "obcego". :evil_lol: Quote
katik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 I znowu zabawa przenosi się do stawu ciekawe czy ktoś zauważy Magię na tej fotce :lol: Quote
Illusion Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witamy :) Świetne zdjęcia :) Mój brat ostatnio przeglądając książkę z rasami psów stwierdził, że chce cairn terriera, potem maurdził mi cały dzień :evil_lol:. Quote
anetta Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie widze jej w tym stawie! :lol::lol: Słodko tu wyszła http://img20.imageshack.us/img20/8500/img0356ns5.jpg Quote
katik Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Olusia napisał(a):Super fotki :loveu: Aż tryskają energią! :D cześć Olusia :multi: energii im nigdy nie brakuje. ;) Malina. napisał(a):Witamy :) Świetne zdjęcia :) Mój brat ostatnio przeglądając książkę z rasami psów stwierdził, że chce cairn terriera, potem maurdził mi cały dzień :evil_lol:. witamy po raz pierwszy w naszej galerii. :multi: Twój brat wie co dobre. :cool3: anetta napisał(a):Nie widze jej w tym stawie! :lol::lol: Słodko tu wyszła http://img20.imageshack.us/img20/8500/img0356ns5.jpg Raczej nikt jej nie wypatrzy w stawie - Magia to taka szara plama na środku stawu, troche z tyłu i bardziej na prawo od reszty psów. :eviltong: A słodkie minki to jej druga specjalność, zaraz po minach diabełka. :diabloti: My właśnie byłyśmy na długim spacerze. :angryy: chyba kiedyś tej małej paskudzie krzywdę zrobie. :mad: Jutro wystawa, a ona najpierw cała utaplała sie w błotnistej kałuży, a potem wpadła w jakieś krzaki i cała jest oblepiona rzepkami. :placz: Już nerwowo nie wytrzymałam wyczesując ja, a resztę będę musiała wydzierać palcami, bo szczotką już się nie da. :angryy: Quote
Recommended Posts