Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to akurat było rozpłaszczenie się ;) ona przeważnie jak leży to głowa tez lezy - chyba udaje że ma tak dużo rozumu, ze jej ciężko głowę dźwigać :evil_lol:
A pełzać dopiero się uczymy :lol:

Posted

katik napisał(a):
foty będą jutro, bo już nie mam czasu wstawić. :cool3:
Halo, halo :hand:, już jest jutro....

Marta_Ares napisał(a):
to czekamy na fotki w nowej fryzurze:loveu::loveu: :loveu:
Czekamy, czekamy Tofka z chęcią zobaczy co się nosi na salonach ;) :razz:

Posted

[quote name='Poświata']Halo, halo :hand:, już jest jutro....

Czekamy, czekamy Tofka z chęcią zobaczy co się nosi na salonach ;) :razz:
ledwo zdążyłam wrócić z pracy, a tu już ponaglenia, bo fotek nie ma. :cool1::mad:

Lepiej, żeby Tofcia się nie przyglądała i nie zapragneła takiej zmiany :diabloti:

Odmieniona Magia

polowanie na myszy

Posted

[quote name='katik']ledwo zdążyłam wrócić z pracy, a tu już ponaglenia, bo fotek nie ma. :cool1::mad:

Lepiej, żeby Tofcia się nie przyglądała i nie zapragneła takiej zmiany :diabloti:

Trzeba było wstać wcześniej i przed pracą fotki wrzucić, albo... nie iść do roboty...:evil_lol:

żartuję :cool3:.

A co Ty chcesz od tej fryzury, coś z nią nie tak?

Nie za dobrze widzę :crazyeye:, szczególnie TUTAJ, albo TUTAJ, ale już na tej fotce jest bardzo fajnie.

Posted

Jeśli nie zauważasz różnicy to porównaj sobie tą starszą fotkę

Z najnowszymi. Szczególnie widac to na grzbiecie. W dotyku czuć tą różnicę dużo bardziej. Jak całkiem inny pies. Magia już nie jest szorstkowłosa. :evil_lol: Teraz jest milutka jak pluszowy piesek :loveu:

Posted

katik napisał(a):

W dotyku czuć tą różnicę dużo bardziej. Jak całkiem inny pies. Magia już nie jest szorstkowłosa. :evil_lol: Teraz jest milutka jak pluszowy piesek :loveu:
I wygląda dużo młodziej ;).
O jeny, muszę i ja wytrymować moją szczotkę :roll:, a ona tego tak nie lubi.... Chyba wstrzymam sie jeszcze z tydzień i podrzucę ją dogomaniackiej Mudik, niech ona się męczy :evil_lol:.
A Magia w nowej fryzurce mnie się podoba...

Posted

Mnie też taka Magia sie bardzo podoba, chociaż teraz dopiero widać jaka ona jest mała :lol: Skórkę ma taką cieniutką,zebra na wierzchu :roll:
Sie nie zastanawiaj tylko skub Tofcię. ;) Chociaz mnie się łatwo mówi, bo ja Magię tylk duchowo wspieram, a jakbym sama miała ja trymować to na pewno nigdy by tak "łyso" nie wyglądała. :oops: Ja nie mam nerwów do tego psa, a pies do mnie. :evil_lol: Mała cholera od razu próbuje uciekać, a jak ją trzymam to gryzie. :(

Posted

Aaaa... To już rozumiem, dlaczego pisałaś u Poświaty, że Magia jest łysa. Jaka ona tam łysa? Pięknie wytrymowana, elegancka cairnica :loveu:!

Kiedy najbliższa wystawa - trzeba przecież kciuki trzymać za Magię?

Posted

Chandler napisał(a):
Aaaa... To już rozumiem, dlaczego pisałaś u Poświaty, że Magia jest łysa. Jaka ona tam łysa? Pięknie wytrymowana, elegancka cairnica :loveu:!
No pewnie że pięknie i elegancko Magia wygląda. Tofka, co zawsze powtarzam wygląda jak buszmenica :evil_lol:, ale za tydzień idzie do fryzjera i też będzie śliczna :eviltong:.

Posted

Magia jest łysa nie z powodu ostatniego trymowania, tylko przez jej ciągłe łażenie po krzakach, kopanie dołów i inne niedozwolone zabawy ma bardzo brzydką sierść na głowie :( Włosy są bardzo krótkie, połamane. Ale przecież nie będe jej zabraniać tego co najbardziej lubi. :cool3:

Posted

Czas nadrobić zaległości z fotkami.
Pierwsza kąpiel w jeziorze

I efekt końcowy :lol:

Magia nie przepada za wodą. Najlepiej czuje sie na suchym lądzie, czasem tylko zamoczy łapki. Z trudem udało mi się zachęcić ją do wejścia na głębszą wodę, a jak tylko oderwała łapy od dna to od razu kierowała się do brzegu. Pływak z niej marny - głowę za bardzo zanurza, a tyłek i ogon nad wodą. Magia chyba ma uraz do pływania i do wody po tym, jak w styczniu wskoczyła do rzeki za kaczkami.