betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 http://img76.imageshack.us/img76/1756/11052008034bi4.jpg jeż pełza na trwaie :-o :iloveyou: Quote
katik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 to akurat było rozpłaszczenie się ;) ona przeważnie jak leży to głowa tez lezy - chyba udaje że ma tak dużo rozumu, ze jej ciężko głowę dźwigać :evil_lol: A pełzać dopiero się uczymy :lol: Quote
Avaloth Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://img46.imageshack.us/img46/9008/11052008044mx9.jpg kocham te pozycje :evil_lol::loveu: ale Magia ma ładne umaszczenie ! a Ruduś taki.. rudy :D:D Quote
Poświata Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 katik napisał(a):Magia jeszcze w starej fryzurze :wink: Czyżby to znaczyło, że Magia ma już nowy fryz :hmmmm: ? To poprosze o foty :cool3:. Quote
katik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 foty będą jutro, bo już nie mam czasu wstawić. :cool3: Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 to czekamy na fotki w nowej fryzurze:loveu::loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 katik napisał(a):foty będą jutro, bo już nie mam czasu wstawić. :cool3:Halo, halo :hand:, już jest jutro.... Marta_Ares napisał(a):to czekamy na fotki w nowej fryzurze:loveu::loveu: :loveu:Czekamy, czekamy Tofka z chęcią zobaczy co się nosi na salonach ;) :razz: Quote
katik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Poświata']Halo, halo :hand:, już jest jutro.... Czekamy, czekamy Tofka z chęcią zobaczy co się nosi na salonach ;) :razz: ledwo zdążyłam wrócić z pracy, a tu już ponaglenia, bo fotek nie ma. :cool1::mad: Lepiej, żeby Tofcia się nie przyglądała i nie zapragneła takiej zmiany :diabloti: Odmieniona Magia polowanie na myszy Quote
Poświata Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='katik']ledwo zdążyłam wrócić z pracy, a tu już ponaglenia, bo fotek nie ma. :cool1::mad: Lepiej, żeby Tofcia się nie przyglądała i nie zapragneła takiej zmiany :diabloti: Trzeba było wstać wcześniej i przed pracą fotki wrzucić, albo... nie iść do roboty...:evil_lol: żartuję :cool3:. A co Ty chcesz od tej fryzury, coś z nią nie tak? Nie za dobrze widzę :crazyeye:, szczególnie TUTAJ, albo TUTAJ, ale już na tej fotce jest bardzo fajnie. Quote
katik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jeśli nie zauważasz różnicy to porównaj sobie tą starszą fotkę Z najnowszymi. Szczególnie widac to na grzbiecie. W dotyku czuć tą różnicę dużo bardziej. Jak całkiem inny pies. Magia już nie jest szorstkowłosa. :evil_lol: Teraz jest milutka jak pluszowy piesek :loveu: Quote
Poświata Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 katik napisał(a): W dotyku czuć tą różnicę dużo bardziej. Jak całkiem inny pies. Magia już nie jest szorstkowłosa. :evil_lol: Teraz jest milutka jak pluszowy piesek :loveu:I wygląda dużo młodziej ;). O jeny, muszę i ja wytrymować moją szczotkę :roll:, a ona tego tak nie lubi.... Chyba wstrzymam sie jeszcze z tydzień i podrzucę ją dogomaniackiej Mudik, niech ona się męczy :evil_lol:. A Magia w nowej fryzurce mnie się podoba... Quote
katik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mnie też taka Magia sie bardzo podoba, chociaż teraz dopiero widać jaka ona jest mała :lol: Skórkę ma taką cieniutką,zebra na wierzchu :roll: Sie nie zastanawiaj tylko skub Tofcię. ;) Chociaz mnie się łatwo mówi, bo ja Magię tylk duchowo wspieram, a jakbym sama miała ja trymować to na pewno nigdy by tak "łyso" nie wyglądała. :oops: Ja nie mam nerwów do tego psa, a pies do mnie. :evil_lol: Mała cholera od razu próbuje uciekać, a jak ją trzymam to gryzie. :( Quote
Chandler Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Aaaa... To już rozumiem, dlaczego pisałaś u Poświaty, że Magia jest łysa. Jaka ona tam łysa? Pięknie wytrymowana, elegancka cairnica :loveu:! Kiedy najbliższa wystawa - trzeba przecież kciuki trzymać za Magię? Quote
DG32 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://img59.imageshack.us/img59/2779/2062008004pd3.jpg Śliczna ta nowa fryzura :loveu:. Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://img59.imageshack.us/img59/2779/2062008004pd3.jpg No no no, jaka twarzowa fryzurka. :cool3: Bardzo ładnie Magia wygląda. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poświata Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Chandler napisał(a):Aaaa... To już rozumiem, dlaczego pisałaś u Poświaty, że Magia jest łysa. Jaka ona tam łysa? Pięknie wytrymowana, elegancka cairnica :loveu:!No pewnie że pięknie i elegancko Magia wygląda. Tofka, co zawsze powtarzam wygląda jak buszmenica :evil_lol:, ale za tydzień idzie do fryzjera i też będzie śliczna :eviltong:. Quote
katik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Magia jest łysa nie z powodu ostatniego trymowania, tylko przez jej ciągłe łażenie po krzakach, kopanie dołów i inne niedozwolone zabawy ma bardzo brzydką sierść na głowie :( Włosy są bardzo krótkie, połamane. Ale przecież nie będe jej zabraniać tego co najbardziej lubi. :cool3: Quote
Poświata Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kasiu, wstaw parę fotek w wątku cairnowym, bo nam sie tam galeriowo zrobiło :cool3:. Quote
katik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 wstawię, ale na razie jestem pod wrażeniem waszych psów. A na razie odpoczywamy po spacerku. ;) Quote
Chandler Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To, jak odpoczniecie, to ja też poproszę o zdjęcia Magii na cairnach :-). Quote
katik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ok, na razie musze nadrobić zaległości, bo wczoraj nie miałam neta, a potem może coś wstawię. ;) Quote
katik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czas nadrobić zaległości z fotkami. Pierwsza kąpiel w jeziorze I efekt końcowy :lol: Magia nie przepada za wodą. Najlepiej czuje sie na suchym lądzie, czasem tylko zamoczy łapki. Z trudem udało mi się zachęcić ją do wejścia na głębszą wodę, a jak tylko oderwała łapy od dna to od razu kierowała się do brzegu. Pływak z niej marny - głowę za bardzo zanurza, a tyłek i ogon nad wodą. Magia chyba ma uraz do pływania i do wody po tym, jak w styczniu wskoczyła do rzeki za kaczkami. Quote
Recommended Posts