Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
ja nie moge jaki to jes bydlak :iloveyou:

bydlak wielki z niego jest, nawet nie wiem ile waży, bo nie mam jak go zwarzyć, ale przybrał na masie i już nie ma zeber na wierzchu.

Raptus dziękuje za miłe komentarze. :P

Posted

Kati napisał(a):
dbsst napisał(a):
ja nie moge jaki to jes bydlak :iloveyou:

bydlak wielki z niego jest, nawet nie wiem ile waży, bo nie mam jak go zwarzyć, ale przybrał na masie i już nie ma zeber na wierzchu.

Raptus dziękuje za miłe komentarze. :P

jest naprawde niesamowity

miod na moje umeczone oczy ;)

Posted

Alicja, ja ni nie robie po prostu Raptus od małego był uczony różnych sztuczek zabaw i teraz z piłka i kieszenią pełną smakołyków zrobi wszystko, czego od niego chcę (oprócz przewrócenia się na plecy :evilbat: ). :D

Posted

Kati napisał(a):
Alicja, ja ni nie robie po prostu Raptus od małego był uczony różnych sztuczek zabaw i teraz z piłka i kieszenią pełną smakołyków zrobi wszystko, czego od niego chcę (oprócz przewrócenia się na plecy :evilbat: ). :D
u nas piłka nr1 ale skoki :evilbat: przecież zawsze można ominąć albo obejść :evilbat: :lol:

Posted

my troche ćwiczyliśmy agility, wiec zamiłowanie do skoków pozostały, tylko po tej skocznej sesji zdjęciowej Raptus ma problemy z chodzenie. :roll:

Posted

Kati napisał(a):
my troche ćwiczyliśmy agility, wiec zamiłowanie do skoków pozostały, tylko po tej skocznej sesji zdjęciowej Raptus ma problemy z chodzenie. :roll:
czyżby zakwasy :wink:

Posted

nie wiem, co mu zaszkodziło :-? , bo chodzi po domu w zwolnionym tempie. Ale z drugiej strony, to aż tak dużo ruchu nie miał. :roll:
Na szczęście jak wychodzi na dwór to zapomina, że coś go boli. :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: śpiace fotki :wink: są zawsze najfajniejsze , a obserwowanie śpiących bestii :wink:w naturze to sama rozkosz

a najfajniejsze jest jak merda ogonem, biega, szczeka przez sen. :lol:
Ostatnio nawet zdarzyło mu się wyć :o (to chyba śniła mu się niemiła przygoda z balkonem :evilbat: )

Guest bernulka
Posted

Kati twój Raptusek jest cuudowny :angel: Ja mam pytanie czy wystawiasz go?

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Kati twój Raptusek jest cuudowny :angel: Ja mam pytanie czy wystawiasz go?

paździoszki

Przez dłuższy czas mieliśmy przerwę, ale może już w czerwcu pojawimy się na jakiejś wystawie. :D

Guest bernulka
Posted

a może wpadniecie do DG na wystawke psó nierasowych jako widzowie? 8) Sporo dogomaniaków bedzie. Wasia (niestety bez pysiów), ja z Herka, Daga z Oskarkiem, Agata z Fionką, HebaNova, Asik z Metką i mozliwe zze z Rockym - to jak ? wwpadniesz? :)

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
a może wpadniecie do DG na wystawke psó nierasowych jako widzowie? 8) Sporo dogomaniaków bedzie. Wasia (niestety bez pysiów), ja z Herka, Daga z Oskarkiem, Agata z Fionką, HebaNova, Asik z Metką i mozliwe zze z Rockym - to jak ? wwpadniesz? :)

paździoszki

Bardzo chętnie przyjde, tylko nie wiem kiedy to jest. (tzn. wiem że w sobote, ale o której mam sie zjawić? )

Guest bernulka
Posted

Juz do spotkań wkleiłam wsyzstkie informacje :D Mam nadzieje ze się zobaaczymy :D

paździoszki