dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ja nie moge jaki to jes bydlak :iloveyou: Quote
Kati Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):ja nie moge jaki to jes bydlak :iloveyou: bydlak wielki z niego jest, nawet nie wiem ile waży, bo nie mam jak go zwarzyć, ale przybrał na masie i już nie ma zeber na wierzchu. Raptus dziękuje za miłe komentarze. :P Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Kati , super , super , super :angel: Co robisz że Raptus tak chętnie trenuje , bo mój to leniuch a musi zaczać ćwiczyć bo troszkę za opasły :oops: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Kati napisał(a):dbsst napisał(a):ja nie moge jaki to jes bydlak :iloveyou: bydlak wielki z niego jest, nawet nie wiem ile waży, bo nie mam jak go zwarzyć, ale przybrał na masie i już nie ma zeber na wierzchu. Raptus dziękuje za miłe komentarze. :P jest naprawde niesamowity miod na moje umeczone oczy ;) Quote
Kati Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alicja, ja ni nie robie po prostu Raptus od małego był uczony różnych sztuczek zabaw i teraz z piłka i kieszenią pełną smakołyków zrobi wszystko, czego od niego chcę (oprócz przewrócenia się na plecy :evilbat: ). :D Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Kati napisał(a):Alicja, ja ni nie robie po prostu Raptus od małego był uczony różnych sztuczek zabaw i teraz z piłka i kieszenią pełną smakołyków zrobi wszystko, czego od niego chcę (oprócz przewrócenia się na plecy :evilbat: ). :Du nas piłka nr1 ale skoki :evilbat: przecież zawsze można ominąć albo obejść :evilbat: :lol: Quote
Kati Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 my troche ćwiczyliśmy agility, wiec zamiłowanie do skoków pozostały, tylko po tej skocznej sesji zdjęciowej Raptus ma problemy z chodzenie. :roll: Quote
czarna_hancza Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fotki piekne!!! :angel: Zwłaszcza te na tle kolorowych drzewek ;) Buziak dla Ascika Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Kati napisał(a):my troche ćwiczyliśmy agility, wiec zamiłowanie do skoków pozostały, tylko po tej skocznej sesji zdjęciowej Raptus ma problemy z chodzenie. :roll:czyżby zakwasy :wink: Quote
Kati Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 nie wiem, co mu zaszkodziło :-? , bo chodzi po domu w zwolnionym tempie. Ale z drugiej strony, to aż tak dużo ruchu nie miał. :roll: Na szczęście jak wychodzi na dwór to zapomina, że coś go boli. :wink: Quote
Kati Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 jako że dzisiaj brzydka pogoda, to sobie śpimy: po co mnie budzisz ide dalej spać Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :lol: :lol: śpiace fotki :wink: są zawsze najfajniejsze , a obserwowanie śpiących bestii :wink:w naturze to sama rozkosz Quote
Kati Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: śpiace fotki :wink: są zawsze najfajniejsze , a obserwowanie śpiących bestii :wink:w naturze to sama rozkosz a najfajniejsze jest jak merda ogonem, biega, szczeka przez sen. :lol: Ostatnio nawet zdarzyło mu się wyć :o (to chyba śniła mu się niemiła przygoda z balkonem :evilbat: ) Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kati twój Raptusek jest cuudowny :angel: Ja mam pytanie czy wystawiasz go? paździoszki Quote
Kati Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 bernulka napisał(a):Kati twój Raptusek jest cuudowny :angel: Ja mam pytanie czy wystawiasz go? paździoszki Przez dłuższy czas mieliśmy przerwę, ale może już w czerwcu pojawimy się na jakiejś wystawie. :D Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a może wpadniecie do DG na wystawke psó nierasowych jako widzowie? 8) Sporo dogomaniaków bedzie. Wasia (niestety bez pysiów), ja z Herka, Daga z Oskarkiem, Agata z Fionką, HebaNova, Asik z Metką i mozliwe zze z Rockym - to jak ? wwpadniesz? :) paździoszki Quote
Kati Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 bernulka napisał(a):a może wpadniecie do DG na wystawke psó nierasowych jako widzowie? 8) Sporo dogomaniaków bedzie. Wasia (niestety bez pysiów), ja z Herka, Daga z Oskarkiem, Agata z Fionką, HebaNova, Asik z Metką i mozliwe zze z Rockym - to jak ? wwpadniesz? :) paździoszki Bardzo chętnie przyjde, tylko nie wiem kiedy to jest. (tzn. wiem że w sobote, ale o której mam sie zjawić? ) Quote
Guest bernulka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Juz do spotkań wkleiłam wsyzstkie informacje :D Mam nadzieje ze się zobaaczymy :D paździoszki Quote
Kati Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Dzięki Bernulka. Zaraz lece do "spotkań" i do zobaczenia na wystawie. :D Quote
Kati Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 taki Raptus ozdabia mi pokój. :) a to już prawdziwa ozdoba :wink: Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Kati napisał(a):taki Raptus ozdabia mi pokój. :) a to już prawdziwa ozdoba :wink: wspaniały ozdobniczek :wink: Quote
BoJa2 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Tego ciepełka i zapachu nic nie zastąpi :wink: :D Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Przecudowny !!! :angel: Szkoda, że panuje o nich taki krzywdzący stereotyp maszyn do zabijania :evil: Quote
Recommended Posts