Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasem mam wrażenie, że za Aisha trafiła do zabardzo dobrego domu, pańcia chciałaby ja cały czas trzymać w domku, w łóżeczku pod pierzynką. :lol: Jak pan Aishy powiedział, że na wiosne zaczynają treningi, biegi przy rowerze, to pani była oburzona. :lol:

Posted

Kati napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Aisha świetnie zdała PT . 8)

Ma to po rodzicach. :D
no ma się rozumieć .Ozzy przy niej to furiat .
Ozzy spotykał się z nią przy okazji szkoleń , wtedy też mieli okazję sie wyszaleć .Pańcia jest zakochana , ale była na wystawie i słyszała zalecenie pani sędzi,więc myślę że nie będzie oponować :wink:
Poza tym ona jest przekochana , żywe srebro i taka pieszczocha :P
Myślę że to też ma po tatusiu :wink:

Posted

Takie miejsca spacerowe to tylko w weekendy, jak wyjeżdzamy na jure krakowsko-częstochowską, ale moze już w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka i takie spacerki będą codziennie. :D
Raptus rzeczywiście jest troche duży (wolałabym, zeby był kila cm. niższy) - ma 50cm.

Posted

Kati napisał(a):
Takie miejsca spacerowe to tylko w weekendy, jak wyjeżdzamy na jure krakowsko-częstochowską, ale moze już w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka i takie spacerki będą codziennie. :D
Raptus rzeczywiście jest troche duży (wolałabym, zeby był kila cm. niższy) - ma 50cm.

Kasiu, ale nie zapominajmy ze Ty jestes niskiego wzrostu i Raptusek wyglada naprawde duzy... ;) ogolnie tworzycie chyba zgrany zespol
PS. Czy bedzie wiecej zdjec? :oops: bo nie ukrywam, ze chetnie bede tu zagladac...

Posted

Obiecuję jutro kolejną serię fotek. Może baterie wytrzymają troche dłużej. :lol:
Rzeczywiście przy mnie Raptus wygląda na dużego, ale najlepiej wygladał podczas zabawy z whipetem. Szkoda, że nie miałam wtedy aparatu.

Posted

Kasiu, a czyzbys sie zaopatrzyla w aparat cyfrowy? jesli tak to zajzyj na allegro ja zakupilam niedawno bardzo okazyjnie akumulatorki 2700mAh szt. 5,50... polecam ;)

Posted

na wczorajszym spacerku.
Tak sobie biegam:

co ona tam ma?

troche sobie pokopiemy i poszczekamy:

jaką mam wielką głowę:

z tyłu jest coś ciekawszego:

ale jak chcesz to jeszcze przez chwile bedę pozował do zdjęć: