Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magia juz się przyzwyczaiła, dzisiaj szaleli razem po domu. :) Raz tylko od niego oberwała, jak za blisko podeszła do jego pustej miski. :roll:

Posted

Magia wcale nie jest biedna, ona nie przejmuje się żadną przykroscią, jaka ją może spotkać. A czasem sama się naraża, więc i obrywa od większego. ;)

Posted

Magia już całkiem się do niego przyzwyczaiła, nawet jego warczenie traktuje jak zaproszenie do zabawy - skacze wtedy na niego i podgryza go za szyje. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

katik napisał(a):
Baster jeszcze u mnie a ja już tęsknie.
Magia tez pewnie będzie tęsknić :(

może czas na 2 psa ??

W czwartek rozmawiałam z panem Aiszy ;) waszej wnusi .Ona ma już 8 lat :shock: jak ten czas leci . Jest zdrowa i odpoczywa na zasłużonej emeryturze :)

Posted

Niestety na drugiego psa nie prędko się zdecyduje. Gdyby to było takie proste, to pewnie Baster zostałby na stałe.
Ja niedługo się przeprowadzam, nie wiem co będzie z Magią (będzie o to wojna z rodzicami :evil_lol: ), więc albo u nich albo u mnie będzie jakiś pies.

Dzięki za informacje o Aiszy. :loveu: Ciekawa jestem co z resztą rodzeństwa. Jakbyś ich jeszcze kiedyś spotkała, może udałoby ci się zrobić jakąś fotkę?

Posted

katik napisał(a):
Niestety na drugiego psa nie prędko się zdecyduje. Gdyby to było takie proste, to pewnie Baster zostałby na stałe.
Ja niedługo się przeprowadzam, nie wiem co będzie z Magią (będzie o to wojna z rodzicami :evil_lol: ), więc albo u nich albo u mnie będzie jakiś pies.

Dzięki za informacje o Aiszy. :loveu: Ciekawa jestem co z resztą rodzeństwa. Jakbyś ich jeszcze kiedyś spotkała, może udałoby ci się zrobić jakąś fotkę?

Pan Danek naprzeciw okien mojej mamy sprzedaje truskaweczki (pyszoteria , co roku kupuję u nich , przynajmniej wiem co jem ;)) jesli go jeszcze trafię to podpytam gdzie ich można czasem z niuńka trafić ;)

Posted

Magia tęskni za Basterem, dzisiaj na widok obcego Dalmatyńczyka bardzo się ucieszyła (nigdy na widok innego psa tak się nie cieszyła).

A dzisiaj byłyśmy z Magią na wystawie.
Magia znowu zgarnęła BOBa. :loveu:

Posted

katik napisał(a):
Magia tęskni za Basterem, dzisiaj na widok obcego Dalmatyńczyka bardzo się ucieszyła (nigdy na widok innego psa tak się nie cieszyła).

A dzisiaj byłyśmy z Magią na wystawie.
Magia znowu zgarnęła BOBa. :loveu:

Gratulacje Bobka :loveu:
Zakumpleowała się z Basterm, to w sumie co się jej dziwić...

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje. :)

Wczoraj świętowałyśmy sukces, a dzisiaj się żegnamy, bo jutro wyjeżdżam na wakacje, wrócę dopiero 29 czerwca. Magia pewnie bedzie tęsknić, ale ja bardziej ;)
Właśnie kończę pakowanie, a w pośpiechu jeszcze musiałam Magii zamówić karmę. Niestety straszna gapa ze mnie. :oops: Magia po ostatniej karmie się drapała, więc stwierdziłam że czas zmienić jedzenie. Orijena nie było, więc myślę, że kupię jej Brit Care z jagnięciną. Kupiłam, zapłaciłam. Idę od kuchni, patrzę na worek karmy, a tam Brit Care z jagnięciną. :angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Wróciłam!
Niestety ciężko się przestawić na codzienną, szarą rzeczywistość. :(

Magia ma się dobrze, może nawet za bardzo, bo boczki ma bardziej zaokrąglone. ;) Chciałabym zacząć z nią regularnie jeździć na rowerze, ale niestety pogoda nam na to nie pozwala.

Fotki z wakacji wstawię później, muszę je uporządkować. A na razie...

Rudzio - też musi przejść na dietę :lol:

Posted

W końcu są!
Ostatnio mam bardzo mało czasu, ale dzisiaj nie byłam w pracy, wiec mogę wstawić fotki z Turcji :)

Widok z balkony na Kusadasi