Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pierwszy raz takiego kota (konkretnie mojego Rudka) wypatrzyłam na Dogo (był do adopcji). Wcześniej takich kotów nie widziałam. A że Rudek znajdował się w miarę nie daleko i wiadomo było, że toleruje psy, więc pojechałam go wzięłam. Potem już częściej widziałam takie cuda. :evil_lol:
A tak poza tym to każde koty są fajne. :loveu:

Posted

W poniedziałek Ruduś będzie miał ciężki dzień - jest umówiony u weta na usuwanie kamienia nazębnego. :roll:
Dobrze, że on nie rozumie co go czeka, przynajmniej za wcześnie się nie stresuje. ;)

Posted

Rudzio już u weta. Przy mnie dostał jeden zastrzyk i wet go zabrał. :(
Bedą dzwonić jak już bedzie po wszystkim. A odbiorę go ok. 20.
Smutno w domu bez niego. :roll:

Posted

Będzie dobrze :).
Wiem co czujesz, bo kiedy oddawałam sucz na sterylkę, to byłam strasznie zestresowana. Momentami zastanawiałam się nawet, czy dobrze robię, a kiedy już ją odebrałam, to stwierdziłam, że następnym razem biorę psa i nie będę go kastrować. Teraz mam drugą sukę i robi mi się słabo na samą myśl przeżywania drugiej sterylki :lol:.

Posted

rydek jest wykastrowany, ale wtedy był u mnie krótko, tak bardzo nie byłam jeszcze do niego przywiązana, ale tez się o niego martwiłam.
Niedługo już powinni dzwonić z lecznicy. Nerwowo siedzę wpatrzona w telefon.

Posted

Magia na razie aklimatyzuje się do wiosny, na razie jak tylko wyjdzie na dwój to ma ozór do ziemi z przegrzania :evil_lol:

A w międzyczasie fotki Rudusia. :loveu: