Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie się prezentuje. :loveu: Czy mi się wydaje, czy od jesieni trochę zmężniała? :smile:

Zmężniała, zmężniała - waży całe 15 kilo :lol:

Pozdrawiamy :hand:

Posted

porterin napisał(a):
ale jakbym nie chciała liczyć, to jednak ja jestem starsza :lol: i przyzwyczaiłam się, że to młodszy pierwszy się kłania ;)

rozumiem, ze cos na rzeczy, to ja oczywiscie 2 slowa :)
po pierwsze to wybacz, ale prawdopodobnie chudniesz tak, ze teraz to nikt Cie nie pozna, a tym bardziej, ze aktualnych zdjec nie wrzucasz :eviltong:
po drugie, nawet jezeli bys byla z Patykiem (choc juz nie mozesz z nim byc, wnioskuje) to i tak ciezko po psie tez poznac :)

Posted

Oj tu muszę stanąć w obronie P. Dorotki ,ostatnio pokazała się nam z Patykiem na forum:lol::lol:

ale Blairi też trzeba wybaczyć ;),to taka wystawa ,że pewnie tylko myślała o tym aby najlepiej zaprezentować Ciścika:multi::multi:

Posted

No niestety zanikam powoli.

Ależ nie mam namjniejszych pretensji, w końcu widziałam te nerwy na ringu, to tylko takie usprawiedliwienie z mojej strony.

Dawać Cesta na poważnie !!!

Posted

gwiazdeczka :loveu: , no a już najbardziej to podoba mi się jej rodowód pełen moich miłości :loveu: ... no i to rozkoszne imię :loveu:
Gratuluję Łukasz:)

Posted

Patyk doleciał, a własciwie dojechał i od razu zabrał się za robotę (biedna Kropa), yorki ma w nosie, zainteresował się kotem, ale zostało mu to wybite z czaszki :mad:

Kropa zeznaje, że są tej samej wielkości i gabarytów czyli przechlapane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zuch chłopak! Prawdziwy podróżnik!:) Cieszę się, że doleciał bez problemu! Dorotkę też podziwiam, ja chyba umarłabym na zawał, gdybym wsadziła psa samego w samolot...Nerwy by mnie zeżarły! Ale na szczęście Patyk to dzielny chłopak i dał radę!

Posted

No więc tak.:cool3:

Faktycznie chciał koniecznie spróbować jak smakuje potrawka z kota:mad:
Zostało to mu dobitnie :krach::xwytłumaczone i pokazane. I Patyk okazało sie że kocha koty hehehe. Pojętny bardzo jakiś.

A tak poważnie to Patyś pięęęęęęęęęęęęęęękny jest. I jak nie świci słońce to jest czarny:multi::multi::multi:

Posted

dziękujemy za życzenia

Malinka spadła na 2 stronkę -pancia się obija ale przez awarię sprzętu niestety na razie nie będzie plenerowych zdjęć Maliny ale w domu po ciemku coś tam wychodzi

w oczekiwaniu na jedzonko

i z mamusią Viklinką