Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rośnie chłopaka z niego rośnie ... jeszcze mu się trochę zejdzie z tym rośnieciem , ale :happy1: , tylko gdzie Ty te pręgi u niego widzisz ? chyba przez lupę patrzysz ;)

Posted

ja to sie z wami mam :lol:

w ogóle on jest bardzo do mnie podobny :evil_lol:, na większości zdjęć wychodzi jakoś tak:

czasami się zatrzymuje na chwilę

i specjalnie dla Tomo, pręgi Patyka, sorry, to żadna aluzja, po prostu tu właśnie ma pręgi :lol:

no i ma je z prawej strony tylko :-o, dlatego jest jednostronnie pręgowany

a co do oczek i uszek to ja już się nie wypowiadam, bo mnie znowu pokarze :evil_lol:

Posted

nawet nie musiałaś mi pokazywać tego miejsca , nie wiem co jest grane , ale właśnie na prawym udzie wszystkie staffiole które znam mają pręgowanie , czy pręgowane , czy czarne , to na prawym udzie właśnie zawsze się ujawnia bardziej... no i to wybałuszanie gał ...:lol: Becia ( ona nie cierpi jak jej tak mówię , więc mam się przynajmniej na kim powyżywać :evil_lol:, ale ostatnio zagroziła że zacznie do mnie mówić per Pani , ohhh... wszyscy mi mówią na Pani , wwwrrrrr... ja , taka dzierlatka :wink:... znieść tego nie mogę :pissed: ) ... wracając do temetu Becia :lol: powiedziała że wybałuszanie gał w takim układzie to genetycznie angolskie - Avard takie miny sadzi że hej! wywraca nimi jak ten kot z shreka , a Baya to dopiero ma gały :crazyeye:.

w ogóle on jest bardzo do mnie podobny

nooo... wykapana mamcia :biggrina::evillaug::megagrin:

Posted

To prawda, Patyczak przypomina mi Carninga, nie tylko z nadgarstków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen.

Jeśli chodzi o podobieństwo do mnie, to tak, zgadza się, jest świrnięty :lol:

Zawdzięczam mu bliżsżą znajomość z Panem od komórek, który spytał mnie nawet, kiedy przyszłam do niego trzeci raz w ciągu jednego tygodnia po nową obudowę telefonu, jaka rasa sprawia, że interes mu się kręci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Carninga, nie tylko z nadgarstków , mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen.

no i jak tu nie dać wiary słowom, że o gustach się nie rozmawia ...:p

Posted

Kolejne dziecię Vikusi

Canaveral-Staff VIGOR obecnie 10 miesięczny(ur. 14.04.07)

w klasie szczeniąt pokazany 2 razy
Miedzyanarodowa Poznań 2007 -oc.WO lok. I/III
Klubowa Poznań 2007 - oc. WO lok. II/II

http://img187.imageshack.us/img187/7976/dsc02013ss51zg0.jpg

http://img187.imageshack.us/img187/1985/dsc02008ki21jf5.jpg

Kolejny sukces młodzieńca w Toruniu na wystawie walentynkowej

klasa młodzieży- oc. dosk. lok.I/III,ZW.MŁ.NJwR:multi::multi::multi:

http://img245.imageshack.us/img245/7994/dsc020701mb9.jpg

http://img184.imageshack.us/img184/454/dsc020741nr1.jpg

maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640

Posted

porterin napisał(a):
To prawda, Patyczak przypomina mi Carninga, nie tylko z nadgarstków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen.

heheh na to czekałam :) w koncu lepiej brzmi takie porównanie w ustach hodowcy z wielkim doswiadczeniem:))):cool3:
Życze Patysiowi takich sukcesów jak ma Carning :))) albo i większych :);)

Posted

eee.... blin ( czyt. nalesnik ) ja mam nie tylko problemy z ze zrozumiałym pisaniem , ale też i czytaniem... to wszystko przez ten mój pośpiech...
przepraszam zrozumiałam że tylko z nadgarstków .... a tu była mowa : nie tylko z nazgarstków - z czym się zdecydowanie zgadzam ( no inaczej chyba musiałabym być ślepa) - nie carbonara? a ja raczej do ślepcow nie należę :roll:
a jeżeli chodzi o waszego faworyta carninga - to tutaj właśnie chodziło mi o zróżnicowanie gustow .
mam nadzieję ze teraz zrozumiale ;)

Posted

No to spróbuję wyjaśnić cel posiadania Patyka :lol:

Carning nie jest moim faworytem, ale to pies, którego na pewno użyłabym w hodowli w wypadku conajmniej dwóch moich suk, jeśli nie trzech.

Taki jest właśnie cel posiadania Patyka, użycie go w hodowli dla moich suk, nie kupowałam super hiper nie wiadomo czego po super hiper psach, kupiłam psa, który mialam nadzieję będzie miał dobry front, dobre nadgarstki i do tego będzie spokrewniony w jakim stopniu z moimi sukami. Do tego szukałam psa delikatniejszego od moich suk. To co chciałam ma, mam nadzieję, że to czego nie ma, dadzą moje suki.
Nie interesuje mnie wygrywanie z nim wystaw, chociaż nie mam nic przeciwko.

Był zgłoszony na jedną wystawę, nie pojechał, bo my heart belongs to a green eyed boy i nie mogłam się wybrać ;), poza tym wkrótce Patyk jedzie do Kropki, ale chyba zostanie na rejestracji Kennel Clubu, tak sobie, zeby mi się nikt nie wtryniał w moje plany hodowlane.

Posted

zdecydowanie Twoje poczynania hodowlane rozumiem , a to ze carning nie jest moim faworytem , proszę żle nie zrozumieć : że nie jest potrzebny w hodowli , zdecydowanie jest! i nie mam nic przeciwko takiemu typowi czy innemu typowi (ale tak czy owak on akurat w moim typie nie jest) i nie znaczy to także że ja bym go do jakiejś suki nie użyła :lol:;)
blebleble....;) wiec niech sobie Patyk zdrowo rośnie i na obudowy pańci więcej nie naciąga :lol:

Posted

Mam nadzieje, że Patyk do mnie dotrze już przed swiętami.:multi::multi:
I będzę go wystawiac mało profesjonalnie w Polsce.

Jest tak piękny,( mimo, że pręgowany.....może wezmę pastę do butów hehehe) że nawet jak będę mu na ringu przeszkadzać to i tak pewnie wygra:loveu::loveu::loveu:

Jak wszystko dobrze pójdzie to pokażemy się w Opolu.:oops: