klaudia&Manta Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Popieram :razz: super Patyczak się przentuje :p Quote
AMFI Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jaki słodziak z niego wyrósł :loveu: ach te figlarne oczka....:razz: Quote
tomo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 rośnie chłopaka z niego rośnie ... jeszcze mu się trochę zejdzie z tym rośnieciem , ale :happy1: , tylko gdzie Ty te pręgi u niego widzisz ? chyba przez lupę patrzysz ;) Quote
Asztir Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 o jacie ostatnia foteczka rozbrajająca :loveu: te oczka ma przepiękne! :D Quote
porterin Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja to sie z wami mam :lol: w ogóle on jest bardzo do mnie podobny :evil_lol:, na większości zdjęć wychodzi jakoś tak: czasami się zatrzymuje na chwilę i specjalnie dla Tomo, pręgi Patyka, sorry, to żadna aluzja, po prostu tu właśnie ma pręgi :lol: no i ma je z prawej strony tylko :-o, dlatego jest jednostronnie pręgowany a co do oczek i uszek to ja już się nie wypowiadam, bo mnie znowu pokarze :evil_lol: Quote
tomo Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 nawet nie musiałaś mi pokazywać tego miejsca , nie wiem co jest grane , ale właśnie na prawym udzie wszystkie staffiole które znam mają pręgowanie , czy pręgowane , czy czarne , to na prawym udzie właśnie zawsze się ujawnia bardziej... no i to wybałuszanie gał ...:lol: Becia ( ona nie cierpi jak jej tak mówię , więc mam się przynajmniej na kim powyżywać :evil_lol:, ale ostatnio zagroziła że zacznie do mnie mówić per Pani , ohhh... wszyscy mi mówią na Pani , wwwrrrrr... ja , taka dzierlatka :wink:... znieść tego nie mogę :pissed: ) ... wracając do temetu Becia :lol: powiedziała że wybałuszanie gał w takim układzie to genetycznie angolskie - Avard takie miny sadzi że hej! wywraca nimi jak ten kot z shreka , a Baya to dopiero ma gały :crazyeye:. w ogóle on jest bardzo do mnie podobny nooo... wykapana mamcia :biggrina::evillaug::megagrin: Quote
Canaveral-staff Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 przypominam Viklinkę ,żyje ma się dobrze i niedługo zostanie ponownie mamą:lol::lol::lol: W kwietniu Vikusia skończy 7 lat:loveu::loveu::loveu: i dużo młodszą koleżanką VIVĄ z Dunastii Bulli Quote
agastaffbull Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Śliczna stafficzka! A jakim psem została pokryta? Quote
Canaveral-staff Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Oczywiście niezmordowanym:evil_lol::evil_lol: SCY SCRAPER Adba który w kwietniu skończy 11 latek:crazyeye::crazyeye: Quote
klaudia&Manta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/DSC00919.jpg ale masz pokrzywionego Patyczaka :diabloti: Quote
Asztir Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no to się nazywa dogłębny szczery uśmiech! :) :loveu: dużo zdrówka życzymy przyszłej mamusi :) Quote
Carbonara Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :loveu:Pamiętam jak kiedys przezywałysmy nadgarstki Carninga, sadze ze Patyk moze z nim startowac w konkurach:):loveu::loveu::loveu: Ogólnie jest bombowy :) Quote
agastaffbull Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Śliczne psiaki! Mioty na pewno będą bardzo udane! Quote
porterin Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To prawda, Patyczak przypomina mi Carninga, nie tylko z nadgarstków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen. Jeśli chodzi o podobieństwo do mnie, to tak, zgadza się, jest świrnięty :lol: Zawdzięczam mu bliżsżą znajomość z Panem od komórek, który spytał mnie nawet, kiedy przyszłam do niego trzeci raz w ciągu jednego tygodnia po nową obudowę telefonu, jaka rasa sprawia, że interes mu się kręci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tomo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Carninga, nie tylko z nadgarstków , mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen. no i jak tu nie dać wiary słowom, że o gustach się nie rozmawia ...:p Quote
Canaveral-staff Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kolejne dziecię Vikusi Canaveral-Staff VIGOR obecnie 10 miesięczny(ur. 14.04.07) w klasie szczeniąt pokazany 2 razy Miedzyanarodowa Poznań 2007 -oc.WO lok. I/III Klubowa Poznań 2007 - oc. WO lok. II/II http://img187.imageshack.us/img187/7976/dsc02013ss51zg0.jpg http://img187.imageshack.us/img187/1985/dsc02008ki21jf5.jpg Kolejny sukces młodzieńca w Toruniu na wystawie walentynkowej klasa młodzieży- oc. dosk. lok.I/III,ZW.MŁ.NJwR:multi::multi::multi: http://img245.imageshack.us/img245/7994/dsc020701mb9.jpg http://img184.imageshack.us/img184/454/dsc020741nr1.jpg maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Quote
Carbonara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 porterin napisał(a):To prawda, Patyczak przypomina mi Carninga, nie tylko z nadgarstków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że to będzie podobny fenomen. heheh na to czekałam :) w koncu lepiej brzmi takie porównanie w ustach hodowcy z wielkim doswiadczeniem:))):cool3: Życze Patysiowi takich sukcesów jak ma Carning :))) albo i większych :);) Quote
agastaffbull Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Piękny i mimo młodego wieku już samczy, z wyraźnym piętnem płci! Bardzo mi się podoba! Quote
tomo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Życze Patysiowi takich sukcesów jak ma Carning czyżby Patyk hulał po wystawach ? Quote
tomo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 eee.... blin ( czyt. nalesnik ) ja mam nie tylko problemy z ze zrozumiałym pisaniem , ale też i czytaniem... to wszystko przez ten mój pośpiech... przepraszam zrozumiałam że tylko z nadgarstków .... a tu była mowa : nie tylko z nazgarstków - z czym się zdecydowanie zgadzam ( no inaczej chyba musiałabym być ślepa) - nie carbonara? a ja raczej do ślepcow nie należę :roll: a jeżeli chodzi o waszego faworyta carninga - to tutaj właśnie chodziło mi o zróżnicowanie gustow . mam nadzieję ze teraz zrozumiale ;) Quote
porterin Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to spróbuję wyjaśnić cel posiadania Patyka :lol: Carning nie jest moim faworytem, ale to pies, którego na pewno użyłabym w hodowli w wypadku conajmniej dwóch moich suk, jeśli nie trzech. Taki jest właśnie cel posiadania Patyka, użycie go w hodowli dla moich suk, nie kupowałam super hiper nie wiadomo czego po super hiper psach, kupiłam psa, który mialam nadzieję będzie miał dobry front, dobre nadgarstki i do tego będzie spokrewniony w jakim stopniu z moimi sukami. Do tego szukałam psa delikatniejszego od moich suk. To co chciałam ma, mam nadzieję, że to czego nie ma, dadzą moje suki. Nie interesuje mnie wygrywanie z nim wystaw, chociaż nie mam nic przeciwko. Był zgłoszony na jedną wystawę, nie pojechał, bo my heart belongs to a green eyed boy i nie mogłam się wybrać ;), poza tym wkrótce Patyk jedzie do Kropki, ale chyba zostanie na rejestracji Kennel Clubu, tak sobie, zeby mi się nikt nie wtryniał w moje plany hodowlane. Quote
tomo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zdecydowanie Twoje poczynania hodowlane rozumiem , a to ze carning nie jest moim faworytem , proszę żle nie zrozumieć : że nie jest potrzebny w hodowli , zdecydowanie jest! i nie mam nic przeciwko takiemu typowi czy innemu typowi (ale tak czy owak on akurat w moim typie nie jest) i nie znaczy to także że ja bym go do jakiejś suki nie użyła :lol:;) blebleble....;) wiec niech sobie Patyk zdrowo rośnie i na obudowy pańci więcej nie naciąga :lol: Quote
klaudia&Manta Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie interesuje mnie wygrywanie z nim wystaw, chociaż nie mam nic przeciwko. Dobre :cool3: Quote
porterin Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Dobre :cool3: Zaraz się handlerka wypowie :lol: Quote
WWW Kropka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mam nadzieje, że Patyk do mnie dotrze już przed swiętami.:multi::multi: I będzę go wystawiac mało profesjonalnie w Polsce. Jest tak piękny,( mimo, że pręgowany.....może wezmę pastę do butów hehehe) że nawet jak będę mu na ringu przeszkadzać to i tak pewnie wygra:loveu::loveu::loveu: Jak wszystko dobrze pójdzie to pokażemy się w Opolu.:oops: Quote
Recommended Posts