Sebastian Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Głęboko współczuję, łączę się w cierpieniu:-(:-(:-( Wspaniały pies. Quote
blaira Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bardzo, ale to bardzo mi przykro....trzymajcie sie cieplutko. Grubcio napewno ma sie dobrze za TM pozdr:candle::candle::candle: Quote
Sebastian Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Port Erin gratuluję!!! życzę sukcesów!!! i zdrówka dla psiaka!!!:multi: Quote
hun Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Smutno i przykro :-( :shake: Trzymaj się twardo- Canaveral-staff:candle::candle::candle: Family Buldożer Quote
dzasta Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :shake: To naprawde bardzo przykre ... :-( Trzymaj sie Canaveral - Staff :-( Quote
porterin Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dzięki Giovani :loveu: Patyś jest wychowany jak cholera - w ogóle nie rozumie co do niego mówię :evil_lol:, rozumie tylko Patyk NIE! Jak znajdziemy prosty kawałek terenu w tym kraju to fotograf dopiero pokaże co potrafi, na razie wszyscy troje ćwiczymy ćwiczymy :eviltong: Quote
forgeta Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 tak bardzo mi przykro...:-( a najgorsze to, to że sami tak do końca nic nie wiemy.... popłakałam się. Quote
AMFI Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja bym mu nadgarstki wykręciła na zewnątrz, nie ma tam jakiej śrubki, coby wyregulować???:evil_lol: ale ciałko... no, no miodzio i chyba żadnego białego włoska??? Quote
AMFI Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no nie, niemożliwe :-( strasznie mi przykro :-( trzymajcie się dzielnie co za okropne choróbsko go dopadło??? skąd się to wzięło??? Quote
Canaveral-staff Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 no właśnie skąd to się wzięło ,nie mamy pojęcia ,jest mi bardzo ciężko ,siedzę i łzy płyną po policzkach:shake::shake::shake: Quote
Harpagon Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Okropne tak nagle :shake: współczuję ... :placz: www.harpagon.com.pl Quote
porterin Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 białego nie ma, za to jakieś ryże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ma nadgarstki na tych fotkach to właśnie skutek górki na której stoimy, którą zniwelowałam przekręcając trochę fotkę :eviltong:, a nadgarstka już nie umiałam przekręcić. Muszę zrobić mu fotki na jakieś równinie, jak znajdę taką mogę albo wstawiać fotki idealne raz na pół roku, albo takie bardziej normalne codziennie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Carbonara Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(bardzo bardzo nam przykro . Przyjmijcie od nas najszczersze wyrazy współczucia.........:shake::shake::-(:-(:-(:-(:-( Quote
Janasz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jak odchodzą psy ze stafikowej gromadki to są to nasze najgorsze dni. Takie odejscie przeżyliśmy na własnej skórze i byliśmy tym na długie dni wstrząśnięci, dlatego bardzo współczujemy straty Grubego. Proszę się trzymać. Pozdrawiamy. Laura i Mirek Quote
Alojzyna Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 szczerze współczuję :-( Co ta za straszna choroba? Czy nie ma na nią szczepionki lub lekarstwa? Quote
porterin Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 especially for AMFI :lol: pogoda dzisiaj była w kratkę, ale trochę udało się pobiegać Quote
AMFI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Thank you porterin! Teraz znacznie lepiej, ba doskonale i wzorcowo :multi: Zauważyłam też, że Patyk pięknie wypolerowany, na wysoki połysk :loveu: a można wiedzieć czym go tam na wyspach karmisz??? bo wołowinkę to mają najlepszą w tej części świata.... :razz: nawet przypraw nie używają...;) Quote
porterin Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Patyczak, żywi się Royalem. Jeśli chodzi o wołowinę, to wychodzi mi już bokiem :lol:, ale rzeczywiście jest super, no i dzielę się z Patysiem, co mam zrobić :oops: Ja wolę jak Patyk tak stoi: zdecydowanie lepiej się wtedy czuję :eviltong: Quote
AMFI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No właśnie, royal - wielokrotnie słyszałam opinie, że psy po royalu mają pięknie błyszcząca sierść - i muszę przyznać, że moje oba dwa też mają niezły glanc :p nasz doktor zawsze się pyta czym je tak pastuję :lol: porterin, jak tak stoi też mi się podoba :p natomiast nie przepadam za ustawieniem psiaka ze zwróconymi do wewnątrz nadgarstkami, co przyuważyłam, szczególnie ostatnio, u niektórych brytyjskich psiaków - nie to żeby zaraz u Patysia... aczkolwiek na poprzedniej fotce maiłam takie wrażenie jakby miał lekko wykręcone do środka... Quote
porterin Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja takie ustawienie przyuważyłam u psa z pierwszej lokaty w klasie pośredniej na światówce w Poznaniu :lol: Myśle, że ma na to wpływ płytka klatka. Mam nadzieję, że Patyk tak mieć nie będzie. A na tym zdjęciu Patyczaka prawa łapa jest w rzeczywistości niżej niż lewa - górka i sobie wykręcił, albo mu się ześlizgnęła. Obiecuję poprawę ;) Nie wiem czy to tylko Royal daje takie efekty, wcześniej jadl inną karmę, nie wiem nawet jaką, mam ją nawet, ale Patyk po przeprowadzce przestał ją lubić. Royala je od 11.10. Quote
AMFI Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 porterin napisał(a):Obiecuję poprawę ;) Koniecznie! Co do glancu, na pewno nie sam royal, choć ma w składzie elementy poprawiające kondycję sierści - widać to właśnie po psach, które go jedzą. Ale ogromne znaczenie ma też zapewne rodzaj sierści: przyuważyłam, że staffiory maja różną w dotyku i wyglądzie sierść: błyszcząca lub matową, miękką lub twarda, szorstką, krótką i przylegającą ale też dłuższą "luźniejszą". Najbardziej się błyszczy, z moich obserwacji, ta króciutka, twarda i mocno przylegająca. I na taka wygląda mi patykowa, chociaż w jego wieku jest pewnie jeszcze mięciutka :p Quote
porterin Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A z moich obserwacji wynika, że częściej psy pręgowane mają własnie taką sierść. Zobaczymy co z tej sierści wyrośnie:lol: Ja się cieszę, że mimo wyczuwalnej przeze mnie strasznej wilgotności powietrza, nie ma Patyczak żadnych zmian skórnych. Quote
strumyk Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 wspolczuje, wiem jak ciezko po stracie psa :-(:-( trzymajcie sie jakos, miziajcie inne brzuchole Quote
Recommended Posts