hun Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 GRATULACJE DLA MALINKI-:Cool!: :Rose: Szkoda że to nie trzy pieski,bo by byli TRZEJ MUSZKIETEROWIE Niech się zdrowo chowają. Family Buldożer Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nareszczie w domu wróciliśmy z Klubówki -pogoda ach co tu gadać czekając na pociąg powrotny schłam na dworcu przez 6 godzin a psiaki odsypiały,na wystawie atmosfera gorąca,organizatorzy spisali sie na medal mnustwo pięknych nagród mam nadzieje,że za rok więcej nas będzie na klubówce któta odbędzie się prawdopodobnie w Łodzi,my osobiście przywieźliśmy 3 złote medale i 3 puchary Gruby pierwszy raz jechał w daleką podróż pociągiem ,wszystko go interesowoło,kręcił się niemiłosiernie ale daliśmy radę kilka zdjęć z podróży i poczekalni dworca centralnego [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=s6006023gv6.jpg][IMG]http/ Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 już po wystawie w poczekalni Gruby był bardzo zmęczony i spał tak Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Po ocenach w ringu kilka zdjęć z nagrodami Quote
Canaveral-staff Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 I to juz była ostatnia wystawa Grubego w klasie młodzieży którą zakończył tyt. MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i V-ce ZWYCIĘZCA BIS JUNIOR Jednocześnie zawiadamiamy ,że Gruby ma juz uprawnienia repoduktora- chetne sunie zapraszamy na romantyczne spotkania:iloveyou: Quote
wejherstaff Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Canaveral-staff napisał(a):I to juz była ostatnia wystawa Grubego w klasie młodzieży którą zakończył tyt. MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i V-ce ZWYCIĘZCA BIS JUNIOR Serdeczne gratulacje dla Grubcia :klacz::klacz::Cool!::Cool!: Quote
Sebastian Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [CENTER]Słodkie te wasze podróże koleją, fajnie się to ogląda!!! Gratki dla Grucia i jego panci!!! :multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
agastaffbull Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Najserdeczniejsze gratulacje!!! Super sukcesy! Gratuluję też bezproblemowej podróży pociągiem...Gdybym ja wsiadła do pociągu z moim świrem, to by nas wysadzili jeszcze przed dojechaniem na najbliższą stację...Oczywiście z powodu zachowania psa, nie właścicielki...:diabloti: Już widzę, jak by się YUKO "zaćwierkał"i "zapłakał"... Quote
Canaveral-staff Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 agastaffbull napisał(a):Najserdeczniejsze gratulacje!!! Super sukcesy! Gratuluję też bezproblemowej podróży pociągiem...Gdybym ja wsiadła do pociągu z moim świrem, to by nas wysadzili jeszcze przed dojechaniem na najbliższą stację...Oczywiście z powodu zachowania psa, nie właścicielki...:diabloti: Już widzę, jak by się YUKO "zaćwierkał"i "zapłakał"... bardzo dziekuje ,zajżałam na Waszą stronke Yuko świetny :multi:chłopak szkoda ,że nielubi wystaw:shake: Quote
agastaffbull Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dziekuję za odwiedziny, bardzo mi miło! Ja też bardzo ubolewam, że Yuko nienawidzi wystaw i że musiałam z tego powodu z nich zrezygnować, bo mógł osiągnąć naprawdę wiele...No ale jego dobre samopoczucie to dla mnie priorytet. Stronka od momentu powstania, a więc od 3 lat nie była aktualizowana (jestem kompletnym komputerowym beztalenciem, a z kolegą, który ją zrobił urwał się kontakt), więc dodam, że Yuko był wystawiany tylko 3 razy (aż wstyd się przyznać, bo reszta bullomaniaków każdy weekend spędza na wystawach-ależ Wam zazdroszczę!:lol:) i zdobył 2 x złoto i CWC, 2 x NPwR, 1 x BOB i 1 x srebro... Pozdrawiam Panią cieplutko, proszę wygłaskać ode mnie całą gromadkę, a w szczególności te maleńkie słodziaki i mojego faworyta-Agenta! Miłego dnia! Quote
Sebastian Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [SIZE="4"]Malyna jakie wdzięki:loveu: Quote
agastaffbull Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Przepiękny! Wspaniała rzeźba głowy, mocna zwarta budowa, gruba kość...To lubię! Gratuluję psiaka! Quote
Canaveral-staff Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ach ta kość :-omnie też się podoba, teraz pracujemy nad mięśniem :lol:w końcu wchodzimy w dorosły ;)wiek i bez mięśni cięzko nam będzie wygrać :shake:z tymi pieknymi championami:Dog_run: Quote
agastaffbull Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A ja myślę, że z łatwością będzie wygrywał nawet ze starszymi psami! bo on juz w tak młodym wieku jest pięknie ukształtowany i związany, że niejeden starszy pies by mu pozazdrościł! Do tego ta boska głowa...Marzenie! Spacery, rzucanie patyków pod górę-i już będzie gladiator pełną gębą! Ja na pewno będę Wam wiernie kibicować! Quote
Sebastian Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Canaveral-staff napisał(a):Ach ta kość :-omnie też się podoba, teraz pracujemy nad mięśniem :lol:w końcu wchodzimy w dorosły ;)wiek i bez mięśni cięzko nam będzie wygrać :shake:z tymi pieknymi championami:Dog_run: Oj będzie wygrywać i "tymi i z tamtymi", każdy ma swój czas... Piątka dla Agenta! Quote
Canaveral-staff Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 DZięki Wam wszystkim ,fajnie ,że się Gruby-Agencior podoba :multi::multi: Quote
Canaveral-staff Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Niesamowite jak to oglądłam to mi ciarki przeszły:evil_lol: Quote
Asztir Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga ma racje! Głowa jest potężna i śliczna! a do tego te malutkie uszka :loveu: Quote
agastaffbull Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Nie, no nie mogę! On jest booooski!!!!!!! Głowa jest REWELACYJNA, wspaniała, przecudownie rzeźbiona! Zresztą cała reszta tego wspaniałego psiska jest fantastyczna! Chętnie wyklepałabym go własnoręcznie po zadku:) Quote
Canaveral-staff Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 agastaffbull napisał(a):Nie, no nie mogę! On jest booooski!!!!!!! Głowa jest REWELACYJNA, wspaniała, przecudownie rzeźbiona! Zresztą cała reszta tego wspaniałego psiska jest fantastyczna! Chętnie wyklepałabym go własnoręcznie po zadku:) Z czego byłby niesamowicie zadowolony:multi::multi: Quote
Recommended Posts