Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GRATULACJE DLA MALINKI-:Cool!: :Rose:
Szkoda że to nie trzy pieski,bo by byli TRZEJ MUSZKIETEROWIE
Niech się zdrowo chowają.

Family Buldożer

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszczie w domu wróciliśmy z Klubówki -pogoda ach co tu gadać czekając na pociąg powrotny schłam na dworcu przez 6 godzin
a psiaki odsypiały,na wystawie atmosfera gorąca,organizatorzy spisali sie na medal mnustwo pięknych nagród mam nadzieje,że za rok więcej nas będzie na klubówce któta odbędzie się prawdopodobnie w Łodzi,my osobiście przywieźliśmy 3 złote medale i 3 puchary
Gruby pierwszy raz jechał w daleką podróż pociągiem ,wszystko go interesowoło,kręcił się niemiłosiernie ale daliśmy radę
kilka zdjęć z podróży i poczekalni dworca centralnego

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=s6006023gv6.jpg][IMG]http/

Posted

I to juz była ostatnia wystawa Grubego w klasie młodzieży którą zakończył tyt.
MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i V-ce ZWYCIĘZCA BIS JUNIOR

Jednocześnie zawiadamiamy ,że Gruby ma juz uprawnienia repoduktora- chetne sunie zapraszamy na romantyczne spotkania:iloveyou:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
I to juz była ostatnia wystawa Grubego w klasie młodzieży którą zakończył tyt.
MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA KLUBU i V-ce ZWYCIĘZCA BIS JUNIOR

Serdeczne gratulacje dla Grubcia :klacz::klacz::Cool!::Cool!:

Posted

Najserdeczniejsze gratulacje!!! Super sukcesy! Gratuluję też bezproblemowej podróży pociągiem...Gdybym ja wsiadła do pociągu z moim świrem, to by nas wysadzili jeszcze przed dojechaniem na najbliższą stację...Oczywiście z powodu zachowania psa, nie właścicielki...:diabloti: Już widzę, jak by się YUKO "zaćwierkał"i "zapłakał"...

Posted

agastaffbull napisał(a):
Najserdeczniejsze gratulacje!!! Super sukcesy! Gratuluję też bezproblemowej podróży pociągiem...Gdybym ja wsiadła do pociągu z moim świrem, to by nas wysadzili jeszcze przed dojechaniem na najbliższą stację...Oczywiście z powodu zachowania psa, nie właścicielki...:diabloti: Już widzę, jak by się YUKO "zaćwierkał"i "zapłakał"...

bardzo dziekuje ,zajżałam na Waszą stronke Yuko świetny :multi:chłopak szkoda ,że nielubi wystaw:shake:

Posted

Dziekuję za odwiedziny, bardzo mi miło! Ja też bardzo ubolewam, że Yuko nienawidzi wystaw i że musiałam z tego powodu z nich zrezygnować, bo mógł osiągnąć naprawdę wiele...No ale jego dobre samopoczucie to dla mnie priorytet. Stronka od momentu powstania, a więc od 3 lat nie była aktualizowana (jestem kompletnym komputerowym beztalenciem, a z kolegą, który ją zrobił urwał się kontakt), więc dodam, że Yuko był wystawiany tylko 3 razy (aż wstyd się przyznać, bo reszta bullomaniaków każdy weekend spędza na wystawach-ależ Wam zazdroszczę!:lol:) i zdobył 2 x złoto i CWC, 2 x NPwR, 1 x BOB i 1 x srebro...
Pozdrawiam Panią cieplutko, proszę wygłaskać ode mnie całą gromadkę, a w szczególności te maleńkie słodziaki i mojego faworyta-Agenta! Miłego dnia!

• 2 weeks later...
Posted

A ja myślę, że z łatwością będzie wygrywał nawet ze starszymi psami! bo on juz w tak młodym wieku jest pięknie ukształtowany i związany, że niejeden starszy pies by mu pozazdrościł! Do tego ta boska głowa...Marzenie! Spacery, rzucanie patyków pod górę-i już będzie gladiator pełną gębą! Ja na pewno będę Wam wiernie kibicować!

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Ach ta kość :-omnie też się podoba, teraz pracujemy nad mięśniem :lol:w końcu wchodzimy w dorosły ;)wiek i bez mięśni cięzko nam będzie wygrać :shake:z tymi pieknymi championami:Dog_run:

Oj będzie wygrywać i "tymi i z tamtymi", każdy ma swój czas...
Piątka dla Agenta!

• 3 weeks later...
Posted

Nie, no nie mogę! On jest booooski!!!!!!! Głowa jest REWELACYJNA, wspaniała, przecudownie rzeźbiona! Zresztą cała reszta tego wspaniałego psiska jest fantastyczna! Chętnie wyklepałabym go własnoręcznie po zadku:)

Posted

agastaffbull napisał(a):
Nie, no nie mogę! On jest booooski!!!!!!! Głowa jest REWELACYJNA, wspaniała, przecudownie rzeźbiona! Zresztą cała reszta tego wspaniałego psiska jest fantastyczna! Chętnie wyklepałabym go własnoręcznie po zadku:)

Z czego byłby niesamowicie zadowolony:multi::multi: