klaudia&Manta Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 On jest przeuroczy:razz::loveu: A ten kolor to porostu cudo :loveu: Więcej fotek prosimy:) Quote
staff-ka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witamy ... Zapewne większość już poznała Patryśka ,ale mimo tego przedstawimy się i tutaj :razz: ?! Rodem ze Szwecji.. zamieszkiwał Rosję.. ,a obecnie jest w JASKOWICACH polskich ma sie rozumieć.. , u Matki Staff-Ki , też Polki ma się rozumieć.. i jak narazie to będzie taki "Polaczek" .. - jak przybyłem do PL , byłem taki sobie rudy, teraz "kipię" czerwienią ... :multi: - .. mężnieję .. i WYRAZ .. robi mi się bardzo podobny do DZIADKOWEGO.. (poniżej) - CUMHIL LITTLE MISCHIEF - Champion Irish, English, Australian Grand Pozdrawiamy ciepło .. i tak "kolorowo" .. :cool3::cool3: Quote
coco Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Piękny zwierz z równie pięknym pochodzeniem :-) ! Niech się zdrowo chowa i dużo wygrywa ! Quote
ola i zoe Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zoé i hadès po wystawie w luxembourgu, dzieki dla zdjecia nelly! http://imageshack-france.com/out.php/i47081_luxzoetop1.jpg Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5. Pkt 10 regulaminu. Quote
Carbonara Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dzeki Olga za wpsaniałe zdjecia/ Hades jest... niemozliwy. Jeszcze cały czas sie zmienia .carbo jest cały dumny hahahahaha. Zoe widze we wspaniałej formie. Gratuluje wspaniałych wyników mamy i syna w Luksemburgu. Zoe I lok w otwartej a Hades na 14 psów stanął na IV lokacie. Wielkie brava :):multi: Quote
agastaffbull Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 O rany!!! Dobrze, że siedziałam, bo mało nie padłam z wrażenia!!! Kasiu, super pies, wspaniała budowa, cudowna głowa a kolor wprost przepyszny!!! Gratulacje!!! A propos-czy on jest Twój na zawsze, czy wypożyczony na gościnne występy? Quote
anastar1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Rzeczywiscie piekny pies się z niego robi pod Twoja opieką:lol: Pozdrawiam;) Quote
Bullila.nl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Slicznie umiesniony z super wyrazem mordeczki,Gratulacje!!! Quote
Canaveral-staff Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Malinka już po wystawie :laola: rezerw.VDH :eviltong: rezerw.CAC :eviltong: rezerw.CACIB :thumbs::thumbs::thumbs: oprócz Malinki były jeszcze 2 polSkie staffiki: -Janastaff Berserker Beauty:smile:-młodziutka czarna suńka przepięknie prezentowana-BRAWA DLA WYSTAWCY:klacz::klacz::klacz: -oraz niezawodny Dark Side TWM-który uratował honor Polskiej ekipy i wywiózł ZWYCIĘSTWO RASY :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool !::ylsuper::ylsuper: -Gratuluję Natalia cieszę się ,że puchar został w WASZYCH RĘKACH :terazpol: ZDJĘCIA WKRÓTCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomniałam o jeszcze jednej polskiej suni ale w obcych rękach -Eris SWnŻ -w silnej stawce lok. I/V Quote
klaudia&Manta Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gratulacje, dla wszystkich "naszych" staffiorów :loveu::razz: Quote
coco Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No brawooooooo !!! Wielkie gratulacje dla całej ekipy !!! Quote
Patka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 jak zawsze rewelacyjnie sie sprawiłyście dziewczyny :loveu: Quote
Sebastian Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a z jakiej to wystawy wyniki??? Proszę o pełną staweczkę? [SIZE="5"]Graty oczywiście!!!:multi::multi::multi: Quote
Eventing Star Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Serdeczne gratulacje!!! :multi::multi::multi: Quote
Alojzyna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wielkie gratulacje dla polskiej ekipy! :cool2::laola::terazpol: Ja cieszę się podwójnie, bo o zwycięstwie Eris nie wiedziałam. :multi: Quote
blaira Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Canaveral-staff napisał(a):Malinka już po wystawie :laola: rezerw.VDH :eviltong: rezerw.CAC :eviltong: rezerw.CACIB :thumbs::thumbs::thumbs: oprócz Malinki były jeszcze 2 polSkie staffiki: -Janastaff Berserker Beauty:smile:-młodziutka czarna suńka przepięknie prezentowana-BRAWA DLA WYSTAWCY:klacz::klacz::klacz: -oraz niezawodny Dark Side TWM-który uratował honor Polskiej ekipy i wywiózł ZWYCIĘSTWO RASY :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool !::ylsuper::ylsuper: -Gratuluję Natalia cieszę się ,że puchar został w WASZYCH RĘKACH :terazpol: ZDJĘCIA WKRÓTCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomniałam o jeszcze jednej polskiej suni ale w obcych rękach -Eris SWnŻ -w silnej stawce lok. I/V Dziękujemy za GRATULACJĘ i PAMIĘĆ o nas. :razz: My również gratulujemy! Dodam jeszczę, że Cest zgarnął piękny pucharek za 2 BoG:cool3: ale pucharek za BoB ładniejszy:evil_lol: Jednak najważniejszym osiągnięciem tego wyjazdu było ukończenie Championatu Niemiec(VDH). A suczka Janastaff BERSERKER BEAUTY rozpoczeła wczoraj w Berlinie Championat Niemiec (VDH) GRATULACJE dla tego duetu ;) pozdr. Quote
Canaveral-staff Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Sebastian Książk']a z jakiej to wystawy wyniki??? Proszę o pełną staweczkę? Graty oczywiście!!!:multi::multi::multi: wystawa była w Berlinie Quote
porterin Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kropka chyba zapomniała, że tutaj Patyk tez ma temat to chyba specjalnie dla Patki :roll: zbliżenie :evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zarąbiste te psiaki--gratulacje:multi::multi::multi: Quote
klaudia&Manta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nie no porostu super - miażdży kota zadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo dla chłopaczka ! :razz: Quote
Recommended Posts