porterin Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Licytacji nie wygrałeś:evil_lol: powinienes był to wstawić w temacie swoich psów w ramch reklamy :eviltong:, gdybym była w Bytowie, zdjęcia byłyby pewnie stamtąd :lol: God Save The Queen i nie ma o czym mówić Nie moja wina, że piekne "widoki" mam w Anglii, a nie w Polsce :eviltong: Quote
Sebastian Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Licytacji nie wygrałeś:evil_lol: Trudno wygrać licytację w której nie wziąłem udziału.:evil_lol: powinienes był to wstawić w temacie swoich psów w ramch reklamy :eviltong:, Im reklama nie potrzebna:evil_lol: gdybym była w Bytowie, zdjęcia byłyby pewnie stamtąd :lol: Może będziesz kiedyś miała okazję.Zapraszam, będzie skala porównawcza. God Save The Queen i nie ma o czym mówić Nie moja wina, że piekne "widoki" mam w Anglii, a nie w Polsce :eviltong: I oby takich opinii i takich punktów widzenia było jak najwięcej, bo u mnie tak miło... i cicho...:loveu: Cóż ja jestem nieco monotematyczny-dobre bo Polskie:lol: Quote
porterin Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Sebastian Książk napisał(a): I oby takich opinii i takiego punktu widzenia było jak najwięcej, bo u mnie tak miło... i cicho...:loveu: Cóż ja jestem nieco monotematyczny-dobre bo Polskie:lol: Uwierz mi, że mimo tego iż w moim domu od zawsze panował kult anglosaski, :loveu: jeszcze pare miesięcy temu nie przyszłoby mi do glowy wyjeżdżać, ale jak sam wiesz, tym, ze miło i cicho dzieci się nie nakarmi, a dopiero jak człowiek wyjedzie, to sobie zadaje pytanie dlaczego we własnej ojczyznie nie ma takich możliwości jakie ma jako obcokrajowiec, w obcym kraju i dlaczego tutaj łatwiej się żyje, więc sorry, ale dobre to mamy jedzenie :lol: Życie mam jedno, nie mam zamiaru go marnować dla idei. Sorry za offa, jutro mam offa, będą zdjęcia Patyka:evil_lol: a reklama, to chodzilomi o reklame Bytowa :lol: Quote
Sebastian Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Uwierz mi, że mimo tego iż w moim domu od zawsze panował kult anglosaski, :loveu: Wierzę, po tym co czytam, wierzę. jeszcze pare miesięcy temu nie przyszłoby mi do glowy wyjeżdżać, ale jak sam wiesz, tym, ze miło i cicho dzieci się nie nakarmi Nie mam jeszcze dzieci, a ty? W ten sposób metaforycznie brniemy w nieco za głębokie sfery dyskusjii jak na forumową pogawędkę. Zaczęło się niewinnie, kiedy napisałem że też mam koło domu tak ładnie, troszkę zeszliśmy z tematu. a dopiero jak człowiek wyjedzie, to sobie zadaje pytanie dlaczego we własnej ojczyznie nie ma takich możliwości jakie ma jako obcokrajowiec, w obcym kraju i dlaczego tutaj łatwiej się żyje, więc sorry Wiem...mieszkałem... ale dobre to mamy jedzenie Oj, taaakkk. :lol: Życie mam jedno, nie mam zamiaru go marnować dla idei. Wspaniale, cel uświęca środki. a reklama, to chodzilomi o reklame Bytowa :lol: Tak myślałem.:lol: Quote
porterin Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No to zaczniemy od tych dzieci - oczywiście, że nie mam :lol: środek pominę, bo się zgadzam, a na końcu cel uświęca środki W moim akurat wypadku celem nie było zdobycie kasy, bo kto mnie zna, to wie, że mam to gdzieś, ale coś w rodzaju tych dzieci, których nie mam. Zdaje sobie sprawę, że istnieje stereotyp, że człowiek, a kobieta to w szczególności może się realizować tylko w jeden sposób, ewentualnie pozostaje stan duchowny, a to przepraszam jes g.... prawda i ja właśnie tutaj pierwszy raz w życiu (nie liczę satysfakcji plynącej z psów i hodowli) zaczęłam się realizować, mało tego jestem doceniana i czuję się jakby mnie jakiś minister edukacji pięćdziesiąt razy naraz mianował. Jestem przyzwyczajona do bycia outsiderem i nawet tu ludziom opada szczęka jak im mówię, że nie przyjechałam tu dla kasy, nie rozumieją o co chodzi. (Do bycia niezrozumianą też się już przyzwyczaiłam) Więc sorry, ja się czuję jakbym znalazła swoje miejsce na Ziemi Pazdrawlaju:lol: Quote
Sebastian Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Więc sorry, ja się czuję jakbym znalazła swoje miejsce na Ziemi Pazdrawlaju:lol: Ja również swoje miejsce na ziemi mam, i na tym proponuję zakończyć ten wątek, wrócić do tematu Patyka i waszych wspólnych spacerów. Pozdrawiam. Quote
porterin Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hehehe, jak to ktoś kiedyś powiedział, prawdziwy mężczyzna wie kiedy skończyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( a może to było jak skończyć :eviltong:) Quote
Sebastian Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 porterin napisał(a):hehehe, jak to ktoś kiedyś powiedział, prawdziwy mężczyzna wie kiedy skończyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( a może to było jak skończyć :eviltong:) Mimo że na codzień pracuję z kobietami to nie pamiętam kiedy zostałem obdarzony takim wspaniałym komplementem.Buźka.;) Quote
ola i zoe Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dziekuje bardzo! a teraz maly silver cross charlie lucky w tym samym wieku... http://img296.imageshack.us/img296/301/tyron66m2lt5.jpg http://img201.imageshack.us/img201/1710/tyron6m3gj7.jpg 2 braty! http://img137.imageshack.us/img137/2073/hadestyron66msi3.jpg Maksymalna ilość zdjęć w poście to 5. Pkt 10 regulaminu: http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=40 Quote
Carbonara Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 oooo jakie fajne foteczki :) Ola dzieki wielkie . Chłopcy strasznie się zmienili :) i takie kochane mordeczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Canaveral-staff Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bardzo ładne chłopaki:multi::multi::multi: Quote
klaudia&Manta Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ślicznosci nie ma co :loveu:A to ile on ma na tej foci ?? Quote
Canaveral-staff Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A my dzisiaj w domu mamy wielką uroczystość MALINKA kończy 3 lata tort zjedzony ( tradycyjny z bitej śmietany) szampan wypity mordeczka wycałowana dziewczyna szczęśliwa leży na pleckach i wymusza pieszczoty Quote
Eventing Star Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam! :new-bday: Quote
klaudia&Manta Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Może nie co spoznion e - ale wszyhstkiego naj i buziole w nochala ;-):razz: Quote
ola i zoe Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Ślicznosci nie ma co :loveu:A to ile on ma na tej foci ?? http://img296.imageshack.us/img296/2516/tyron66m1rn9.jpg 6 i pol mieszaca; dziekuje bardzo dla nich za komplementy! Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Pkt 10 regulaminu: http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=40 Quote
ola i zoe Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 znowu hades (cavalier errant) 7 mieszecy dla tatusia! lol! Quote
ola i zoe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 no dobra, dam wam spokuj z djeciami mojich malych, chyba tylko mi sie podobaja :lol:, albo jusz za duzo malych carbowcow w polsce :lol: Quote
AMFI Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ola i zoe napisał(a):no dobra, dam wam spokuj z djeciami mojich malych, chyba tylko mi sie podobaja :lol:, albo jusz za duzo malych carbowcow w polsce :lol: Nie bądź Olu taka skromna, Hades jest na prawdę pięknym psem! Bardzo podobny do Carbo, ale ma też sporo z mamusi - i to tych najlepszych cech :-) :loveu: Quote
Carbonara Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ola i zoe napisał(a):no dobra, dam wam spokuj z djeciami mojich malych, chyba tylko mi sie podobaja :lol:, albo jusz za duzo malych carbowcow w polsce :lol: wklejaj wklejaj :)) my bardzo chętnie poogladamy małe klony :) w sumie juz nie takie małe. Hades to piekny pies:loveu: tata Carbus serdecznie dziekuje :):cool3:;) Quote
Asztir Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mnie się Hades od samego początku podobał! ja go sobie podglądam jak tylko są zdjęcia :cool3: a jak tam charakterek? jak tatuś? :) Quote
Carbonara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale sie zmienił Chłopak:) super wygląda, taki elegancki i te oszka :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts