Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Licytacji nie wygrałeś:evil_lol: powinienes był to wstawić w temacie swoich psów w ramch reklamy :eviltong:, gdybym była w Bytowie, zdjęcia byłyby pewnie stamtąd :lol:

God Save The Queen i nie ma o czym mówić
Nie moja wina, że piekne "widoki" mam w Anglii, a nie w Polsce :eviltong:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Licytacji nie wygrałeś:evil_lol:

Trudno wygrać licytację w której nie wziąłem udziału.:evil_lol:
powinienes był to wstawić w temacie swoich psów w ramch reklamy :eviltong:,

Im reklama nie potrzebna:evil_lol:
gdybym była w Bytowie, zdjęcia byłyby pewnie stamtąd :lol:

Może będziesz kiedyś miała okazję.Zapraszam, będzie skala porównawcza.
God Save The Queen i nie ma o czym mówić
Nie moja wina, że piekne "widoki" mam w Anglii, a nie w Polsce :eviltong:

I oby takich opinii i takich punktów widzenia było jak najwięcej, bo u mnie tak miło... i cicho...:loveu:
Cóż ja jestem nieco monotematyczny-dobre bo Polskie:lol:

Posted

Sebastian Książk napisał(a):

I oby takich opinii i takiego punktu widzenia było jak najwięcej, bo u mnie tak miło... i cicho...:loveu:
Cóż ja jestem nieco monotematyczny-dobre bo Polskie:lol:

Uwierz mi, że mimo tego iż w moim domu od zawsze panował kult anglosaski, :loveu: jeszcze pare miesięcy temu nie przyszłoby mi do glowy wyjeżdżać, ale jak sam wiesz, tym, ze miło i cicho dzieci się nie nakarmi, a dopiero jak człowiek wyjedzie, to sobie zadaje pytanie dlaczego we własnej ojczyznie nie ma takich możliwości jakie ma jako obcokrajowiec, w obcym kraju i dlaczego tutaj łatwiej się żyje, więc sorry, ale dobre to mamy jedzenie :lol: Życie mam jedno, nie mam zamiaru go marnować dla idei.

Sorry za offa, jutro mam offa, będą zdjęcia Patyka:evil_lol:

a reklama, to chodzilomi o reklame Bytowa :lol:

Posted

Uwierz mi, że mimo tego iż w moim domu od zawsze panował kult anglosaski, :loveu:

Wierzę, po tym co czytam, wierzę.
jeszcze pare miesięcy temu nie przyszłoby mi do glowy wyjeżdżać, ale jak sam wiesz, tym, ze miło i cicho dzieci się nie nakarmi

Nie mam jeszcze dzieci, a ty?
W ten sposób metaforycznie brniemy w nieco za głębokie sfery dyskusjii jak na forumową pogawędkę. Zaczęło się niewinnie, kiedy napisałem że też mam koło domu tak ładnie, troszkę zeszliśmy z tematu.
a dopiero jak człowiek wyjedzie, to sobie zadaje pytanie dlaczego we własnej ojczyznie nie ma takich możliwości jakie ma jako obcokrajowiec, w obcym kraju i dlaczego tutaj łatwiej się żyje, więc sorry

Wiem...mieszkałem...
ale dobre to mamy jedzenie

Oj, taaakkk.
:lol: Życie mam jedno, nie mam zamiaru go marnować dla idei.

Wspaniale, cel uświęca środki.
a reklama, to chodzilomi o reklame Bytowa :lol:

Tak myślałem.:lol:

Posted

No to zaczniemy od tych dzieci - oczywiście, że nie mam :lol:

środek pominę, bo się zgadzam, a na końcu cel uświęca środki

W moim akurat wypadku celem nie było zdobycie kasy, bo kto mnie zna, to wie, że mam to gdzieś, ale coś w rodzaju tych dzieci, których nie mam. Zdaje sobie sprawę, że istnieje stereotyp, że człowiek, a kobieta to w szczególności może się realizować tylko w jeden sposób, ewentualnie pozostaje stan duchowny, a to przepraszam jes g.... prawda i ja właśnie tutaj pierwszy raz w życiu (nie liczę satysfakcji plynącej z psów i hodowli) zaczęłam się realizować, mało tego jestem doceniana i czuję się jakby mnie jakiś minister edukacji pięćdziesiąt razy naraz mianował. Jestem przyzwyczajona do bycia outsiderem i nawet tu ludziom opada szczęka jak im mówię, że nie przyjechałam tu dla kasy, nie rozumieją o co chodzi. (Do bycia niezrozumianą też się już przyzwyczaiłam)

Więc sorry, ja się czuję jakbym znalazła swoje miejsce na Ziemi

Pazdrawlaju:lol:

Posted

Więc sorry, ja się czuję jakbym znalazła swoje miejsce na Ziemi

Pazdrawlaju:lol:

Ja również swoje miejsce na ziemi mam, i na tym proponuję zakończyć ten wątek, wrócić do tematu Patyka i waszych wspólnych spacerów.
Pozdrawiam.

Posted

porterin napisał(a):
hehehe, jak to ktoś kiedyś powiedział, prawdziwy mężczyzna wie kiedy skończyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ( a może to było jak skończyć :eviltong:)

Mimo że na codzień pracuję z kobietami to nie pamiętam kiedy zostałem obdarzony takim wspaniałym komplementem.Buźka.;)

• 2 weeks later...
Posted

ola i zoe napisał(a):
no dobra, dam wam spokuj z djeciami mojich malych, chyba tylko mi sie podobaja :lol:, albo jusz za duzo malych carbowcow w polsce :lol:

Nie bądź Olu taka skromna, Hades jest na prawdę pięknym psem! Bardzo podobny do Carbo, ale ma też sporo z mamusi - i to tych najlepszych cech :-) :loveu:

Posted

ola i zoe napisał(a):
no dobra, dam wam spokuj z djeciami mojich malych, chyba tylko mi sie podobaja :lol:, albo jusz za duzo malych carbowcow w polsce :lol:

wklejaj wklejaj :)) my bardzo chętnie poogladamy małe klony :) w sumie juz nie takie małe. Hades to piekny pies:loveu:
tata Carbus serdecznie dziekuje :):cool3:;)

• 3 weeks later...