Canaveral-staff Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jak miło zobaczyć znajomą buzię,:multi::multi: Canaverale pozdrawiają;) Quote
Carbonara Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Śliczne te fotki:))) az mnie coś ścicneło w gardle:) hihihihi jakas taka melancholija :):evil_lol:;) Quote
Lambi Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Super fotki, oj miło, miło się jakoś zrobiło:lol::lol:. Patyczak pięknie wyrasta:loveu::loveu::loveu: Gorące pozdrowienia ślemy z Korią:loveu::loveu: Quote
ola i zoe Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dziekuje wszyskim dla malej!!! jeszcze kilka zdjec, ma teraz 4 miesiace. http://images3.hiboox.com/images/5007/knvraye3.jpg maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
ola i zoe Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 male zoe (mc performance arizona sunrise) i carbo (wasz polski knight errant port erin) silver cross chrome heart (maya) silver cross cavalier errant (hades) silver cross chopper silver cross charlie lucky (tyron) Quote
strumyk Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Fajnie chlopaczek rosnie :) I kiedys mowilam, ze jak zobacze to napisze - schudlas chyba mocno co? :eviltong: Quote
Asztir Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :loveu::loveu::loveu: Wszystkie są przepiękne, ale Hades jest niesamowity! To spojrzenie :cool3: śliczne psiaki :loveu: Quote
Asztir Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :loveu::loveu::loveu: ona jest przepiękna!!! taka śnieżynka :D na śńiegu to by jej widać nie było :evil_lol: pięknota :loveu: Quote
Carbonara Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ale ten czas leci nieubłaganie :) dopiero co były takie malutkie a teraz juz normalnie nastolatki :):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
porterin Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 o jacie, ale miło :lol: Jutro musze patyka do krzaka ostrokrzewu przyczepić i zrobić mu fotkę, będzie robić za pocztówkę świąteczną, a co tu sie będzie wyprawiało w te Święta - kuchnia angielsko - polsko - kenijsko -filipińska. Gdybym się żywiła jak inni, to schudłabym jeszcze więcej, ale ja bez mięska nie mogę :evil_lol: U mnie za chudnięcie odpowiada móżg, jak jestem happy, to chudnę :eviltong: Quote
porterin Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jako, że sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotką, napiszę, że przypominają mi moje psy ;), u znowu będę buczeć :-( Quote
Canaveral-staff Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 śliczności:multi::multi::loveu::loveu: Quote
AMFI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Maya jest przeurocza, a Chopper - super przystojniak - ta główka :multi: zresztą wszystkie cudne, możesz Olu być z nich dumna ! Quote
AMFI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Olu, ona jest przesłodka - wyglada jak z lukru! i jaka modelka, te minki :lol: Quote
Canaveral-staff Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dzień bez kretów dniem straconym:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i troszkę dziadka Pitka Quote
Canaveral-staff Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jaka słodziutka mordeczka ,oczka jak węgielki,wygląda jak pluszak:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bye: cała bielusieńka i już chyba tak zostanie bo nie widzę do tej poty ini jednej kropeczki na skórze Quote
strumyk Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 porterin napisał(a): Gdybym się żywiła jak inni, to schudłabym jeszcze więcej, ale ja bez mięska nie mogę :evil_lol: za szybko nie mozna :) a poza tym musisz teraz wiecej swoich zdjec wrzucac, bo wyobraz sobie taka sytuacje Jakas tam wystawa w Polsce. Stoja jakies dwie ciotki-klotki: - Ty, a kto to jest ta ruda chuda szkapa z tym pregutem? - Nie mam pojecia, chyba jakas nowa. Ale czekaj, sprawdze w katalogu. ... - Lo matko, to Dorota Rudnicka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
porterin Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 heheheh, chudą szkapą to ja na pewno nie chce być, błee :evil_lol: Fenomenalne jest natomiast, jak moje, proste, wydawałoby się imię, jest przerabiane przez wszystkich po kolei tutaj - Derota, Dirota, Doreta, a na dokładkę mylą mnie z planem pracy, któy nazywa się the rota. Where is Dorota? I don`t know, I last saw it on the kitchen table :lol::lol::lol: Quote
strumyk Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 porterin napisał(a):Where is Dorota? I don`t know, I last saw it on the kitchen table:lol::lol::lol: hehe, dobrze ze nie dodaja jeszcze - lezaca na kuchennym stole :evil_lol: Quote
porterin Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jako, że pogoda nie dopisuje (leje), wino w prezencie od firmy się kończy (:placz:), nie mam innego wyjscia jak przemówić ludzkim głosem (:lol:) i życzyć wszyskim od siebie i Patyczaka spokojnych, szczęsliwych Świąt Bożego Narodzenia, zdrowia (nie do kupienia), spełnienia wszystkich marzeń, a sobie samej szybkiego family reunion, bo mnie zdeczka skręcać zaczyna bez moich psów:roll:, ale w Święta pracuję, a pracę swoją uwielbiam, więc żadna kara;), that`sthe way it is :lol: Jak już gdzieś przed chwilą napisałam - niech psy nas łączą, a nie dzielą Quote
Canaveral-staff Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 na wyspach leje a w Polsce nad morzem taki mróz,że aż w dupsko szczypie ;);) sama przyjemność jak przyszłam rano ze spaceru to psy przepychały się przy piecu Dziekujemy za życzenia,życzę szybkiego powrotu do domu:x-mas::x-mas::x-mas::tree1: Quote
Recommended Posts