klaudia&Manta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 bo ma 15 cali (czyli jakieś 38 cm) no to mi się wydaje że jak na samca to wsam raz:razz: Patyczak jest cudownyyyy:loveu: , ii tak fajnie zbudowany - dosć potężny jak na 6 miesiecy:cool3: Quote
klaudia&Manta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mi najbardziej podobają się focie z Agility :razz: :razz: :razz: Taki skoczny facecik z niego :cool3: My z Macia tez zaczynamy trenować Agility , no ale ... właśnie dopiero ZACZYNAMY :eviltong: A cescik jest poprostu cudowny - nie dość że taki piękny , urokliwy - to jeszcze taki zdolny:loveu: Tylko pozadzrościć można :cool3::cool3: GRATULACJE :multi: Quote
strumyk Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 klaudia&Manta napisał(a): Tylko pozadzrościć można :cool3::cool3: GRATULACJE :multi: Ja zazdroszcze. I to bardzo :) Quote
klaudia&Manta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No ja wlasnie tez :cool3::cool3::cool3: jak dla mnie Ceścik jest niemal ze ideałem :cool3::loveu: Quote
lukann Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 mam nadzięję że córka się wrodzi w mamusię :):) buziaki od córci - Vivy Quote
porterin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 W sam raz jeśli założymy, że już nie urośnie ;) Patyczakowa sesja łóżkowa Quote
Sebastian Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Port Erin, niech rośnie!!! ale nie w górę;););) [SIZE="1"]Pozdrawiam. Quote
porterin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jak wiadomo lubię sobie wymyślać teorie, jedna z nich jest taka, że są ludzie, których psy zawsze będą mieć problem na przykład ze wzrostem, są inni, którzy zawsze będą mieć problem na przykład z uszami, czy z czymkolwiek innym, więc nie wydaje mi się, żeby Patyczak na 15 calach się zatrzymał :lol: Quote
porterin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 jeszcze jedno, na którym Patyk jest do siebie niepodobny :crazyeye: Quote
Sebastian Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 porterin napisał(a):Jak wiadomo lubię sobie wymyślać teorie, jedna z nich jest taka, że są ludzie, których psy zawsze będą mieć problem na przykład ze wzrostem, są inni, którzy zawsze będą mieć problem na przykład z uszami, czy z czymkolwiek innym, więc nie wydaje mi się, żeby Patyczak na 15 calach się zatrzymał :lol: ...nic nie zrozumiałem:lol: jeszcze ze dwa cm i byłoby akurat, i reszta już wszerz. Fajny chłopak i ten kolorek:loveu: Quote
Łukasz Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Jak wiadomo lubię sobie wymyślać teorie, jedna z nich jest taka, że są ludzie, których psy zawsze będą mieć problem na przykład ze wzrostem, są inni, którzy zawsze będą mieć problem na przykład z uszami, czy z czymkolwiek innym, więc nie wydaje mi się, żeby Patyczak na 15 calach się zatrzymał :lol: Przesadzasz Port Erin z tym wzrostem - lepszy problem ze wzrostem czy uszami od sytuacji gdy w rodowodzie jako ojciec występuje jeden pies... a w rzeczywistości całkiem inny...:lol: Quote
porterin Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Łukasz napisał(a):Przesadzasz Port Erin z tym wzrostem - lepszy problem ze wzrostem czy uszami od sytuacji gdy w rodowodzie jako ojciec występuje jeden pies... a w rzeczywistości całkiem inny...:lol: Zgadzam się, to zdecydowanie większy problem, chociaż najgorzej jak ktoś ma problem ze sobą i czyta między wierszami...... Ja też mam nadzieję Sebastianie, że to nie będzie więcej niż 2 cm ;) ps. zgłosiłam Patyczaka na wystawę 20.01.2008 - Manchester Championship Dog Show Quote
wejherstaff Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='porterin'] ps. zgłosiłam Patyczaka na wystawę 20.01.2008 - Manchester Championship Dog Show Trzymamy kciuki za Patyczka, pięknie chłopaczek się rozwija :loveu: http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/DSC00609.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
porterin Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nie pozostaje nam nic innego jak zacząć ćwiczyć, ale Patyczak nie wygląda na zachwyconego :lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nie pozostaje nam nic innego jak zacząć ćwiczyć, ale Patyczak nie wygląda na zachwyconego :lol: http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/DSC00739.jpg Wczoraj 20:42wejherstaffCytat: No a jaki staffik moze wygladać na zachwyconego , jak mu w miejscu , w bezruch kazą stać ???:cool3: Przecież to nudne...:evil_lol: Manta tez staoi jak ja ustawię - ale naj bardziej cieszy sie kiedy jest po wszystkimm:lol: Można w końcu pobiegac.....:cool3::evil_lol:A Patyczak mimo że nie wyglada na zachwyconego to i tak wyglada fantastycznie ;) Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki Quote
strumyk Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 porterin napisał(a):Jak wiadomo lubię sobie wymyślać teorie, jedna z nich jest taka, że są ludzie, których psy zawsze będą mieć problem na przykład ze wzrostem, są inni, którzy zawsze będą mieć problem na przykład z uszami, czy z czymkolwiek innym, więc nie wydaje mi się, żeby Patyczak na 15 calach się zatrzymał :lol: To prawda. Ba, nawet swieta prawda :) Ja tam twierdze, ze skoro ja jestem wysoka, Grzesko tez, to trudno, zebysmy mieli malutka Lindzinke. Wiec Linda tez wysoka :) Ale akurat co do wysokosci, to smiem twierdzic, ze pies najpierw pownien byc proporcjonalny, a dopiero pozniej ma miescic sie w jakis cyferkach. Quote
porterin Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 oj strumyk, strumyk, Ty też chcesz zostać ofiarą szantażysty? :lol: Quote
strumyk Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 porterin napisał(a):oj strumyk, strumyk, Ty też chcesz zostać ofiarą szantażysty? :lol: ee, no postaram sie nie :) Quote
Carbonara Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 nie wiem gdzie tkwi diabeł w tym wypadku ale mimo niewielkich więzów krwi to jednak wyraz ma Port ERin :):cool3::p i to spojrzenie :) Fenomen hodowcy;) Quote
WWW Kropka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jaki piekny Patyk. I jak ładnie sam stoi :crazyeye: bez trzymanki:loveu::loveu: Ucz go ucz. Wystawa niedaleko. :lol::cool3: Quote
klaudia&Manta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nie powiem nic nowego :razz: Patyczak piękniuuuuuuuuuuusi :loveu: :cool3: Quote
porterin Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dzięki kobitki :lol: Czy on piękny, czy nie piękny, jak wiadomo rzecz względna, ale daje mi on kupe radochy tutaj na obczyźnie, i tego na szczęście nic nie jest w stanie mi popsuć. Quote
Recommended Posts