Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo wreszcie widze moją piekną Medicimenke :) juz sie nie moge jej doczekac na moich kolanach. Ola serdecznie Ci gratuluje slicznej białej dziewczynki a do tego swietny papier ma :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jejuuuś, co za biała słodycz!! :loveu::loveu::loveu:
Śliczna sunia... oczka robi takie jak kotek ze "Shreka" :lol::lol::cool3:
Czekamy na więcej zdjęć, małej śnieżynki!! :cool3::cool3:;)

Posted

Co za cudko!!!! Olu gratuluję małej bielineczki - jest kapitalna i przesłodka- już widać, ze będzie z niej niezła modelka!
Tylko trzeba by jej jeszcze palmkę na oku dorysować....:evil_lol:

Posted

[quote name='Carbonara']no własnie zrobiłabys Sobie Dorcia zdjecie w Plenerze z Patykiem:cool3:

Nie chce straszyc dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wystarczy, że na obu zdjeciach Patyś spoczywa na moim brzuchu

a zdjęcia mam same jakies niedorobione ostatnio :mad:

pierwszy śnieg Patyka, wyparował po godzinie, ta czarna plama na śniegu to sikający Patyczak (obawiam się, że lampa błyskowa mi siadła)

Posted

porterin napisał(a):
Nie chce straszyc dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

spox, my ty wszyscy jesteśmy już duuuuże dzieci :eviltong:

co za niesprawiedliwość, to na wyspach nawet śnieg pada a u nas??? NIC, wielkie zero śniegu!!! a ja już chcę zobaczyć wrytą minę Duuda jak wyjdzie rano siusiu, a tu... biało :crazyeye:

całuski dla Patyka :lol:

Posted

Rośnie chłpak:evil_lol:
Oj PortErin może będzie okazja żeby Patyk w moje szklane oko aparatu wpadł;)

ps. trzymaj się tam...na obczyźnie:cool3:
napewno już tęskniesz co>>>???;););):lol::lol::lol:

Pozdrawiam.

Posted

Patyczak urodził się dokładnie 15 maja 2007, czyli ma skończone 6 miesięcy.
Wydaje mi się, że maleńki to on nie jest bo ma 15 cali (czyli jakieś 38 cm) - według mojej miarki, nie mam pojęcia ile waży, może przy najbliższej wizycie u weterynarza uda mi się go zważyć.

Śnieg spadł w nocy, a rano nie było po nim śladu, taka zima może być - +7, no ale to jeszcze nie zima :roll:

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Rośnie chłpak:evil_lol:
Oj PortErin może będzie okazja żeby Patyk w moje szklane oko aparatu wpadł;)

ps. trzymaj się tam...na obczyźnie:cool3:
napewno już tęskniesz co>>>???;););):lol::lol::lol:

Pozdrawiam.

O dzięki Sebastianie (a gdzie jest Giovani ;)), mam nadzieję, że będzie okazja, ale planów jeszcze nie mam, przy okazji link do rodowodu:

http://www.bullhawk.co.uk/cgi-bin/pp_pedigree_ext.pl?db=pedigree&name=Rufdug%20Many%20Miles&gens=5

Posted

rodowodzik świeżutki jak na nasze strony :-) i jest tam nawet parę moich ulubionych przedrostków :-)

ale patrząc na na zapisy w rodowodzie, trudno byłoby oczekiwać aby patyk nie był pręguskiem... choć troszkę....

Posted

Szczerze mówiąc pręgowanie nie miało żadnego znaczenia, jedyne co się liczyło, to jedyny w tym okresie rodowód (na ulubionym przez wszystkich champdogsie) bez pewnych modnych obecnie przydomków :lol:, chociaż i tak całkiem "wolny" od nich nie jest :cool3:. Takie kolejne moje "zboczenie" :evil_lol: