Lambi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 porterin napisał(a):te nadgarstki to też sztuka wystawiania ;) , uczy się psa stać na palcach po prostu, nie na całej stopie, w tym celu przednie łapki przesuwa się trochę "pod" psa, a ten pies, z niesamowitymi nadgarstkami to chyba Carning Positive Profile, bliska rodzina Patyka :lol: :crazyeye: :crazyeye: nie kumam, nie wychodzi nam :evil_lol: :evil_lol: muszę to zobaczyć:razz: Patyk jest superowski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Patyk jest świetny :) Co do tego wystawiania to też się zapisujemy na korepetycje :diabloti: Quote
Asztir Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Hahaha Port Erin powinnaś zrobić wykłady takie przez net online ;) bo ja też się piszę chętnie! :) a co do koloru to ja nic nie mam do pręgusów :eviltong: piesio śliczny i niech zdrowo rośnie :) Quote
porterin Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja po prostu mam ewidentne zboczenie zawodowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asztir Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 hahaha a Ty już przeliczasz ile zużywa... powinien jedną! :D ja mam nie wiem jakiej firmy bo nie zwróciłam na to nigdy uwai, ale jest to piłka pełna kauczukowa za 50zł, ciężka i nie do zdarcia... tzn Carman się szybciej z nią rozprawia niż Loona, ale nie narzekam, mają ją dostępną cały czas a ma tylko takie wklęśnięcia od zębów. :) teraz kupiłam dwa fresbe też niby gumowe, na ile będą dobre to zobacze, były tanie więc nie daje im długo, ale postanowiłam je zabierać zaraz po zakończeniu zabawy :D jeżli dotrą dzisiaj to jutro będą zdjęcia :D ale ja tu gadu gadu o piłeczkach a co się dzieje z Bellą??? w końcu to jej topic! :cool3: Quote
sortis Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Asztir napisał(a):... a co się dzieje z Bellą??? Nooo .... Buba ma wakacje ... :) ... w weekendy treningi agility ... w tygodniu PT ... i jeszcze przygotowujemy się intensywnie do Dog Chow Disc Cup 1-go września w Warszawie... Quote
Asztir Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :-o łoł to jakie tam wakacje, normalnie sama praca! Ale panienka pewno się cieszy :D kochany staffik to wybiagany staffik :lol: życzę Wam powodzenia :) i mam jedno techniczne pytanie- czy Twoja piesia wyskakuje do fresbe? bo mój je bierze tylko jak spadnie, a suka zaprotestowała i zamiast fresbe przynosi piłeczkę :evil_lol: Quote
sortis Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Buba z tych śpiewajacych staffików co to muszą pracować ... jak się nudzi to śpiewa i zaraz kombinuje ... Wyskakuje do talerza, stanowczo tak. Twój piesek rozumiem, że idzie po talerz jak po aport. A to jednak nie o to chodzi. Jak ja zaczynałam z Bubą opisałam tu w topiku o frisbee: h t t p:/w w w . t e r i e r k o w o.fora.pl/frisbee-t72-30.html (nie mogę zlinkować bo słowo t e r i e r k o w o jest na dogo passe :(. Teraz zaczynam motywować moją starszą do łapania dysku w locie. Dzidka ma prawie sześć lat, (teraz karmi szczeniaczki), jest po operacji kolana i w związku z tym w ogóle wyeliminowaliśmy raczej z jej życia skoki ... może niepotrzebnie, bo kulawizny skończyły się definitywnie jak przestała spadać z parapetów :) ... więc Dzidka też biega za frisbee, ale dotychczas tylko za toczącym się talerzykiem, (roller)... dogania toczący się talerzyk i podnosi zawsze zanim ten upadnie... a teraz zaczęłam właśnie rzucać jej talerzyk nisko, tak żeby mogła chwycić w locie bez skoku. Więc pierwsze rzuty to też było tak, że czekała aż frisbee spadnie na ziemię to wiem o co chodzi... Nie wiem jak bardzo sprawnie operujesz talerzem. Jeśli potrafisz zakręcić talerzykiem tak żeby wirował w miejscu i złapać tą samą ręką to kręć mu tak przed samym nosem, a potem z jednej ręki do drugiej też przed mordką. A jak się już nakręci i bedzie chciał Ci zabierać to rzucasz za psa, nisko, tuż nad głową, ale tak bardzo blisko, żeby musiał błyskawicznie się obrócić ... zobaczysz jak szybko załapie ... Quote
Asztir Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 na tyle się dyskiem posługuje, że przynajmniej jak caluje tak leci, ale jakieś inne kombinacje to ciężko. Dzięki za rady, musze jeszcze troche poczytać i na penwo Cartman też będzie skakał :D zwłaszcza, że do liny to na jakiś 1,2m skacze... Quote
porterin Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ten Patyk to mi na grzecznego nie wygląda :evil_lol: Quote
Janasz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='porterin']Ten Patyk to mi na grzecznego nie wygląda :evil_lol: http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/22003.jpg http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/22001.jpg Trafił swój na swojego!:eviltong: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
porterin Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bycie grzecznym jest przecież nudne :evil_lol: Quote
Janasz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 porterin napisał(a):Bycie grzecznym jest przecież nudne :evil_lol: To dlaczego się wysuwa insynuacje w stosunku do Patyka?:shake: Tym się zajmie komisja śledcza oraz minister Z....o!!!:mad: Quote
porterin Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No nie mówiłam, że CBŚ będzie mnie ścigać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko, żeby z kamerą mi tu nie wpadli :eviltong: Na szczęście świadectwo o niekaralności już mam :diabloti: Quote
strumyk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 porterin napisał(a):Ten Patyk to mi na grzecznego nie wygląda :evil_lol: haha, na grzecznego? a ten nos brudny na gorze od piachu? bo reszta juz sie zdazyla zamozyc i wydaje sie czysta, ale na gorze i na wardze sa slady, oj sa i ta minka zza kanapy, ze to nie on rozkopal pol ogrodka? :loveu: ale zawsze mozna miec nadzieje :eviltong: Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 porterin napisał(a):Ten Patyk to mi na grzecznego nie wygląda :evil_lol: :hmmmm: dla mnie wygląda NORMALNIE :diabloti: jak staffik :diabloti: i one chyba nie występują w wersji grzecznej :cool1: :evil_lol: Quote
Canaveral-staff Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 witamy po przerwie mam kilka cieplutkich zdjęć Malinki Quote
Canaveral-staff Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 i wielkie brzuszysko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Asztir Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hahaha ślady na nosie ewidentnie wskazują, że dziewczynka lubi ziemię :evil_lol: Quote
Asztir Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 O jacie spodziewacie się małych Malinek :loveu: kiedy będą szczeniaczki? :D Quote
Canaveral-staff Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czarne Perełki powinny się pojawić na swiecie w ciągu 48 godzin,Malina właśnie rwie na strzępy posłanie, Quote
Canaveral-staff Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A to szcęśliwy tatuś LEADER OF THE GANG Pullera Quote
Canaveral-staff Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 coś mi nie poszło jeszce jedno zdjęcie LEADERA Quote
Recommended Posts