Canaveral-staff Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 WYSTAWA CHOJNICE 2007 Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Shot with <Digimax S600 / Kenox S600 / Digimax Cyber 630> at 2007-07-30 Quote
porterin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Przedstawiam Wam Patyka, jeszcze go nie mam ze sobą, ale już niedługo :D Urodził się 15.05.2007 ma calą bandę patykowych braci i jedną siostę Jego tata to JOJALANE RIPNTEAR DIAMOND (Blake) a mama to WILDSTAFF WINTER GEM (Stella) tu z patykami w brzuchu :D a tu link do rodowodu Patyka http://www.champdogs.co.uk/pedigree/litter8876.html Quote
porterin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Oczywiście jest osoba, której powinnam podziękować, a jest to Justyna, ktora wykonała za mnie całą robotę. Po pierwsze nie zniechęciło ją zdnaie "None of the puppies will be exported outside UK" (już tego zdania nie ma:lol: ), po drugie zajęła się całą korespondencją. A druga osoba, której muszę podziękowa to jej Tasha :loveu: Quote
porterin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie ma to jak skleroza, zapomniałam o Kropce :lol: Patyk będzie u mnie, ale właścicieli będzie miał dwóch - drugi własciciel to kropka Quote
Patka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 widać na tej focie ze mama towarzystwa z brzucha chciała by sie juz pozbyć ;) znam ten ból :evil_lol: Piękności :loveu: tfu tfu ;) masę szczęścia razem :multi: (nakadziłam ale jak zawsze szczerze) Quote
porterin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Spokojnie Patka, jeszcze nie przekroczyłaś granicy kadzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , jak ktoś mi za bardzo kadzi, to ja się robię podejrzliwa :lol: :eviltong: Patyczak jaki będzie się okaże w przyszłości, mnie potrzebny jest taki pies dla moich "urodzajnych" suczek :loveu: Quote
Carbonara Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jeku ale mnie zawstydziłas:oops: hihi cała przyjemnosc po mojej stronie i ciesze sie ze mogłam sie na cos przydac . Ja wiedziałam od pocżatku ze ten psiak jest Ci pisany :)aaa późniejsze wydarzenia tylko nas w tym utwierdziły :) I tak naprawde to dzieki Samej sobie bedziesz mogła sie nim cieszyc :) Życzę Ci Dorka i Ewa abyscie miały z Patyczka wielka pociechę i aby pieknie rósł i zawsze był taki elegancki jak jet teraz :loveu: ( oczywiscie jestem pewna ze taki bedzie ) Tasha tez jest...zawstydzona :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oto moje ulubione zdjecie Patyczka :) mam nadzieje ze się włascicielki nie pogniewają. Zobaczcie jakie spojrzenie , chyba szykuje sie nastepny gentleman :cool3: ;) Quote
porterin Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hodowca mi napisał, że charatkter ma bardzo fajny, ale chyba mi się szykuje następny miłośnik wystaw, bo na tej fotce zwiewa przed nauką stania :lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='porterin']Hodowca mi napisał, że charatkter ma bardzo fajny, ale chyba mi się szykuje następny miłośnik wystaw, bo na tej fotce zwiewa przed nauką stania :lol: Już go uwielbiam :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
strumyk Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Patka'] http://i202.photobucket.com/albums/aa179/port-erin/mixed1907006.jpg faaajny :) Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Asztir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 hihi no to dzięki :) zobaczymy czy się nim w ogóle zainteresuje... no i swoją drogą jak ja to zrobie z dwoma psami :roll: Quote
sortis Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Asztir']... jak ja to zrobie z dwoma psami :roll:... Da radę... tylko każdy powinien mieć swój dysk. Moje dziewczyny też czasem wychodzą razem. I każda interesuje się tylko swoim talerzykiem. Staram się rzucać im w przeciwne strony, jednak nawet jeśli rollery toczą się dokładnie w tą samą stronę i jeszcze do tego talerzyki są identyczne, to i tak dziewczyny wiedzą który czyj i każda swój goni :) Quote
blaira Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 My na wakacjach...sloneczko swieci, odpoczywamy, pielgrzymi za oknem:evil_lol: Ale na przypomnienie...ok 2 tyg temu wybralismy sie na male spotkanko bullowatych, gdzie Cest mial okazje poprzeciagac sie i poskakac do gryzaka:cool3: *** *** Pozdr i byczymy sie dalej;) Quote
porterin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 aaaaaaaa ratunku, Patyczak jest pręgowany :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I love jego przedne łapki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 i to jak ładnie pręgowany - przyszła kryska na matyska ;) ja sie nie śmieje to Rudolfina pręgus chichocze :evil_lol: ale ma cudne te łapki :loveu: ja jako zboczeniec 'Stawy i nadgarstki" jestem :loveu: ja jak pięknie stoi :multi: Quote
dzasta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ojoj Porterin chyba trzeba składać reklamacje bo zgodnie z Twoim mottem "Once you`ve had black you`ll never go back:smile: " nie pasuje do reszty :evil_lol: :mad: Hahahaha Ale żarty żartami a mi się Patyczka bardzo bardzo podoba :loveu: Trzeba nam takich samców :loveu: A łapersony przednie są po prostu :happy1: Chociaż poprawdzie jak pierwszy raz zobaczyłam takie łapeńki u pewnego ang topowego CH to się zapytałam Carbonary co mu dolega że ma tak proste łapki a podobno tymi nadgarstakami się cała UK zachwyca :eviltong: Ale co tam ja laik jestem więc wolno mi...Dzięki Siostra Carbonara za uświadamianie :razz: Quote
porterin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 To kara za moją dyskryminację 'kolorowych" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale w zasadzie dalej jest black brindle:), i w rodowodzie nie ma innego koloru :eviltong: te nadgarstki to też sztuka wystawiania ;) , uczy się psa stać na palcach po prostu, nie na całej stopie, w tym celu przednie łapki przesuwa się trochę "pod" psa, a ten pies, z niesamowitymi nadgarstkami to chyba Carning Positive Profile, bliska rodzina Patyka :lol: Quote
dzasta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No no kara jak najbardziej :mad: Ale nie ma tego złego fajny pręgusek nie jest zły :loveu: A ten piesek to był właśnie Carning ale że pamięci do imion i przydomków nie mam wolałam nie nadawać mu po swojemu imienia :lol: A co do tego ustawiania to nie wiedziałam że można tak psa nauczyc ale ja jeszcze bardzo mało wiem aczkolwiek chyba nie każde łapki da się tak ustawić :lol: Quote
Carbonara Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Patyk jest superowski tfu tfu tfu brzydal jeden!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i kiocham w nim ta elegancje od maleńkiego, nie ukrywając specyficzną dla jego przodków :) Juz sie nie moge doczekac kiedy go wyściskam :) a prezent dla niego to juz czeka heheheh:):eviltong: Quote
Patka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 porterin naucz nas tak wystawiać naucz :loveu: zapłacimy w naturze :cool3: Quote
porterin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 moja znajoma mówi: "Niech ci Pan Bóg w szczeniaczkach wynagrodzi" hihihiu jak mój aparat wróci z wakacji to spróbuję pokazać o co biega ;) Quote
Patka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 jeden mój szczeniaczek - ludzki ;) jeszcze w brzuchu siedzi i oby wykluł sie po naszym debiucie w Toruniu :) czekamy zatem na aparat :) Quote
Recommended Posts