Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście jest osoba, której powinnam podziękować, a jest to Justyna, ktora wykonała za mnie całą robotę. Po pierwsze nie zniechęciło ją zdnaie "None of the puppies will be exported outside UK" (już tego zdania nie ma:lol: ), po drugie zajęła się całą korespondencją. A druga osoba, której muszę podziękowa to jej Tasha :loveu:

Posted

widać na tej focie ze mama towarzystwa z brzucha chciała by sie juz pozbyć ;) znam ten ból :evil_lol:

Piękności :loveu: tfu tfu ;)

masę szczęścia razem :multi: (nakadziłam ale jak zawsze szczerze)

Posted

Spokojnie Patka, jeszcze nie przekroczyłaś granicy kadzenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , jak ktoś mi za bardzo kadzi, to ja się robię podejrzliwa :lol: :eviltong:

Patyczak jaki będzie się okaże w przyszłości, mnie potrzebny jest taki pies dla moich "urodzajnych" suczek :loveu:

Posted

jeku ale mnie zawstydziłas:oops: hihi cała przyjemnosc po mojej stronie i ciesze sie ze mogłam sie na cos przydac . Ja wiedziałam od pocżatku ze ten psiak jest Ci pisany :)aaa późniejsze wydarzenia tylko nas w tym utwierdziły :) I tak naprawde to dzieki Samej sobie bedziesz mogła sie nim cieszyc :)
Życzę Ci Dorka i Ewa abyscie miały z Patyczka wielka pociechę i aby pieknie rósł i zawsze był taki elegancki jak jet teraz :loveu: ( oczywiscie jestem pewna ze taki bedzie )
Tasha tez jest...zawstydzona :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Oto moje ulubione zdjecie Patyczka :) mam nadzieje ze się włascicielki nie pogniewają. Zobaczcie jakie spojrzenie , chyba szykuje sie nastepny gentleman :cool3: ;)

Posted

[quote name='porterin']Hodowca mi napisał, że charatkter ma bardzo fajny, ale chyba mi się szykuje następny miłośnik wystaw, bo na tej fotce zwiewa przed nauką stania :lol:

Już go uwielbiam :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Asztir']... jak ja to zrobie z dwoma psami :roll:...

Da radę... tylko każdy powinien mieć swój dysk.

Moje dziewczyny też czasem wychodzą razem. I każda interesuje się tylko swoim talerzykiem. Staram się rzucać im w przeciwne strony, jednak nawet jeśli rollery toczą się dokładnie w tą samą stronę i jeszcze do tego talerzyki są identyczne, to i tak dziewczyny wiedzą który czyj i każda swój goni :)

Posted

My na wakacjach...sloneczko swieci, odpoczywamy, pielgrzymi za oknem:evil_lol:

Ale na przypomnienie...ok 2 tyg temu wybralismy sie na male spotkanko bullowatych, gdzie Cest mial okazje poprzeciagac sie i poskakac do gryzaka:cool3:

Pozdr i byczymy sie dalej;)

Posted

i to jak ładnie pręgowany - przyszła kryska na matyska ;) ja sie nie śmieje to Rudolfina pręgus chichocze :evil_lol: ale ma cudne te łapki :loveu: ja jako zboczeniec 'Stawy i nadgarstki" jestem :loveu: ja jak pięknie stoi :multi:

Posted

Ojoj Porterin chyba trzeba składać reklamacje bo zgodnie z Twoim mottem "Once you`ve had black you`ll never go back:smile: " nie pasuje do reszty :evil_lol: :mad:
Hahahaha
Ale żarty żartami a mi się Patyczka bardzo bardzo podoba :loveu: Trzeba nam takich samców :loveu:
A łapersony przednie są po prostu :happy1: Chociaż poprawdzie jak pierwszy raz zobaczyłam takie łapeńki u pewnego ang topowego CH to się zapytałam Carbonary co mu dolega że ma tak proste łapki a podobno tymi nadgarstakami się cała UK zachwyca :eviltong: Ale co tam ja laik jestem więc wolno mi...Dzięki Siostra Carbonara za uświadamianie :razz:

Posted

To kara za moją dyskryminację 'kolorowych" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale w zasadzie dalej jest black brindle:), i w rodowodzie nie ma innego koloru :eviltong:

te nadgarstki to też sztuka wystawiania ;) , uczy się psa stać na palcach po prostu, nie na całej stopie, w tym celu przednie łapki przesuwa się trochę "pod" psa, a ten pies, z niesamowitymi nadgarstkami to chyba Carning Positive Profile, bliska rodzina Patyka :lol:

Posted

No no kara jak najbardziej :mad:
Ale nie ma tego złego fajny pręgusek nie jest zły :loveu:
A ten piesek to był właśnie Carning ale że pamięci do imion i przydomków nie mam wolałam nie nadawać mu po swojemu imienia :lol:
A co do tego ustawiania to nie wiedziałam że można tak psa nauczyc ale ja jeszcze bardzo mało wiem aczkolwiek chyba nie każde łapki da się tak ustawić :lol:

Posted

Patyk jest superowski tfu tfu tfu brzydal jeden!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i kiocham w nim ta elegancje od maleńkiego, nie ukrywając specyficzną dla jego przodków :) Juz sie nie moge doczekac kiedy go wyściskam :)
a prezent dla niego to juz czeka heheheh:):eviltong: