Monia70 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Widzisz Kesulko, mama przyszła pod postacia Justynki! Witamy slicznie Lucynko :Rose: Quote
JustynaM. Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kesulko wiesz jak sie ciesze mama umie juz pisac na Dogo ,odwiedzila Cie tutj ,pomaga innym pieskom-dzidizja wysyla paczke do Grota pieska ktory ma chore nerki ,to taki maly moj sukcesik :loveu: kocham i pamietam Quote
JustynaM. Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 TO DLA CIEBIE MOJE SERDUSZKO MAMA Quote
JustynaM. Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 17 listopada minęło 5 miesięcy jak Ciebie nie ma.:-(Tak cięzko i bardzo boli.LM Quote
JustynaM. Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Kesulko bylas i bedziesz na zawsze w naszych sercach Justyna Quote
JustynaM. Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kesulko moja malutka pamietam i tesknie Justyna Quote
JustynaM. Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Kesulko moja malutka pomimo uplywu czasu brakuje mi Ciebie bardzo -J. Quote
JustynaM. Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Kesulko moja kochana ostatnio z braku czasu nie zaglądałam tu do Ciebie ,ale zawsze jesteś w mym sercu i w mych myślach,kocham i tęsknie -J. Quote
JustynaM. Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kesulko moja Kochana mijają dni,miesiące odkąd Cie nie ma ,a sercu memu wcale nie jest lżej ,już niedługo Świętą,pierwsze bez Ciebie..... Ciężko myśleć i ciężko pisać ..... kocham ,tęsknie -J. Quote
JustynaM. Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Brakuje mi ciebie moja maŁa krÓlewno :-( j. Quote
JustynaM. Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Moja Kesulko mysle o Tobie .....J. Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy, Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie ? Czekajmy - dziś cud się stanie . Kesulko maleńka Quote
JustynaM. Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Moja królewno malutka ,nie będzie mnie od dzisiaj do 29.12 będę myślała o Tobie ,jesteś w mym sercu zawsze i wszędzie ,kocham Cie bardzo mocno i tak mi Ciebie bardzo brakuje .....:placz: Twoja Justyna Quote
Monia70 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kesi. Skarbie maleńki.ŻYczę Ci cudownych chwil w Nowym Roku.Wiem, że za TM też świętujecie jego nadejście! Niech bedzie szczęśliwy dla Ciebie, Justynki, Lucynki. Dziękuję Ci Kesuniu, że dzieki Tobie mogłam poznac Justynkę i Lucynkę. Cudowne kobiety o gołębich sercach, które kochają Cię nad zycie. Quote
JustynaM. Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Kesulko moja kochana dzięki Tobie odkryłam Dogomanie ,zobaczyłam jaka jest sytuacja zwierząt na prawdę w naszym kraju,zobaczyłam ile zwierząt jest w potrzebie,jak ludzie potrafią być bez serca i okropni.Dzieki Dogomanii mam Bube ktora kocham bardzo tak jak i reszte zwierzakow Tysie,Barusia,Filemonka i Lorensa. Zaczęłam pomagać na ile mogę i już wiem ze nigdy nie opuszczę Dogomanii. Poznałam wspanialych ludzi takich jak Monika ,Neris,Betinka i wiele innych,którzy kochają zwierzęta ponad wszystko, Zawdzięczam Ci wiele moja malutka ,mogłabym książkę napisać o tym co mi dałaś,o wspanialej naszej miłości i przyjaźni ,o wspólnym dorastaniu ,bo przecież jak Cie przyniosłam to byłam dzieckiem a ty szczeniaczkiem o naszych wspólnych latach . Jesteś za Tęczowym Mostem i bardzo mi Ciebie brakuje ,ciężko mi pisać pomimo upływającego czasu ,zawsze jak tu pisze to płaczę .ZMIENIŁAŚ MNIE I MOJE ZYCIE NA ZAWSZE !!!!!!!!!! KOCHAM CIE BARDZO MOCNO I DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO. DZIĘKUJE TEZ WSZYSTKIM KTÓRZY PAMIĘTAJĄ I CIE TU ODWIEDZAJĄ! JUSTYNA Quote
JustynaM. Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kesulko moja kochana jutro lecę do domku ,boje sie jak zawsze .... serce mi pęka jak myślę ze mnie nie przywitasz,dobrze ze są dziewczyny Tysia i Buba przywitam się z nimi na lotnisku i zmykam do szkoły,będę przy kompie dopiero w niedziele wieczorem .Kocham i tęsknie Twoja Justyna Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Moja kochana od piątku do niedzieli byłam w szkole więc tak naprawdę wczoraj dopiero się przywitałam ze zwierzaczkami.Myślę o Tobie i tęsknie maleńka. Quote
JustynaM. Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Moja maleńka jesteś zawsze w mym sercu i w myślach ,kocham Cie bardzo! Quote
Monia70 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I w moich myslach jest Kesulka i wy Justynko i Lucynko :loveu: Quote
Recommended Posts