JustynaM. Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Kesulko moja kochana ,dawno mnie u Ciebie nie było ale wiesz ze zawsze jesteś w mym sercu i w mej pamięci ,dużo się wydarzyło,na pewno widzisz wszystko z góry i wszystko wiesz wszystko wiec nie będę się tu rozpisywała ,powiem tylko kocham i pamiętam skarbie moj najdroższy Quote
Monia70 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kesuniu, słoneczko. Wybacz prosze rzadkie wpisy na dogo ale rzadko tu jestem. Za to w mojej [pamięci jestes na zawsze. Quote
JustynaM. Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Dziękujemy Monia za pamięć Kesulko kocham Cie mocno! Quote
JustynaM. Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kesulko moja kochana kocham i pamiętam ...... jesteś zawsze w moim sercu i w mych myślach Quote
JustynaM. Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Kesi moja malutka ,dawno mnie nie było na Dogo ,ale wiesz ze zawsze gdziekolwiek jestem pamiętam o Tobie i wspominam nasze wspólne lata. Kocham Cie bardzo mocno. Quote
JustynaM. Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Kesulko brakuje mi Ciebie.........:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts