Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kesulko wiesz jak sie ciesze mama umie juz pisac na Dogo ,odwiedzila Cie tutj ,pomaga innym pieskom-dzidizja wysyla paczke do Grota pieska ktory ma chore nerki ,to taki maly moj sukcesik :loveu:
kocham i pamietam

• 2 weeks later...
Posted

Kesulko moja Kochana mijają dni,miesiące odkąd Cie nie ma ,a sercu memu wcale nie jest lżej ,już niedługo Świętą,pierwsze bez Ciebie.....
Ciężko myśleć i ciężko pisać .....
kocham ,tęsknie -J.

Posted

Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy:
I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie ?
Czekajmy - dziś cud się stanie .
Kesulko maleńka

• Posted

Moja królewno malutka ,nie będzie mnie od dzisiaj do 29.12 będę myślała o Tobie ,jesteś w mym sercu zawsze i wszędzie ,kocham Cie bardzo mocno i tak mi Ciebie bardzo brakuje .....:placz: Twoja Justyna

• 2 weeks later...
    Posted

Kesi.
    Skarbie maleńki.ŻYczę Ci cudownych chwil w Nowym Roku.Wiem, że za TM też świętujecie jego nadejście!
    Niech bedzie szczęśliwy dla Ciebie, Justynki, Lucynki.
    Dziękuję Ci Kesuniu, że dzieki Tobie mogłam poznac Justynkę i Lucynkę.
    Cudowne kobiety o gołębich sercach, które kochają Cię nad zycie.

Posted

Kesulko moja kochana dzięki Tobie odkryłam Dogomanie ,zobaczyłam jaka jest sytuacja zwierząt na prawdę w naszym kraju,zobaczyłam ile zwierząt jest w potrzebie,jak ludzie potrafią być bez serca i okropni.Dzieki Dogomanii mam Bube ktora kocham bardzo tak jak i reszte zwierzakow Tysie,Barusia,Filemonka i Lorensa.
    Zaczęłam pomagać na ile mogę i już wiem ze nigdy nie opuszczę Dogomanii.
    Poznałam wspanialych ludzi takich jak Monika ,Neris,Betinka i wiele innych,którzy kochają zwierzęta ponad wszystko,
    Zawdzięczam Ci wiele moja malutka ,mogłabym książkę napisać o tym co mi dałaś,o wspanialej naszej miłości i przyjaźni ,o wspólnym dorastaniu ,bo przecież jak Cie przyniosłam to byłam dzieckiem a ty szczeniaczkiem o naszych wspólnych latach .
    Jesteś za Tęczowym Mostem i bardzo mi Ciebie brakuje ,ciężko mi pisać pomimo upływającego czasu ,zawsze jak tu pisze to płaczę .ZMIENIŁAŚ MNIE I MOJE ZYCIE NA ZAWSZE !!!!!!!!!!
    KOCHAM CIE BARDZO MOCNO I DZIĘKUJĘ CI ZA WSZYSTKO.
    DZIĘKUJE TEZ WSZYSTKIM KTÓRZY PAMIĘTAJĄ I CIE TU ODWIEDZAJĄ!
    JUSTYNA

Posted

Kesulko moja kochana jutro lecę do domku ,boje sie jak zawsze ....
    serce mi pęka jak myślę ze mnie nie przywitasz,dobrze ze są dziewczyny Tysia i Buba przywitam się z nimi na lotnisku i zmykam do szkoły,będę przy kompie dopiero w niedziele wieczorem .Kocham i tęsknie Twoja Justyna