Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kesulko moja kochana Filemon przeżył i tę noc,karmię go strzykawką dostaje specialną papkę która ma mu pomóc w zdrowieniu+zastrzyki,jest nadzieja że wyzdrowieje,zaciskaj tam łapki za niego .

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kesulko moja kochana Filemon przeżył i tę noc,karmię go strzykawką dostaje specialną papkę która ma mu pomóc w zdrowieniu+zastrzyki,jest nadzieja że wyzdrowieje,zaciskaj tam łapki za niego .

Posted

Kesulko moja kochana Filemon przeżył już 5 dób pani wet. powiedziała że jak tyle przeżył to będzie żył,a ja i tak starsznie sie martwię, bo czasami dziwnie oddycha,dzisiaj zobaczyłam że na dole nie ma zębów a przed wypadkiem miał,sika pod siebie,karmię go strzykawką.Ciężko jest ale najważniejsze żeby wyszedł z tego ,wiec trzymaj dalej swoje łapki za niego

Posted

Kesi kochanie Filemon dzisiaj zaczął jesc saszetke dla kotów rozgnieciona na maizge z mojego palca,wiem że do nie dużo ale dla mnie to krok do przodu i myje sie ostatnio wiec to chyba dobry znak,ale nie robi kupki ,jesli nie zorbi do weekendu to go czeka lewatywa w znieczuleniu

Posted

:multi::multi::multi::multi:
Filemuś, zjadł !!!
To dobry znak.U nas kOrinek wypróznił sie dopiero w 2 dobie.I to po lewatywie.Ale jak zaczął jeść to po kilkunastu godzinach samo poszło :-)))

Posted

z Filemonkiem jest coraz lepiej:multi::multi::multi: je juz sam, sika do kuwety,robi też kupkę,problem jest tylko bo musimy go bardzo pilnowac żeby nie uciekł bo on chce na dwór,wychodzę z nim w szelkach ale on sie z nich rozbiera i chce zwiewac.Kesulko moja kochana pamiętam wciąż o Tobie

Posted

Kesuniu kochana byłam cały weekend w szkole,wiec nie odwiedzałam Cię, teraz wpadłam przed snem na chwilkę bo padam ze zmęcznie,Filemonek czuje sie coraz lepiej ,dziewczyny dobrze dogaduja sie razem,z resztą zwierzaków wszystko ok.trzymaj łapki za mnie, bo jutro znowu lecę a wiesz jak ja sie boję latac ,pamiętam i tesknie Twoja J.

Posted

Monia piszalam ci na gg ale sie nie odezwalas ?Kesulko wiesz Filemonek byl wczoraj na kontroli i jest wszystko ok. cukier ma w normie wiec super!!!! powoli dziadek dochodzi do siebie,Bubka dalej ma chore ucho a to prawie juz miesiac leczenia ,wczoraj pani wet. wyciagnela jej kawal syfu z ucha!!!! szkoda mi jej bo ona juz ma dosyc tego czyszczenia ,ucieka ,zagrzebuje sie w koldre i udaje ze jaj nie ma.Kocham i tesknie moja malutka

Posted

Kochana moja malutka dzisiaj jest jeden z najsmutniejszych dni w roku Święto Zmarłych ,myslami powracami do bliskich osòb ktorzy odeszli ,ty dla mnie jestes jedna z nich ,bliska ktòra odeszla pomimo ze nie bylas czlowiekiem,bylas moim najwierniejszym przyjacielem ,kompanem chwil radosci i smutku,bylas dla mnie czlonkiem rodziny i choc dzisiaj Cie juz nie ma w mym sercu i pamieci bedziesz na zawsze.Kocham i pamietam na zawsze.......