JustynaM. Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 dziekujemy cioci Oli:loveu: i tez Ciebie sciskamy Quote
JustynaM. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kesi moja najukochansza posluchaj musze Ci powiedziec cos bardzo waznego,wiesz ze kocham Cie bardzo mocno i bedziesz w moim sercu na zawsze , nigdy Cie nie zapomne ,na dogomanii znalazalm Twojego sobowtòra ,tez suczka nie mloda i robi takie same minki jak Ty ,tak samo przewraca oczkami , i jest grubiutka jak Ty -jak ja zobaczylam to sie poplakalam bo to tak jakbys zmartwychwstala ,pomimo wysilku dogomaniakow nie udalo sie odnalezc wlasciciela,ona nie potrafi sie odnalezc w schronie wiesz,podobno lasi sie do wszystkich ,prosi o pieszczoty i co ja mialbym pozwolic zostac jej tam w schronie,idzie zima .... o nie nigdy !!!!!!!!!!!piszac to leje lzy To sa lzy zalu bo Ciebie juz nie ma i lzy szczescia bo dostalam dzisiaj wiadomosc ze bedzie moja ,nie mowilam Ci wczesniej bo czekalam czy sie znajdzie jej wlascieiciel -pewnie bylaby najszczesliwsza,niestety nikt sie nie zglosil, damy jej domek ,milosc i otoczymy opieka bedzie znowu szczesliwa i wiesz opowiem jej o Tobie o tym jakim wspanialym psem i przyjacielem bylas na zawsze Twoja Justyna Quote
Monia70 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Justynko!!!!!!!!!! Nie lej skarbie łez żalu. Niech żal przemieni się w miłość.Inną , nie tę sama, bo przeciez takiej nie będzie juz nigdy! Przeciez Kesunia cieszy sie z Twojej decyzji.Ona tez jest szczęśliwa wiedząć, że przyjaciel jej na ziemi nie będzie juz porzucony , samotny.Wie, że dzas tej nowej suczce najlepszy dom jaki mozna wymarzyc dla psa. Nie bój się tej nowej miłości.Nie zdradzisz. Kesuniu, widzisz jaka Twoja pani jest cudowna !!!!!!!!! Kolejny piesek skrzywdzony przez człowieka znajdzie swój dom. Kesi.Możesz być dumna ze swojej pani. A pani na pewno z Ciebie. Justynko.Jesteś wrażliwą kobietą o ogromnym serduszku.Dziekuję, że jesteś !!!! A pokazesz nam maleńka ? Quote
JustynaM. Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Monia pewnie ze pokaze,zabieram ja jak przylece(trzymaj kciuki we wtorek zeby moje samolot nie spad , prosto z lotniska chce jechac po nia ale nie wiem czy uda mi sie tam dotrzec do 18.00 bo wyjde z lotnisk 17.00-17.10, a jesli zamkna schronisko to w srode ,czekam Neris da mi znac kiedy bedzie lepiej przyjechac.Dziekuje Ci slicznie za To co napisalas, i znowu sie poryczalam-widzisz taka ze mnie beksa Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Kesi moja kochana, odliczam dni do wylotu i zabrania malej do domku,wiesz ona podobno reaguje na imie Buba tak mi powiedziala neris i podobno jest mega super lizawka -to tak jak ty bylas Quote
JustynaM. Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 moja kochana Kesi ! wiesz ze mysle i pamietam o Tobie,pomimo mijajacego czasu ciezko mi jest bez Ciebie. Quote
JustynaM. Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 moja Kesulko! jutro jest wielki dzien ,trzymaj kciuki Quote
Monia70 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Trzymamy kciuki Justynko za lot, żebys szczęśliwe dotarła do Polski i do Bubinki :loveu: Kesunia tez tzryma zacisniete łapki za Ciebie. Quote
JustynaM. Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Monia na szczescie lot był ok. wszystko sie udało i Buba ,,PATRYSIA'' jest juz w domu.Kesulka moja kochana wczoraj jak zobaczyłam Bubke na żywo to sie poryczałam,jaka ona jest podobna do Ciebie,jest troszeczke chyba wieksza ,ale tak to strasznie ,pieszczocha jest z niej i taka spokojniutka ,słodka.Koty wczoraj myslały ze to Ty wróciłas do domu ,a dzisiaj jak sie przyjżały to zrozumiały ze to jednak inny piesek ,Lorens ma przywitanie machnał Bube w nos.Wczoraj jak wróciłam do domu ok.20,20 to od razu ją wykąpałam ,dzisiaj dochodzę do siebie , wieczorem postaram sie napisac wiecej na pw Monia. Buba Quote
Monia70 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Kesuniu!!!!!!!!!!!!! Widzisz Bubinke !!!!!!!!!!! Matko, ona naprawdę jest podobna do Ciebie !!! Justynko , aż mi się łzy zakręciły :placz: Bubinko, witaj w domu :loveu: Quote
JustynaM. Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 ojejku Monia jestes cudowna!!!!!!!!! dziekuje Ci za tą piekna zmianę fotki KESKI ,ehhh i znowu poleciały łzy jak to zobaczyłam Quote
JustynaM. Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 kESKA zobacz jakie mamy teraz dwie Damy Quote
Monia70 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ta brązowa to Buba , która łypie oczkiem ;) a ta czarna piękność???? Quote
JustynaM. Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Ta czarna czarownica to Tysia :loveu: adoptowana z Palucha 26.07.2008 jest straszną przylepką ,jak zostaje sama w domu to tragedia ,wskakuje nawet na parapety ,wiec trzeba wszystko odstawiac przed wyjsciem ,trzęsie sie ,sika,gryzie kapcie itp. a jak jest ktos w domu -może byc sąsiadka to jest ok. po smierci Keski ,po Tysi nie mialo byc żadnego innego psa ale jak zobaczyłam na dogomanii Bubę to zaczełam ryczec bo sama widziałas że sa bardzo podobne z KESI,ponieważ włascieciel sie nie znalazł to nie mogłam jej zostawic w schronie.Moja Kesiunia będzie w moim sercu na zawsze,to była cudowna sunia,moja najwieksza milosc,ale dzieki Tysi i Bubie jakos tak łatwiej życ ,razem sie bawią ,szaleją,mam nadzieje że mając koleżanke Tysia nie bedzie tak wariowała zostając w domu. Quote
Monia70 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Tysia powiadasz ???? hihihi moja córcia to Tysia ( Martysia):loveu: Mam nadzieję, że twoje maleństwa będa odtąd żyły w przyjażni i miłości. Moje też się zaprzyjaźniły.Tosia i Malinka .Jest jeszcze Korinek. A w lasnie .Zapraszam w wolnej chwili do nas. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15210&page=60 Quote
JustynaM. Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Kesi kochana moja wczoraj wcale nie mogłam dostac sie ma dogo,gwizdeczko moja pamietasz zawsze.... Quote
JustynaM. Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Kesi kochana moja tak mi Ciebie brak Quote
JustynaM. Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kesi wiesz dzisiaj z Buba byłam u Pani Magdy naszej weterynarz i ona nie mogła sie nadziwic skąd ja wziełam drugą Ciebie:loveu:,podoba sie jej Bubka tylko troche chora -uszka ma chore i zobaczymy co ze skóra bedzie w czw. rano na pobranie krwi idziemy,Kesulka mniej w opiece Malizne bo znowu choruje.wpadne do Ciebie jutro moja słodka Quote
JustynaM. Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Kasulka ja dzisiaj tylko na chwilkę wiesz co sie stało Filemon wpadł pod samochód, wczoraj nie wrócił na noc ,szukałam go ale nie było go nigdzie ,dzisiaj rano też nie ,już byłam przerażona na maxa ,szukałam w innym kierunku,potem słyszę szczeka Buba i Tysia patrze a to Filemon ledwo sie doczołgał do domu,szybko do weterynarza,pół dnia tam spędzialismy,ma połamaną miednicę ,rozwalona mardke a on jest slaby prze tą cukrzycę i przez latka 15-stak mu strzeliła:placz:,Kesulka zaciskaj łapki żeby wyzdrowiał,oj koszmarny dzien:placz::placz::placz::placz: Quote
Monia70 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ojej Filemonku !!Zdrowiej i WALCZ kocinko.Mój Kefirek nie miał szans z samochodem. Ja dzis od rana tez u weta.Korinek , moje 5 kg.szczęscie jest chory..... Quote
JustynaM. Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Monia70 napisał(a):Ojej Filemonku !!Zdrowiej i WALCZ kocinko.Mój Kefirek nie miał szans z samochodem. Ja dzis od rana tez u weta.Korinek , moje 5 kg.szczęscie jest chory..... Filemon przeżył noc ,to już 2 doby od wypadku więc mam nadzieje że będzie dobrze.dzisiaj rano tez bylismy na kroplówce ,dostał zastrzyki,2 noce prawie nie spałam,nie chce jesc karmię go strzykawką,Kesulka zaciskaj łapki za Filuta ojeku Monia a co Twojemu Korinkowi jest,na co jest chory? Quote
Recommended Posts