abigail Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='zubiri']Dołączam do podziękowań za profesjonalną relację z poznańskiego ringu akit. Gratuluję Janek P. Ależ proszę:loveu:A ja gratuluję występu "profesjonalisty" Yoritomo i chyba? debiutu, ale z pewnością laleczki- Włoszki:multi: Suczki Szamponki Zgodnie skwitowałyśmy, że "dziewczyny" w tej klasie, wszystkie już mężate i dzieciate, wszystkie z osiągnięciami, generalnie patrzyły na ten ringowo-halowy "szał" z pewnym dystansem:lol: i pokazywały się z godnością wszystkim oglądającym:cool3: Arashi T. (Bos K.- Kenjiko T.) Bu Yamamoto (Rengoku de La Valee....x Yumenoshima No Giohime Go) Dona O. (JP Fujimaru Go K...x JP Sayuri Go S.) lokaty I jeszcze dziewczyny z Cacib'em i Res Cacib'em Quote
abigail Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wybór Zwycięzcy Młodzieży Kokaina Halne Wzgórze I wybór BOB-a spośród Najlepszego z Młodzieży, Najlepszej Suki i Psa w rasie Finał znany jest z początku tej relacji... ale mam deserek dla Asiuni: Pucharki ufundowane prze Pa-liski:cool3: Pzdr:multi: Quote
Asiunia02 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Agnieszka bardzo dziekuje za zdjecia Kidori i poprosze je na maila, wszystkie jakie masz :) Pucharki mam nadzieje, że sie podobały, skromne ale ważne że były. Co do Bu to ja już pisałam, że w tym dniu była bezkonkurencja, co widać po zdjęciach. Jak patrze na te zdjecia to aż mi żal Donci, bo ona taka wyliniała, że wygląda jak połamaniec :) :) :) Quote
CHAAKITA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ufff, w koncu wolna chwilka po pracowitym ( japonski...:placz:), dlugim weekendzie. Wstawie zatem pare fotek. Będzie dośc wybiórczo, bo nie posiadam zdjęc wszystkich psiakow, a częśc jest okropnej jakosci. najpierw suczki: AOI KIMIKO Halne Wzgorze SUKI Delle Bianche Vallate Izumi Gaj GUOKURAI V DOGUTTI suczki, klasa młodzieży: suki, klasa championow: Quote
CHAAKITA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 psy: SEKAITEKI Halne Wzgorze NORYOKU Co Ty Na To TENKEITEKI Halne Wzgorze psy, klasa mlodziezy Quote
CHAAKITA Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 NIKOBAYASHI Roal BISHO-SURU Tajgeta psy, klasa otwarta: KAKUJIN Halne Wzgorze KUKURUYMU Yamamoto porownanie o cacib: i res.Cacib Quote
INU Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='abigail']Refleksja....:shake: Właścicielka hodowli Co Ty na to wyprodukowała 29.06.2007 miot "I" oraz 01.01.2008 moit "N" to są dane z katalogu Hodowca ten to "ludzki Pan"! suczka w cztery miesiące po porodzie została pokryta !!!!!!!! dwa m-ce później porodziła.... polskie "hodowanie" w świetle przepisów ZKWP!? A co się akitka-mamusia będzie nudzić.....:angryy: Właśnie znalazłam kolejną "cudowną" informację - w Co Ty na To w styczniu będzie miot po suczce (BUNYA Yamamoto), która urodziła szczeniaki w czerwcu tego roku! :angryy: Ręce opadają... :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts