Cora & Noryoku Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Będzie jeszcze Cora Wielka Fala w sukach klasa otwarta Quote
Asiunia02 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 PSY Klasa młodzieży 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia 1. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI Klasa championów 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI klasa mlodziezy 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta 1. Cora Wielka Fala Klasa championów 1. Arashi Tajgeta 2. Dona Omono Gawa Quote
Asiunia02 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI Klasa otwarta - 6 sztuk Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki klasa mlodziezy - 6 sztuk 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta 1. Cora Wielka Fala - 4 sztuki Klasa championów - 3 sztuki 1. Arashi Tajgeta 2. Dona Omono Gawa __________________ Quote
Agappe Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 o jak tłoczno w suczkach w championach ;) fajnie:) będzie cała stawka??? Quote
Asiunia02 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Jak na Poznań to staweczka w miarę normalna. Czy będzie pełna staweczka to nie umie powiedzieć, bo juz nie mam wejść w Związku i nic innego poza ilościową nie chcieli mi podać. Quote
ohisama Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wszystkich zainteresowanych chciałabym poinformować ( tylko spokojnie....ciiii...nie histeryzujemy dobrze?), że też się wybieram z ISHI WARU KORI Co Ty na To i YUKA Migoto inu :razz: Quote
Asiunia02 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 ISHI WARU KORI Co Ty na To - w klasie pośredniej ?? a Yuka Migoto Inu - w szczeniaczkach, czy już w młodzieży ?? Quote
ohisama Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KORI w pośredniej, YUKA w szczeniętach, o ile przyjęto moje zgłoszenia bo nie otrzymałam jeszcze potwierdzenia :lol: Quote
Franka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witam czy dostal juz ktos potwierdzenie na wystawe bo chcialabym wiedziec czy japonczyki beda razem z amerykancami??:lol: Akity amerykanskie beda w hali nr.3 A na ringu 20.Bedzie chociaz wiadomo czy sie spieszyc skoro bedziemy razem;) Pzdr. Quote
Asiunia02 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Jesteśmy na tym samym ringu, ale nie wiadomo kto będzie pierwszy. Przynajmniej jak na razie. Ostatnio coraz częściej akity są różniej, wiec trzeba poczekać na plan sędziowania. Quote
Asiunia02 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. ISHI WARU KORI Co Ty na To 2.Kiss Me & Love Me ASHIM THAI Klasa otwarta - 6 sztuk Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki 1. Yuka Migoto Inu klasa mlodziezy - 6 sztuk 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta 1. Cora Wielka Fala - 4 sztuki Klasa championów - 3 sztuki (wg numerków startowych) 1. Arashi Tajgeta 2. ......................... 3. Dona Omono Gawa Quote
cleo2000 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 fajna stawka byle sedzia sie spisal :shake::shake::shake:;):mad::mad::mad::mad::lol: Quote
Asiunia02 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. ISHI WARU KORI Co Ty na To 2. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI 3. Tenshi Halne Wzgórze Klasa otwarta - 6 sztuk Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki 1. Yuka Migoto Inu klasa mlodziezy - 6 sztuk 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta 1. Cora Wielka Fala - 4 sztuki Klasa championów - 3 sztuki (wg numerków startowych) 1. Arashi Tajgeta 2. ......................... 3. Dona Omono Gawa Quote
Asiunia02 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 znów małe uzupełnienie :) STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. ISHI WARU KORI Co Ty na To 2. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI 3. Tenshi Halne Wzgórze Klasa otwarta - 6 sztuk 1. B`Mitsukuni Go de la Vallee des Dragons Sacres Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki 1. Yuka Migoto Inu 2. Reiko Roal klasa mlodziezy - 6 sztuk 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta 1. Cora Wielka Fala - 4 sztuki Klasa championów - 3 sztuki (wg numerków startowych) 1. Arashi Tajgeta 2. ......................... 3. Dona Omono Gawa Quote
Agappe Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [SIZE="1"]chyba wiem kto dołączy do championów:cool3:ale jak zwykle brak zezwolenia fajnie się staweczka zapowiada :) Quote
Asiunia02 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Suczki które przychodza mi na mysli to albo jakaś od Yamamotków, ale miedzy Arashi i Dona mogłaby być tylko Bara, ale wiem, że jej nie ma, Daichi tez nie, wiec nie wiem :) Halniaczków też nie bedzie, Hanu też nie, wiec zagadke mam nadal :) Quote
Czandoria Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Witam.Ja zgłosiłam Koishi Halne Wzgórze w otwartej i Kokainke halniaczke w młodzieży.Koisha jest na dzień dzisiejszy łysiutka więc jej udział stoi pod znakiem zapytania . Quote
INU Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czyli na dzień dzisiejszy wiadomo o: STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. ISHI WARU KORI Co Ty na To 2. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI 3. Tenshi Halne Wzgórze Klasa otwarta - 6 sztuk 1. B'Mitsukuni Go de la Vallee des Dragons Sacres Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki 1. Yuka Migoto Inu 2. Reiko Roal klasa młodzieży - 6 sztuk 1. Dovi Rilaf 2. Kokaina Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta - 4 sztuki 1. Cora Wielka Fala 2. Koishi Halne Wzgórze Klasa championów - 3 sztuki (wg numerków startowych) 1. Arashi Tajgeta 2. ......................... 3. Dona Omono Gawa Czandoria - witam na Dogomanii! :multi: Quote
wani Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 STAWKA ILOŚCIOWA - POZNAŃ 2008 PSY Klasa szczeniąt - 1 sztuka Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia - 5 sztuk 1. ISHI WARU KORI Co Ty na To 2. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI 3. Tenshi Halne Wzgórze Klasa otwarta - 6 sztuk 1. B'Mitsukuni Go de la Vallee des Dragons Sacres Klasa championów - 4 sztuki 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa szczeniąt - 4 sztuki 1. Yuka Migoto Inu 2. Reiko Roal klasa młodzieży - 6 sztuk 1. Dovi Rilaf 2. Kokaina Halne Wzgórze 3. Akita u Izis (FCI) Emiko Klasa pośrednia - 2 sztuki 1. Kidori Pa-Lis Klasa otwarta - 4 sztuki 1. Cora Wielka Fala 2. Koishi Halne Wzgórze Klasa championów - 3 sztuki (wg numerków startowych) 1. Arashi Tajgeta 2. ......................... 3. Dona Omono Gawa Quote
Asiunia02 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Czandoria napisał(a):Witam.Ja zgłosiłam Koishi Halne Wzgórze w otwartej i Kokainke halniaczke w młodzieży.Koisha jest na dzień dzisiejszy łysiutka więc jej udział stoi pod znakiem zapytania . Witam Cie Aniu serdecznie :) Widze ze masz taki sam problem co ja i Kasienka, nasze championy czyli Akuma i Asztar są także łyse jak kolano, wiec championy beda prezentowac sie super :) :) jesli mojego w ogole wezme ze sobą, bo wstyd to takiej długiej przerwie wrócić na ring wystawowy bez sierciuchy :p Quote
Czandoria Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzięki za przywitanie .(Agnieszka nie Ania). Ja już nie wiem ,jak te akitki linieja . Wydawało mi się ,że Koishinka juz wyliniała i teraz powinno juz rosnąć futerko , a tu kolejne linienie:-o.Pewnie w grupie łysiutkich będzie rażniej:evil_lol: Quote
Asiunia02 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 o jejku :roll: nie wiem skąd mi się wzięło Ania :oops: Z tymi Akitami to nigdy nie można być niczego pewnym :) u Nas w tym roku cieczki tez występują w dziwnych terminach, wiec wszystko się pomieszało. Quote
Asiunia02 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Wystawa zbliża się duzymi krokami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Juz sie nie moge doczekac, chociaz w sumie nie mam czego, bo Akuma bez sierści, a Doncia linieje, wiec wystrzałowego wystepu sie nie spodziewam. Quote
Recommended Posts