Asiunia02 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH Z OKAZJI 70-LECIA ZWIĄZKU KYNOLOGICZNEGO W POLSCE z prawem przyznania CACIB Poznań, 8-9.11.2008 Prosimy przesyłać zgłoszenia: pocztą na adres: Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział w Poznaniu ul. Św. Marcin 27, 60-967 Poznań, skrytka pocztowa nr 219 faxem pod numer: 0 61 855 74 14 na adres e-mail: poznan@zkwp.pl Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń: 20.09.2008 Sędzia: Vladimir Piskay (SK) Quote
Asiunia02 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Zapomniałam o opłatach. Opłaty wniesione do 20.09.2008 r. (w terminie przyjmowania zgłoszeń) - za pierwszego psa (z katalogiem) 120,00 zł - za każdego następnego psa (bez katalogu) 100,00 zł - klasa szczeniąt i weteranów (bez katalogu) 50,00 zł - interchampiony (bez katalogu) 50,00 zł Konkurencje: Pary hodowlane, Grupy hodowlane (bez katalogu) 50,00 zł Opłaty wniesione po 20.09.2008 r. (po terminie przyjmowania zgłoszeń) - za każdego psa (także klasa szczeniąt i weteranów) 150,00 zł Quote
INU Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Staram się namówić rodziców na tę wystawę, ale jak na razie brak jakichkolwiek efektów. :mad: Quote
Asiunia02 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 My będziemy na pewno, nie wiem tylko, z jak liczną reprezentacją :) Będzie także na pewno Kasienka i Łukasz. Na razie nikt więcej się nie opowiedział, przynajmniej mi :) :) Quote
Cora & Noryoku Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 My też będziemy. Ale jeszcze tak bardzo się nią nie przejmuje, bo przed nią czekają nas jeszcze dwie warszawa i nowy dwór maz. Troszke się zdenerwowałam terminem tej wystawy bo Corce zabraknie 5 dni do ukończenia championatu, jeśli oczywiście dostałaby CWC. I w takiej sytuacji trzeba będzie czekać do następnej, jakiejś. Że nie mogli zrobić tydzień później, to pewnie mi tak na złość (ha ha ha). Quote
INU Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cora & Noryoku napisał(a):My też będziemy. Ale jeszcze tak bardzo się nią nie przejmuje, bo przed nią czekają nas jeszcze dwie warszawa i nowy dwór maz. Troszke się zdenerwowałam terminem tej wystawy bo Corce zabraknie 5 dni do ukończenia championatu, jeśli oczywiście dostałaby CWC. I w takiej sytuacji trzeba będzie czekać do następnej, jakiejś. Że nie mogli zrobić tydzień później, to pewnie mi tak na złość (ha ha ha). Nie chcę Cię rozczarować, ale w Poznaniu jest zwykle bardzo duża stawka i o CWC będzie trudno. ;) Ps. U mnie urabianie rodziców nadal bez zmian. :placz: Quote
INU Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wstawiam stawkę z zeszłego roku na dowód moich słów. ;) Poznań - 10-11.11.2007 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) o Puchar Europy Środkowo Wschodniej 2007 sędzia: Dušan Paunoviè WYNIKI OFICJALNE: PSY Klasa szczeniąt – 3 Kiss Me & Love Me (FCI) ASHIM THAI - oc.obiecująca, lokata III KAKUJIN Halne Wzgórze - oc.wybitnie obiecująca, lokata I NIKOBAYASHI Roal -oc.wybitnie obiecująca lokata II Klasa młodzieży – 3 Akita u Izis (FCI) BUSHI - nieobecny B'MITSUKUNI Go de la Valle des Dragon Sacres – oc.doskonała, lokata II YORITOMO Matagiinu - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Polski 2007, Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007 Klasa pośrednia - 1 HARUKI Czandoria - oc.bardzo dobra, lokata I Klasa otwarta – 6 EBRO Porażynianka - oc.doskonała, lokata II, res.CACIB INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze – oc.doskonała, lokata III ISSUN-BOSHI Halne Wzgórze – oc.doskonała, lokata I, NDPwR, CACIB, Zw.Polski 2007, Zw.Europy Śr-Wsch 2007 MONOYAWARAKE Tajgeta - oc.doskonała YOKO Rilaf - oc.doskonała, lokata IV Akita u Izis (FCI) YORITO - nieobecny Klasa championów – 6 AMAI Bakira – oc.doskonała, lokata I, CWC ASZTAR Imaginacja - nieobecny BIMBO Yamamoto - niewystawiany HOSEKI Halne Wzgórze – oc.doskonała, lokata II RYUU-GO Shun’You Kensha - nieobecny Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHI – oc.doskonała, lokata III SUKI Klasa szczeniąt – 4 KENITA Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata II KIDORI Pa-Lis - oc.obiecujaca, lokata IV SHITSUKO FUMI Of Amayadori Ken – oc.obiecująca, lokata III U`KOJIN Halne Wzgórze – oc.wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR Klasa młodzieży – 5 AIDA Puchate Liski – oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Polski 2007, Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007, NJwR Akita u Izis (FCI) BIKI - .oc.doskonała, lokata IV TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata II KINGYO Halne Wzgórze - oc.bardzo dobra KOISHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata III Klasa pośrednia – 4 HACHIKO GO Odzew Świata - oc.doskonała, lokata II HANU z Krobskiego Hajmatu - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB KOICHIKARA Shun`You Kensha – oc.doskonała, lokata III LEIKO Roal - oc.bardzo dobra Klasa otwarta – 5 DONA Omono Gawa – oc.doskonała, lokata II FUJIN Yamamoto – oc.doskonała, lokata I, CWC NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze - nieobecna NAMI-GO Matagiinu - nieobecna Akita u Izis (FCI) YOKO – oc.doskonała, lokata III Klasa championów – 2 MIDORI Turzycowa Dolina - oc.doskonała, lokata II U-SUSHI Rilaf – oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, CACIB, Zw.Polski 2007, Zw.Europy Śr-Wsch 2007, Zw.Rasy Dużo, prawda? :eviltong: Quote
Asiunia02 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 A to dlatego, że w Poznaniu często wystawa są jakieś rangi, czy też o jakiś puchar. W tym roku jest zwykła międzynarodówka, wiec może ty akitek nie będzie, ale z okazji 70-lecia związku każdy uczestnik wystawy otrzyma pamiątkowy medal. Na pewno będę ja z minimum 2 psiakami, a maksimum 4 :) Quote
Cora & Noryoku Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Żeczywiście sporo psiaczków, ale pomarzyć zawsze można. Quote
ohisama Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ja bym na twoim miejcu nie marzyła tylko myślała realnie-liczysię nie ilość a jakość:evil_lol:Niech wygra najlepszy;) Quote
Cora & Noryoku Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzięki za słowa otuchy. Spotkamy się w wawie to pogadamy. Quote
INU Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cora & Noryoku napisał(a):My też będziemy. Ale jeszcze tak bardzo się nią nie przejmuje, bo przed nią czekają nas jeszcze dwie warszawa i nowy dwór maz. Troszke się zdenerwowałam terminem tej wystawy bo Corce zabraknie 5 dni do ukończenia championatu, jeśli oczywiście dostałaby CWC. I w takiej sytuacji trzeba będzie czekać do następnej, jakiejś. Że nie mogli zrobić tydzień później, to pewnie mi tak na złość (ha ha ha). A NORYOKU też będzie? W klasie młodzieży? Asiunia02 napisał(a):A to dlatego, że w Poznaniu często wystawa są jakieś rangi, czy też o jakiś puchar. W tym roku jest zwykła międzynarodówka, wiec może ty akitek nie będzie, ale z okazji 70-lecia związku każdy uczestnik wystawy otrzyma pamiątkowy medal. A w tym roku (z tego co pamiętam) jeżeli pies, który ma już zagraniczny Championat dostanie CWC to zostanie Championem Polski za ten jeden wniosek, więc może przyjechać ktoś zza granicy. Quote
Cora & Noryoku Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Noryoku będzie już w młodzieży Quote
Asiunia02 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Dzisiaj muszę usiąść z rodzinkom i przemyśleć ile tych moich gadów zgłosić. Najchętniej bym zgłosiła 4, ale nie mam tyle rąk :) i chyba trzeba pomyśleć nad jakimiś nagrodami żeby tradycji stało się zadość :) Quote
cropka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 My będziemy, wszystko było pod znakiem zapytania przez niedawną alergię, ale mam nadzieję, ze ofutrzenie misia dojdzie do siebie do czasu wystawy :roll:. Quote
Asiunia02 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 zgłosiłam 3 :) Niestety Gutek zostaje w domu. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiunia02 napisał(a):zgłosiłam 3 :) Niestety Gutek zostaje w domu. My zgłosiliśmy 2 akitki: Asztarka i Aszeńkę :) Mam nadzieję, że załapiemy się na chociaż jedną Pa-liskową nagródkę :lol: ;) :lol: Quote
cropka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Asiunia02 napisał(a):zgłosiłam 3 :) Niestety Gutek zostaje w domu. Będzie Tigerek ? :cool3: Fajnie byłoby zobaczyć wreszcie na żywo tatusia mojego miśka :p. Quote
Asiunia02 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Będzie mój dupuch kochany :) Quote
Asiunia02 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):My zgłosiliśmy 2 akitki: Asztarka i Aszeńkę :) Mam nadzieję, że załapiemy się na chociaż jedną Pa-liskową nagródkę :lol: ;) :lol: Wywieracie na mnie ogromną presje :) Quote
pakej Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 My też jedziemy :evil_lol: Akinori Błękitny Pejzaż :multi: Quote
Asiunia02 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 STAWKA POZNAŃ 2008 -> tyle wiem :evil_lol: , choć to pewnie 5% całości PSY Klasa młodzieży 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia 1. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI Klasa championów 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI Klasa pośrednia 1. Kidori Pa-Lis Klasa championów 1. Arashi Tajgeta 2. Dona Omono Gawa Quote
pakej Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asiunia02 napisał(a):W klasie młodzieży ?? v tak klasa młodzieży Quote
cleo2000 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 PSY Klasa młodzieży 1. Akinori Błękitny Pejzaż 2. Noryoku Co Ty Na To Klasa pośrednia 1. Kiss Me & Love Me ASHIM THAI Klasa championów 1. Akuma Akairo 2. Asztar Imaginacja SUKI klasa mlodziezy 1.Dovi Rilaf Klasa pośrednia 1. Kidori Pa-Lis Klasa championów 1. Arashi Tajgeta 2. Dona Omono Gawa Quote
Recommended Posts