Arden Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Domka_Czika napisał(a):Po prostu- Sama Słodycz Z MOJEJ Amber :loveu::loveu::loveu: Ktoś mi tu psa próbuje podprowadzić :lol: Też nie wiem kiedy to urosło :crazyeye: A skoro ma rok, to wychodzi, że od 10 miesięcy jest u mnie... jak ten czas leci :roll: Quote
kajkoowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://img31.imageshack.us/img31/7425/sh102259.jpg super fotka :loveu: 1oooo lat dla Amber:loveu::loveu: A tak na marginsie sdradzisz mi przepis na tort?;) Krop bedzie obchodził za 4 miechy 3 rok:lol: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Oj no i spóźniłam się kilka minut :lol: ale z całego serducha życzę Ambi wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim dużo zdrówka! I proszę ją ode mnie wygłaskać, wycałować itp :loveu: Jak dobrze, że Amber ma urodzinki, przynajmniej fotki możemy wreszcie pooglądać :diabloti: http://img31.imageshack.us/img31/7425/sh102259.jpg jaki fajny dłuuuugi pies :lol: :loveu: Hihi, fajnie uciekła z tym tortem :evil_lol: http://img389.imageshack.us/img389/2517/sh109893.jpg wtedy to by sie cała tą arafatką mogła owinąć :p Quote
Feigned Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Axel też się tak kładzie, to się nazywa "na żabę" :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dzień dobry.! I wszystkiego dobrego dla Amber.! :loveu: Quote
anetta Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :bday: Wszystkiego najlepszego Amber, dużo leśnych spacerków, głaskanka, zdrówka :new-bday: :BIG: Super :evil_lol: http://img31.imageshack.us/img31/7425/sh102259.jpg Quote
Agrafka2- Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 fajny torcik dostała. Własnoręcznie robiony? Quote
Cieplutkaa. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Czekamy na jakieś nowe foteczki Amber :loveu: Quote
Arden Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Serdecznie wszystkim dziękuję za miłe słowa :) [quote name='Feigned']Axel też się tak kładzie, to się nazywa "na żabę" :diabloti: Wiem :loveu: Ja się cieszę za każdym razem jak Amber się tak kładzie, bo to znaczy, ze mimo dysplazji jakoś jej szczególnie te biodra nie bolą... :shake: [quote name='Agrafka2-']fajny torcik dostała. Własnoręcznie robiony?[quote name='Kaja10014']A tak na marginsie sdradzisz mi przepis na tort?;) Krop bedzie obchodził za 4 miechy 3 rok:lol: No to teraz się wyda :oops: Niestety ja beztalencie totalne jestem jeśli o gotowanie idzie, strach mnie do kuchni w ogóle wpuścić, a torcik był kupiony w zoologicznym :diabloti: Zdjęcia obiecuję po poniedziałku - mam ostatni egzamin w tej sesji (potem tylko kampania wrześniowa ;-)), to znajdę chyba trochę więcej czasu... w końcu :roll: Przed chwilą jedynie dostałam takie zdjęcie mailem... z komentarzem "zobacz jak twój pies aportuje zwierzynę" :lol: jak widać zwierzyna lekko przytyła poza sezonem, ale powoli wraca do formy ;) Quote
C&B Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A ja wiedziałam że kupione:eviltong: Bo widziałam takie w zoologu:diabloti: Quote
Arden Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ale ja wcale nie twierdziłam że jest inaczej ;-) Grunt że Ambi smakowało :diabloti: Quote
kajkoowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Buu a ja nie widziałam:shake: A za ile kupiłaś to się zaczne rozglądac bo do listopada to tylko chwilka:evil_lol: Quote
C&B Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Moja dostaje tylko kość i mnóstwo buziaków:roll: Tylko nie dzwońcie do TOZ:diabloti: Quote
Arden Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Ja jestem pewna że mojej by było wszystko jedno, czy ja bym pamiętała czy nie ;) Torcik był w sumie reakcją na komentarz mojego taty - "ale tort będzie rozumiem, tak?" Nie wiem czy był usatysfakcjonowany, ale efekt wywarło odpowiedni... ;-) Quote
Rinuś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Przyszłam po sąsiedzku do galerii :evil_lol: Śliczny pies :loveu: A nie ma problemów z oczami?Bo mu powieka nachodzi widzę... Quote
Arden Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dziękujemy za wizytę, obiecuję wpaść do Was również - zresztą byłam już parę razy, ale jakoś... no ja rzadko piszę, generalnie... ;) O Amberowych oczach to by można książkę napisać ;) przede wszystkim była najbardziej zezowatym szczeniakiem świata, obecnie się to tak nie rzuca w oczy ;) i przerobiliśmy grudkowe zapalenie trzeciej powieki - niestety oczy się łatwo podrażniają nadal. No i przede wszystkim ma za luźne powieki - sprawa do skorygowania, ale dopiero jak się przestanie rozwijać, bo jak na razie to to nie miało większego sensu... Quote
agaciaaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kiedy możemy liczyć na fotki? Bo coś dawno nie było ;) Quote
kajkoowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Tak po pierwsze to heejo:hand: A po drugie to ja czekam na fotki, bez żadnych ale:evil_lol: Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Kaja10014 napisał(a):Tak po pierwsze to heejo:hand: A po drugie to ja czekam na fotki, bez żadnych ale:evil_lol: podpisuję się! :cool1: Ambre wyściskać! Quote
zmierzchnica Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witamy :loveu: Ale to robi wrażenie, kiedy weszłam w pierwszy post i oglądam zdjęcia pięknego szczeniaczka... A potem przeglądam ostatnie zdjęcia i widzę (nie mniej piękne;)) psisko :crazyeye::evil_lol: Takie porównanie: http://img353.imageshack.us/img353/4421/sh109825ma5.jpg http://zapodaj.net/images/d010a0484c66.jpg :cool3: Ależ te szczeniorki rosną... Quote
Arden Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Przepraszam za ciszę tutaj, ale cóż... od pewnego czasu siedzę w Irlandii, wrócę dopiero w połowie przyszłego miesiąca, dotąd nie bardzo miałam dostęp do sieci... Jak tylko uda mi się powrzucać do sieci zdjęcia z aparatu - zaległe Amber (aaależ mi tej mojej wariatki brakuje!), i mojego "tutejszego" psa, Ramzesa - to obiecuję się podzielić :) Quote
zmierzchnica Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Czekamy :multi: Nie dziwię się, że Ci jej brakuje, tak długo bez swojego psiaka :shake: Ale potem to nadrobicie :loveu: Quote
Arden Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Witam wakacyjnie :) Jeszcze tydzień nie będę widziała mojej księżniczki, ale mogę podzielić się tym, co uchowało się na karcie w aparacie, czyli relacją zdjęciową z wizyty u znajomych. Amber w swoim żywiole, bo wkoło dzieci, a dzieci są największą atrakcją na świecie :loveu: Quote
Recommended Posts