Jump to content
Dogomania

Galeria Amberowa - Dokumentacja zimowa :) strony 42 (dół) i 43!

Recommended Posts

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Po prostu-
Sama Słodycz Z MOJEJ Amber
:loveu::loveu::loveu:

Ktoś mi tu psa próbuje podprowadzić :lol:
Też nie wiem kiedy to urosło :crazyeye:

A skoro ma rok, to wychodzi, że od 10 miesięcy jest u mnie... jak ten czas leci :roll:

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj no i spóźniłam się kilka minut :lol: ale z całego serducha życzę Ambi wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim dużo zdrówka! I proszę ją ode mnie wygłaskać, wycałować itp :loveu:

Jak dobrze, że Amber ma urodzinki, przynajmniej fotki możemy wreszcie pooglądać :diabloti:

http://img31.imageshack.us/img31/7425/sh102259.jpg jaki fajny dłuuuugi pies :lol: :loveu:

Hihi, fajnie uciekła z tym tortem :evil_lol:

http://img389.imageshack.us/img389/2517/sh109893.jpg wtedy to by sie cała tą arafatką mogła owinąć :p

• 2 weeks later...
Posted

Serdecznie wszystkim dziękuję za miłe słowa :)

[quote name='Feigned']Axel też się tak kładzie, to się nazywa "na żabę" :diabloti:
Wiem :loveu: Ja się cieszę za każdym razem jak Amber się tak kładzie, bo to znaczy, ze mimo dysplazji jakoś jej szczególnie te biodra nie bolą... :shake:

[quote name='Agrafka2-']fajny torcik dostała. Własnoręcznie robiony?[quote name='Kaja10014']A tak na marginsie sdradzisz mi przepis na tort?;)
Krop bedzie obchodził za 4 miechy 3 rok:lol:

No to teraz się wyda :oops:
Niestety ja beztalencie totalne jestem jeśli o gotowanie idzie, strach mnie do kuchni w ogóle wpuścić, a torcik był kupiony w zoologicznym :diabloti:

Zdjęcia obiecuję po poniedziałku - mam ostatni egzamin w tej sesji (potem tylko kampania wrześniowa ;-)), to znajdę chyba trochę więcej czasu... w końcu :roll:

Przed chwilą jedynie dostałam takie zdjęcie mailem... z komentarzem "zobacz jak twój pies aportuje zwierzynę" :lol: jak widać zwierzyna lekko przytyła poza sezonem, ale powoli wraca do formy ;)

Posted

Ja jestem pewna że mojej by było wszystko jedno, czy ja bym pamiętała czy nie ;)
Torcik był w sumie reakcją na komentarz mojego taty - "ale tort będzie rozumiem, tak?" Nie wiem czy był usatysfakcjonowany, ale efekt wywarło odpowiedni... ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za wizytę, obiecuję wpaść do Was również - zresztą byłam już parę razy, ale jakoś... no ja rzadko piszę, generalnie... ;)

O Amberowych oczach to by można książkę napisać ;) przede wszystkim była najbardziej zezowatym szczeniakiem świata, obecnie się to tak nie rzuca w oczy ;) i przerobiliśmy grudkowe zapalenie trzeciej powieki - niestety oczy się łatwo podrażniają nadal. No i przede wszystkim ma za luźne powieki - sprawa do skorygowania, ale dopiero jak się przestanie rozwijać, bo jak na razie to to nie miało większego sensu...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak po pierwsze to heejo:hand:
A po drugie to ja czekam na fotki, bez żadnych ale:evil_lol:

podpisuję się! :cool1:

Ambre wyściskać!

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za ciszę tutaj, ale cóż... od pewnego czasu siedzę w Irlandii, wrócę dopiero w połowie przyszłego miesiąca, dotąd nie bardzo miałam dostęp do sieci...

Jak tylko uda mi się powrzucać do sieci zdjęcia z aparatu - zaległe Amber (aaależ mi tej mojej wariatki brakuje!), i mojego "tutejszego" psa, Ramzesa - to obiecuję się podzielić :)

• 2 weeks later...
Posted

Witam wakacyjnie :)
Jeszcze tydzień nie będę widziała mojej księżniczki, ale mogę podzielić się tym, co uchowało się na karcie w aparacie, czyli relacją zdjęciową z wizyty u znajomych. Amber w swoim żywiole, bo wkoło dzieci, a dzieci są największą atrakcją na świecie :loveu: