WildH Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czika pochodzi ze schroniska dla bezdomnych zwierząt w Gorzowie Wielkopolskim, w którym jestem wolontariuszką :) . Najbardziej lubi spać, wąchać i spacerować. Rzadko się bawi, a co dopiero z psami. Bardzo lubi jeść śmierdzące rzeczy, tarzać się, nie przepada za wodą :razz:. Niestety zdjęcia robione komórką :/ Tylko czeka aż dam jej przyjrzeć się nowej komórce. Bestia której nie wolno atakować! :roll: Kunie. Cudownie śmierdząca bryza nad Wartą. Cdn. Quote
WildH Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 "Idziemy już, idziemy?" Na byłym poligonie wojskowym. Na drzemkę zawsze jest czas. Quote
WildH Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Nikt nas nie odwiedza? :shake: :( Trudno, pokażę zaglądającym mojego wymarzonego psa ze schroniska. Oto Tim: Quote
groszek83 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Timka nie możesz pewnie adoptować?:shake: Czika już chyba starszawa co? Quote
zaba14 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to jest galeria? a gdzie zdjecia? cos malusio!! witam :p Quote
WildH Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Witamy :D Przepraszamy że tak późno. Tima nie mogę adoptować, bo mama nie chce się zgodzić, ale wciąż próbuję ją namówić. I trochę schroniskowych: Yoshi, pies oddany przez właścicieli z powodu alergii ich córki. Żywiołowy, lubi się bawić, pięknie skacze, reaguje na swoje imię i jest łagodny, myślę że świetnie nadawałby się do psich sportów. :cool3: c.d.n Quote
WildH Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='.::Blue_Lagoon::.']Ciekawa galeryjka ;). Dziękujemy :p. Cocker spaniel angielski, który został adoptowany, a ok. 2 godziny później zwrócony do schroniska. Chwilowy właściciel powiedział że pies "rzucił się" na niego. :roll: Uroczy psiak. Znów Tim. Quote
groszek83 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Troche częściej prosze zaglądać do galeryjki:cool3: Witanko;) Quote
Anusia&Saba Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Przecudna sunia :loveu: :loveu: Szkoda że twoja mama nie chcę się zgodzić na drugiego psa, Tim jest śliczny. Pozdrowienia ;) Quote
WildH Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Dziękujemy za odwiedziny i przepraszamy że rzadko zaglądam ;) . Jakiś czas temu Czika znalazła martwego na wpół zakopanego psiaka :-(. Na zdjęciu (robionym komórką) nie widać, ale z ziemi wystaje łapa i głowa kudłacza. A nad nim tabliczka z kawałka jakiejś sklejki: Quote
WildH Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Jak przestanie padać to spróbuję z Cziką wybrać się jeszcze i zostawić jakiś kwiatek w tamtym miejscu gdzie leżał ten psiak :shake:. Przerażające. Kotek którego spotkałam na ulicy w drodze do szkoły: [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/3391/dsc00191wq4.jpg[/IMG] Quote
WildH Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Za jakiś czas prawie na pewno kupię sobie nowy aparat, a wtedy zdjęć będzie więcej ;) Quote
WildH Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 I mam lustrzankę, którą uczę się obsługiwać :) . Nikon D60. Piesek kuzynki, Fox: Quote
Talia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 śliczne psiaczki. Chyba rozumiem Twój ból, bo tez jestem wolontariuszka i co chwilę spotyka się takiego psiaka, którego bardzo chciałoby się wziąć do domku:-( Quote
WildH Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dzięki, Talia :) . Na ostatnim kot Bursztyn i pies Gon należące do naszej pani wet :) . I dobra nowina: Tim znalazł dom w Niemczech :multi:. Quote
WildH Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Ech, nikt nas nie odwiedza :shake: Czika upita po niedzielnej imprezie. Przysłuchuje się wymianie zdań o psiej polityce w Polsce. :cool1: I przyłącza się do rozmowy. "Żeby poprawić psią sytuację w Polsce należy opatentować wszystkie nazwy zarejestrowanych ras psów". Dzisiejszy dzień wspaniale nastroił pieska, aż nabrał ochoty do biegania. :cool3: Quote
C&B Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Odkryliśmy kolejną Czikę na dogo:evil_lol: Mam imienniczkę w domu:loveu: Śliczna sunia :loveu: jka każda Czika:loveu: Quote
WildH Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy tak imienniczkę jak i jej właścicielkę :multi:. Słuchać właściciela czy jego cienia? EDIT Założyłam Blog :) Na razie dopiero się rozkręca i uczę się zabawy w html'u. http://www.filozofia-psa.blog.pl Quote
Recommended Posts