BalticStorm Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Psy Klasa młodzieży ARMAGEDON White Oragon's J.M Klasa pośrednia EX SE NATUS SOPRANO Jedi JÓZIO JASTRZĘBSKI Timar ROLAND Taurus ZRYW Warmiński Dąb Klasa otwarta ELKER Zbysz-Bul FAVORIT AMERICAN BEAUTY Ara Scania Buteo NEO, (Mł.Zw.KL, Mł.Ch.PL Smiley TIMAR GROM Klasa championów GREAT GATSBY Timar, (Int.Ch, Ch.PL, RUS, Mł.Ch.PL, Zw.Kl.RUS, LT KILADAGH BEETLEJUISE AT OPALPLAST, (Ch.PL LEON Taurus, (Ch.PL, Mł.Ch.PL, Mł.Zw.KL Quote
BalticStorm Posted August 4, 2004 Author Posted August 4, 2004 Proszę bardzo... Bule - suczki: Klasa młodzieży PORTO AMELIA Ara-Scania RIPLEY Buteo Buteo ROSEMARY BABY Klasa pośrednia AFRODYTA z Rodziny Sporano EVITA Lusus Nature MAGNA MORGANA Tridacna, (Mł.Zw.PL, Mł.Ch.PL Klasa otwarta ANTRACITA z Polnej Drogi LOLA Niebezpieczne Związki MEEDNIGHT LOST IS SPACE Sauron MIRABELLE Błękitny Skarb NORDA Barbitistes ROMA z Rzymskich Legionów Klasa championów GEMBALLA Dziedzictwo Tudora, (Ch.PL Klasa weteranów PERFECT MAKE UP Alet Quote
Matisse Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Dzięki wielkie BalticStorm, dobrze wiedzieć co się jedzie oglądać :) Quote
Marek z Gromem Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Baltic a mozesz podac stawke staffordshire bull terrierów :) Z góry wielkie dzieki :) Quote
BalticStorm Posted August 4, 2004 Author Posted August 4, 2004 zapraszam do mnie na stronę w dziale nowości... Quote
sortis Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Baltic a mozesz podac stawke staffordshire bull terrierów) zapraszam do mnie na stronę w dziale nowości... Byłam, tam nie ma stawek. A może nie umiem znaleźć? :D Quote
Kati Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 Byłam, tam nie ma stawek. A może nie umiem znaleźć? Też nie znalazłam. Quote
majka1 Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 A w Sopocie będzie siostrunia mojego Bisia - A'HERA Button - staffiki kl. młodzieży, pooglądać sobie proszę i napisać mi czy ładna bestyjka :D Quote
Recommended Posts