zurdo Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Martwiłam się trochę tą podróżą... Mimo uspokajającej rozmowy z p. Haliną bałam się, bo pamiętam, że do weta na kastrację Koral tak ładnie nie jechał... Kamień z serca... Dziękuję jeszcze raz wszystkim, dzięki którrym Koral jest w drodze do nowego domu i szczęśliwego życia. Przepraszam, że tak niewiele mogłam pomóc, mam o to wielki żal do siebie, bo czułam się odpowiedzialna za całą tę sytuację... Mój Przyjaciel umiera... Fakt, że Koral jest już w drodze to przynajmniej mały promyk radości w tych koszmarnych dniach... Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 to juz gdzie sie da zdejmuje ogloszenia psiaka:loveu: oby wiecej tak przyjemnych zadan. Quote
zurdo Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Są jakieś nowe wieści o Koraliku? Quote
HalinaM Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dzis dostalam wiadomosc o Koraliku i bardzo mnie ucieszyla tresc o jego zachowaniu. Przepraszam pani Wando ale pozwolilam sobie wkleic ta wspaniala wiadomosc gdyz wiecej osob martwilo sie o niego. Koral Koral ma sie super:loveu: .Musze przyznac ,ze psiak wspaniale wychowany .Jest naprawde swietny .Nawet zgadza sie z Boxerem ,ale ten tez kastrowany jest.W nablizszym czasie wysle zdjecia .Zanim pojdzie do nowego domu musimy tylko troszke poczekac by sie zaaklimatyzowal .Koral jest bardzo posluszny ,grzeczny i nie ma w jego charakterze nic na co moznaby nazekac .Prosze sie nie martwic ,on naprawde ma u nas dobrze i domek jego bedzie dokladnie sprawdzony .Warunkiem adopcji bedzie zgoda na dalszy kontakt bysmy mogli sledzic jego dalsze losy. Pozdrawiam Wanda. ps. gdybym wtedy wiedziala jaki to cudny pies gdy Pani mi go proponowala , to bym sama po niego juz dawno przyjechala . _________ Quote
andzia69 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 z tego postu wynika, ze Koral dalej szuka domu??? bo nie bardzo rozumiem - jest teraz na tymczasie? Quote
zurdo Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ss napisał(a):psiak jest już w nowym domku... a jakieś konkrety? Quote
Ss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3090&postdays=0&postorder=asc&start=336 Quote
erka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ss, Koral jest na razie w DT, jak będzie w docelowym domu z pewnością damy znać:lol:. Quote
HalinaM Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 erka napisał(a):Ss, Koral jest na razie w DT, jak będzie w docelowym domu z pewnością damy znać:lol:. erka..... czy masz jakies nowe wiadomosci o Koralu.? Przez kilka dni nie mialam neta ani dostepu do kompa.... nie mam tez zadnych wiadomosci ani na pv ani na e-mailu o Koralu mimo ze p.Wanda obiecala mi ze na biezaco bedzie mnie informowala i ze wysle mi tez zdjecia. Quote
erka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie dowiadywałam się wcześniej o Korala, bo myśłałam ,że HalinaM ma kontakt z jego DT. Dopiero od zurdo dowiedziałam się, że dawno nie było o nim wiadomości, więc zasięgnęłąm języka. Koral pojechał do DT do Niemiec , ale miał być od razu wydany do adopcji, bo byli ludzie chętni na takiego psa. Niestety wrócił do DT po 2 dniach, a w zasadzie osoba, która go wyadoptowała odebrała go, bo właścielka miała jakies zastrzeżenia ,że nie taki młody, jak myślałą, jakies miał też wtedy problemy z biegunką , nie było to więc odpowiednie miejsce dla Korala. Czyli Koral jest nadal w DT, miewa się b.dobrze i czeka aż znajdzie się dla niego kochający dom. A tu kilka fotek z DT:lol:. Quote
Lucyja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Erka wielkie dzięki !! Twoje słowa i fotki Koralika są balsamem na nasze serca, które Koral już dawno zdobył :loveu: Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mam nadzieje, że Koral nie będzie długo czekał...jak dla mnie to niezrozumiałe, ze ten pies przez tyle miesięcy domku nie znalazł...przecież on jest śliczny:loveu: Quote
erka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Zurdo, może by zmienić tytuł:razz:, bo mam nadzieję na szczęśliwy finał, a tytuł trochę katastroficzny:cool3:. Quote
zurdo Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 erka napisał(a):Zurdo, może by zmienić tytuł:razz:, bo mam nadzieję na szczęśliwy finał, a tytuł trochę katastroficzny:cool3:. Racja :grins: Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Poniewaz Erka ma wiele spraw na głowie to ja napiszę. KORAL ZAMIESZKAŁ W PIĄTEK W NOWYM DOMU!!!!:multi::multi::multi: zamieszkał u pani, która go od dłuzszego czasu odwiedzała i często rozmawiała z jego dotychczasową opiekunką, w piątek pani po niego przyjechała i zabrała go do siebie Koral zamieszkał razem z sunią - tez mix colie z tego co pamiętam i 2 kotami. Quote
zurdo Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 WOW :multi: Wreszcie się powsinoga ustatkuje :lol: Dzięki za takie wieści! Quote
Lucyja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Życzymy Koralikowi samych szczęśliwych chwil w nowym domku !!! Mamy nadzieje, że będa jeszcze jakies informacje z nowego domku :) Quote
Recommended Posts