Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martwiłam się trochę tą podróżą... Mimo uspokajającej rozmowy z p. Haliną bałam się, bo pamiętam, że do weta na kastrację Koral tak ładnie nie jechał... Kamień z serca... Dziękuję jeszcze raz wszystkim, dzięki którrym Koral jest w drodze do nowego domu i szczęśliwego życia.
Przepraszam, że tak niewiele mogłam pomóc, mam o to wielki żal do siebie, bo czułam się odpowiedzialna za całą tę sytuację... Mój Przyjaciel umiera... Fakt, że Koral jest już w drodze to przynajmniej mały promyk radości w tych koszmarnych dniach...

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis dostalam wiadomosc o Koraliku i bardzo mnie ucieszyla tresc o jego zachowaniu. Przepraszam pani Wando ale pozwolilam sobie wkleic ta wspaniala wiadomosc gdyz wiecej osob martwilo sie o niego.

Koral
Koral ma sie super:loveu: .Musze przyznac ,ze psiak wspaniale wychowany .Jest naprawde swietny .Nawet zgadza sie z Boxerem ,ale ten tez kastrowany jest.W nablizszym czasie wysle zdjecia .Zanim pojdzie do nowego domu musimy tylko troszke poczekac by sie zaaklimatyzowal .Koral jest bardzo posluszny ,grzeczny i nie ma w jego charakterze nic na co moznaby nazekac .Prosze sie nie martwic ,on naprawde ma u nas dobrze i domek jego bedzie dokladnie sprawdzony .Warunkiem adopcji bedzie zgoda na dalszy kontakt bysmy mogli sledzic jego dalsze losy.
Pozdrawiam
Wanda.
ps. gdybym wtedy wiedziala jaki to cudny pies gdy Pani mi go proponowala , to bym sama po niego juz dawno przyjechala .
_________

• 2 weeks later...
Posted

erka napisał(a):
Ss, Koral jest na razie w DT, jak będzie w docelowym domu z pewnością damy znać:lol:.

erka..... czy masz jakies nowe wiadomosci o Koralu.?
Przez kilka dni nie mialam neta ani dostepu do kompa.... nie mam tez zadnych wiadomosci ani na pv ani na e-mailu o Koralu mimo ze p.Wanda obiecala mi ze na biezaco bedzie mnie informowala i ze wysle mi tez zdjecia.

• 2 weeks later...
Posted

Nie dowiadywałam się wcześniej o Korala, bo myśłałam ,że HalinaM ma kontakt z jego DT.
Dopiero od zurdo dowiedziałam się, że dawno nie było o nim wiadomości, więc zasięgnęłąm języka.
Koral pojechał do DT do Niemiec , ale miał być od razu wydany do adopcji, bo byli ludzie chętni na takiego psa.
Niestety wrócił do DT po 2 dniach, a w zasadzie osoba, która go wyadoptowała odebrała go, bo właścielka miała jakies zastrzeżenia ,że nie taki młody, jak myślałą, jakies miał też wtedy problemy z biegunką , nie było to więc odpowiednie miejsce dla Korala.

Czyli Koral jest nadal w DT, miewa się b.dobrze i czeka aż znajdzie się dla niego kochający dom.
A tu kilka fotek z DT:lol:.

Posted

erka napisał(a):
Zurdo, może by zmienić tytuł:razz:, bo mam nadzieję na szczęśliwy finał, a tytuł trochę katastroficzny:cool3:.

Racja :grins:

Posted

Poniewaz Erka ma wiele spraw na głowie to ja napiszę.

KORAL ZAMIESZKAŁ W PIĄTEK W NOWYM DOMU!!!!:multi::multi::multi:
zamieszkał u pani, która go od dłuzszego czasu odwiedzała i często rozmawiała z jego dotychczasową opiekunką, w piątek pani po niego przyjechała i zabrała go do siebie

Koral zamieszkał razem z sunią - tez mix colie z tego co pamiętam i 2 kotami.